!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μετακομιση
-
fagano3
Re: Μετακομιση
Απο σουβενιρ εχω κρατησει μονο τα τρολοσουβενιρ μου. Ενα σταυρο απο Ιεροσολυμα, ενα μαγνητακι απο το μνημειο του φρανκο και μπαρμπαδελακια απο την μεγαλη βδομαδα της Σεβιλης.Το τελευταιο ηταν και το πιο δυσκολο γιατι τα καλα τα υπερτρολιαρικα τα ασπρα τα ειχαν μονο στις βιτρινες αλλα σχεδον κανενας δεν τα πουλουσε και σου διναν μονο τα μωβ και τα κοκκινα.
Φαγάνε δες τη θετική πλευρά της μετακόμισης.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Τεσσερις εχω κανει. Δε μ αρεζουν γιατι χανονται (ή κλεβονται) αγαπημενα μου πραγματα.
παντως, μια μετακομισουλα τη χρειάζεται ενας νορμαλ ανθρωπος.. κατι να αφησει πίσω, κατι να βρεί, κατι να αναρωτηθεί "τι ειναι αραγε αυτό;", κατι να ταρακουνηθεί
καλά, όσοι μενουν στο πατρικό τους 100 χρόνια και δεν ειναι πριγκιπες ή πριγκίπισσες ειναι λίγο βαρεμενοι, για εμενα
καλά, όσοι μενουν στο πατρικό τους 100 χρόνια και δεν ειναι πριγκιπες ή πριγκίπισσες ειναι λίγο βαρεμενοι, για εμενα
~~¥~~
Εχω και στο πατρικό κούτες με βιβλία, θέλω να υπάρχει μεγάλη βιβλιοθήκη στο σπίτι για το παιδί. Άσε που για μένα σπίτι χωρίς βιβλιοθήκη δεν είναι σπίτι.lyna έγραψε: 22 Μάιος 2018, 22:58ωπα, μισόΊφιδα έγραψε: 22 Μάιος 2018, 22:46Τα πράγματα του άντρα μου ,του παιδιού, τα δικά μου, του σπιτιού....μιλάμε για εφιάλτη και να φανταστείς μικροπράγματα διακόσμισης δεν έχω, τσιντζιλα μίντζιλα τα σιχαίνομαι, και πάλι μιλάμε για πολύ πράγμα. Μόνο για τα βιβλία θέλω δέκα μεγάλες κούτεςfagano3 έγραψε: 22 Μάιος 2018, 22:19 Στις γυναικες πρεπει να ειναι ακομα πιο δυσκολο.Εγω που ειμαι γεννημενος για φανταρος εκστρατειας και το σπιτι μου ειναι σπαρτιατικο μαζεψα οκτω κουτες μεγαλες με απαραιτητα που δεν μπορουσα να πεταξω και αυτα μονο βιβλια και ρουχα.
Εσεις θα πρεπει να μαζεψετε εκατομμυρια μικροπραγματα.Και αντε μετα ξαναδιακοσμηση,νεες αγορες κλπ κλπ.
η μετακόμιση με βιβλια εγινε πολλά χρο΄νια πριν κι πια βρισκονται πατρικό. κουτες 2 όλες κι όλες εχω κρατησει μόνο με βιβλία μετά το πτυχίο
πολλά διακοσμιτικά ουτε εγώ ειχα αλλά το τι σαβουρα βρήκα που δεν ηξερα οτι υπήρχε ηταν το πιο κουφό απο όλα. μισό ακόμα νοικοκυριό.![]()
δεν μου εφταιξε οτι κουβαλάω πραγματα για το σπιτι...μου έφταιξε οτι δεν ειχα πετάξει τίποτα αρκετό καιρό τώρα.
εντιτ: καπου εχω στο κινητο φωτό απο τις βιβλιθηκες στο πατρικό μου .. Αγια η μάνα που επεμενε να τα κουβαλήσω πριν πιασω δουλειά![]()
μπα...
πριν μερικά χρόνια θα συμφωνούσα και με τα δυο χέρια, τώρα σχεδόν καταλαβαίνω τι θες να πεις
ολα ηλεκτρονικά πια.
εχω 5 βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή για τη δουλειά ( textbooks και κανονικά) τα οποια τα εχω σπίτι (ουτε καν ντουλαπι στη δουλειά) και οτι θελω το κοιτάω κινητό ή ταμπλετ στη δουλειά.
Διαβαζει καποιος ταμπλετ , επισης με ανεση.
Οτι χειρόγραφο ειναι κατι παλιές σημειώσεις τις οποιες κια θα σκαναρω να κανω pdf.
Λυπαμαι που το λεω, αλλά πια μπορεί να φανεί ποιος διαβαζει απο καυλα και ποιος φτιάχνει βιβλιοθηκη. (και προφανώς δεν αναφερομαι σε καποιον προσωπικά)
πριν μερικά χρόνια θα συμφωνούσα και με τα δυο χέρια, τώρα σχεδόν καταλαβαίνω τι θες να πεις
ολα ηλεκτρονικά πια.
εχω 5 βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή για τη δουλειά ( textbooks και κανονικά) τα οποια τα εχω σπίτι (ουτε καν ντουλαπι στη δουλειά) και οτι θελω το κοιτάω κινητό ή ταμπλετ στη δουλειά.
Διαβαζει καποιος ταμπλετ , επισης με ανεση.
Οτι χειρόγραφο ειναι κατι παλιές σημειώσεις τις οποιες κια θα σκαναρω να κανω pdf.
Λυπαμαι που το λεω, αλλά πια μπορεί να φανεί ποιος διαβαζει απο καυλα και ποιος φτιάχνει βιβλιοθηκη. (και προφανώς δεν αναφερομαι σε καποιον προσωπικά)
~~¥~~
- ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
- Ὁ ἴδιος ἀρνεῖται κάθε τίτλο
Re: Μετακόμιση.
Πρὶν δύο χρόνια καὶ κάτι, ἔκανα τὴν τελευταία μετακόμιση τῆς ζωῆς μου (ἄλλη δὲν θὰ ὑπάρξει, πλὴν τῆς αὐτομετακομίσεως, ποὺ θὰ μ' ἐπωμισθοῦν ἆλλοι, τέσσερις, καὶ ἀπὸ λίγο -...σιγά, μωρέ, οὔτε 60 κιλὰ δὲν θἆμαι!...). Ἦταν πανεύκολη: τὴν ἀνέθεσα σὲ συνεργεῖο μὲ
γερανό. Μόνο τὸν Πλάτωνα, τὴν Ἀργὼ καὶ τὸν Χουανίτο ἔφερα σὲ γατοκαλάθι μὲ ταξί.
γερανό. Μόνο τὸν Πλάτωνα, τὴν Ἀργὼ καὶ τὸν Χουανίτο ἔφερα σὲ γατοκαλάθι μὲ ταξί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ την 25 Μάιος 2018, 18:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
* https://www.phorum.com.gr/images/smilie ... klinoi.gif
Ὁ ἴδιος ἀρνοῦμαι κάθε τίτλο.
Ὁ ἴδιος ἀρνοῦμαι κάθε τίτλο.
Αυτο θα έλεγα. Και για να μη τα κάνει όλα το συνεργείο
Σιγα...σιγα...μαζευετε κούτες με τα πράγματα ανα κατηγορία γραφετε εξω τι εχουν και μετά αποσυναρμολογηση κουβαλημα συναρμολόγηση αναλαμβάνουν. Τελευταια μαζεύουμε σε μια αδεια κούτα αυτά που αφήσαμε για να χρησιμοποιούμε ενω πακεταραμε τις κούτες στην αρχή πχ 2 πιρουνια 2 ποτήρια και τα του ψυγείου
Σιγα...σιγα...μαζευετε κούτες με τα πράγματα ανα κατηγορία γραφετε εξω τι εχουν και μετά αποσυναρμολογηση κουβαλημα συναρμολόγηση αναλαμβάνουν. Τελευταια μαζεύουμε σε μια αδεια κούτα αυτά που αφήσαμε για να χρησιμοποιούμε ενω πακεταραμε τις κούτες στην αρχή πχ 2 πιρουνια 2 ποτήρια και τα του ψυγείου
Είμαι ξανά για μετακόμιση, στην ίδια πόλη. Παλαιότερα μου άρεσε να διακοσμώ, να κάνω το σπίτι λειτουργικό. Μετά από αρκετές μετακομίσεις βαρέθηκα. Καλύτερα σε επιπλωμένο σπίτι με όλες τις οικιακές συσκευές. Βάζεις ένα συνεργείο καθαρισμού για απολύμανση και είσαι εντάξει. Η αγορά με δάνειο με φοβίζει. Δεν έχω οικογένεια και έτσι δεν έχω κίνητρο. Θα προτιμούσα να αποταμιεύω και να έχω κάποιο ποσό στην σύνταξη για να αγοράσω τότε.
Και πολυ καλα κανεις και σε φοβιζει λογο των αλλαγων εν μεσο κρισης
Εαν γυρισει το νομισμα σε δραχμη; Εαν μειωθουν οι μισθοι κι αλλο;
Μη πατας σε σαπια ξυλα οπως καναμε. Να εισαι λιγο πονηρη. Βλεπε τι παθαμε. Τα δανεια ειναι για άλλες δουλειές
Πλεον θα εφαρμοζα το συστημα παλαιου τυπου. Εχω 2 δραχμες παω και παιρνω ενα ερειπιο αναμεσα σε σπιτια και το αφηνω.
Η παω και παιρνω ενα παλιο κατοικισιμο στην επαρχια μου και τσουκου τσουκου το φτιάχνω. Αν μειωθουν οι μισθοί παω και μενω ετσι μεσα. Αν δε μειωθουν τσουκου τσουκου μενω Αθηνα και συνεχίζω να φτιαχνω.
Βεβαια δε τα δινω ολα. Σιγα σιγα οπως εκανε η γενια των παλαιότερων.
Ολοι τα δινουν σε δανεια οσοι μείνανε κι εχουν λιγα κσλο ειναι να μη μπλέκουν
Μη πατας σε σαπια ξυλα οπως καναμε. Να εισαι λιγο πονηρη. Βλεπε τι παθαμε. Τα δανεια ειναι για άλλες δουλειές
Πλεον θα εφαρμοζα το συστημα παλαιου τυπου. Εχω 2 δραχμες παω και παιρνω ενα ερειπιο αναμεσα σε σπιτια και το αφηνω.
Η παω και παιρνω ενα παλιο κατοικισιμο στην επαρχια μου και τσουκου τσουκου το φτιάχνω. Αν μειωθουν οι μισθοί παω και μενω ετσι μεσα. Αν δε μειωθουν τσουκου τσουκου μενω Αθηνα και συνεχίζω να φτιαχνω.
bluerose έγραψε: 26 Μάιος 2018, 12:55 Και πολυ καλα κανεις και σε φοβιζει λογο των αλλαγων εν μεσο κρισης
Γέλασα ρε μπλου
~~¥~~
Αυτο το εκαναν οι γονείς μας
Οσοι εκαναν
Το μονο που ήθελες ηταν θεληση δεν ηταν πλούσιοι
Εμεις η γενια μας εβγαλε περισσοτερα αλλα μπλέξαμε με καρτες και δανεια και αλλαξε η τροπή
Εγω έβλεπα τι εκαναν. Ενα ντου τα θεμελια κι επειτα σιγα σιγά μάζευαν δίναν τον ηλεκτρολογο..μαζευαν παίρνανε πλακακια
Και μιλαω τωρα για έτοιμο λιγο παλιο στην επαρχια της ουτε αδειες ουτε θεμελια. Τσουκου τσουκου να αρχισει.
Ευτυχως δλ που εργαζετε η κοπέλα κατι να μείνει
Εγω ειμαι αλλη περίπτωση ηταν το μαγαζι και μαγαζι χωρις δανεια πρεπει να εχεις 10 ζωες για τσουκου τσουκου
Τωρα μετάνιωσα οχι πολυ οκ καλα ηταν..που δεν εγινα δασκαλα. Το τσουκου τσουκου θα το εφαρμοζα απ την αρχη.
Με δουλειες ειναι πολυ αλλιως.
Οσοι εκαναν
Το μονο που ήθελες ηταν θεληση δεν ηταν πλούσιοι
Εμεις η γενια μας εβγαλε περισσοτερα αλλα μπλέξαμε με καρτες και δανεια και αλλαξε η τροπή
Εγω έβλεπα τι εκαναν. Ενα ντου τα θεμελια κι επειτα σιγα σιγά μάζευαν δίναν τον ηλεκτρολογο..μαζευαν παίρνανε πλακακια
Και μιλαω τωρα για έτοιμο λιγο παλιο στην επαρχια της ουτε αδειες ουτε θεμελια. Τσουκου τσουκου να αρχισει.
Ευτυχως δλ που εργαζετε η κοπέλα κατι να μείνει
Εγω ειμαι αλλη περίπτωση ηταν το μαγαζι και μαγαζι χωρις δανεια πρεπει να εχεις 10 ζωες για τσουκου τσουκου
Τωρα μετάνιωσα οχι πολυ οκ καλα ηταν..που δεν εγινα δασκαλα. Το τσουκου τσουκου θα το εφαρμοζα απ την αρχη.
Με δουλειες ειναι πολυ αλλιως.
Για να πάρεις μια πρωτη κατοικία
Κι αυτο παλι εξαρτάται. Δλ μπορει μεν να εργαζεσε κάπου αλλα να σκοπεύεις στη σύνταξη να γυρίσεις στην επαρχια. Αρα προσέχεις που θα επενδυσεις οσο το δυνατόν ειναι ανθρώπινο
Πχ για σπίτι εγω για μενα λεω δε θα επενδυα εδω που ειμαι. Αλλοι βλεπεις τους αρεσει.
Και για αυτο σταμάτησα να ασχολουμαι. Πχ ουτε 1 ευρω δε δινω για αυτο. Πλεον
Κοιταζω πως θα γυρισω πισω. Ειναι το μπερδεμα με τη δουλεια που εγραψα παραπάνω
Κι αυτο παλι εξαρτάται. Δλ μπορει μεν να εργαζεσε κάπου αλλα να σκοπεύεις στη σύνταξη να γυρίσεις στην επαρχια. Αρα προσέχεις που θα επενδυσεις οσο το δυνατόν ειναι ανθρώπινο
Πχ για σπίτι εγω για μενα λεω δε θα επενδυα εδω που ειμαι. Αλλοι βλεπεις τους αρεσει.
Και για αυτο σταμάτησα να ασχολουμαι. Πχ ουτε 1 ευρω δε δινω για αυτο. Πλεον
Κοιταζω πως θα γυρισω πισω. Ειναι το μπερδεμα με τη δουλεια που εγραψα παραπάνω
Με βαλανε να κανω κατι πιτακια και βαριέμαι
Ο συλλογος δλ ντραπηκα ειπα οκ να κανω
Δε τα μπορω τα πολλα πολλα
Το τροπο ζωης αυτόν
Οποτε προσεχτε
Ο συλλογος δλ ντραπηκα ειπα οκ να κανω
Δε τα μπορω τα πολλα πολλα
Το τροπο ζωης αυτόν
Οποτε προσεχτε