Άνετα τα αγόραζα δώρο σε γυναίκα, αν μπορούσα να τα πληρωσωΕρμής έγραψε: 06 Αύγ 2019, 22:56 Τα nimbus είναι neutral. Δεν είναι ούτε για υπέρ ούτε για υποπρηνισμο.
Υπερκουλ ποια η γνώμη σου για αυτα;
Spoiler
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παπουτσια.
- Υπερκουλτουριάρης
Re: Παπουτσια.
Πήρα ένα Nike Renew Rival και από τότε έχω στατικό ηλεκτρισμό στον διάδρομο του γυμναστηρίου. Και συμβαίνει με περισσότερα του ενός μηχανήματα. Είναι το παπούτσι ή μπορεί να φταίει κάτι άλλο; Είναι πολύ έντονο σε βαθμό που να γίνεται ενοχλητικό. Μάλιστα 1-2 φορές σταμάτησε και τον διάδρομο! Αν κρατάω συνέχεια το μεταλλικό μέρος της λαβής (εκεί που μετράει τους παλμούς) δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν γίνεται να ανεβάσω ταχύτητα με τα χέρια στην λαβή.
-
stergiosbik
Ολα οκ μην ανησυχεις.
Σε λιγο καιρο θα εισαι το νεο μελος των Justice League ως ο νεος Flash.
-
Ορέστης 35
Το παπούτσι φταίει.ST48410 έγραψε: 05 Σεπ 2019, 09:56 Πήρα ένα Nike Renew Rival και από τότε έχω στατικό ηλεκτρισμό στον διάδρομο του γυμναστηρίου. Και συμβαίνει με περισσότερα του ενός μηχανήματα. Είναι το παπούτσι ή μπορεί να φταίει κάτι άλλο; Είναι πολύ έντονο σε βαθμό που να γίνεται ενοχλητικό. Μάλιστα 1-2 φορές σταμάτησε και τον διάδρομο! Αν κρατάω συνέχεια το μεταλλικό μέρος της λαβής (εκεί που μετράει τους παλμούς) δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν γίνεται να ανεβάσω ταχύτητα με τα χέρια στην λαβή.
Μάλλον αλλά γιατί. Δεν είναι το μόνο πλαστικό παπούτσι σε κυκλοφορία.Ορέστης 35 έγραψε: 05 Σεπ 2019, 15:09Το παπούτσι φταίει.ST48410 έγραψε: 05 Σεπ 2019, 09:56 Πήρα ένα Nike Renew Rival και από τότε έχω στατικό ηλεκτρισμό στον διάδρομο του γυμναστηρίου. Και συμβαίνει με περισσότερα του ενός μηχανήματα. Είναι το παπούτσι ή μπορεί να φταίει κάτι άλλο; Είναι πολύ έντονο σε βαθμό που να γίνεται ενοχλητικό. Μάλιστα 1-2 φορές σταμάτησε και τον διάδρομο! Αν κρατάω συνέχεια το μεταλλικό μέρος της λαβής (εκεί που μετράει τους παλμούς) δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν γίνεται να ανεβάσω ταχύτητα με τα χέρια στην λαβή.
Πέρα από την πλάκα αν κάνω πάνω από 10-12 βήματα χωρίς να αποφορτίσει στο μεταλλικό μέρος της λαβής. το σοκ αρχίζει και γίνεται ισχυρό. Να έχει κάποια σχέση και το υλικό του διαδρόμου;stergiosbik έγραψε: 05 Σεπ 2019, 10:13 Ολα οκ μην ανησυχεις.
-
Ορέστης 35
Βάλτου λίγη μονωτική στη μύτη.ST48410 έγραψε: 05 Σεπ 2019, 15:56Μάλλον αλλά γιατί. Δεν είναι το μόνο πλαστικό παπούτσι σε κυκλοφορία.Ορέστης 35 έγραψε: 05 Σεπ 2019, 15:09Το παπούτσι φταίει.ST48410 έγραψε: 05 Σεπ 2019, 09:56 Πήρα ένα Nike Renew Rival και από τότε έχω στατικό ηλεκτρισμό στον διάδρομο του γυμναστηρίου. Και συμβαίνει με περισσότερα του ενός μηχανήματα. Είναι το παπούτσι ή μπορεί να φταίει κάτι άλλο; Είναι πολύ έντονο σε βαθμό που να γίνεται ενοχλητικό. Μάλιστα 1-2 φορές σταμάτησε και τον διάδρομο! Αν κρατάω συνέχεια το μεταλλικό μέρος της λαβής (εκεί που μετράει τους παλμούς) δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν γίνεται να ανεβάσω ταχύτητα με τα χέρια στην λαβή.
Ο διάδρομος δεν γειώνει καλά ρε τύπε.ST48410 έγραψε: 05 Σεπ 2019, 09:56 Πήρα ένα Nike Renew Rival και από τότε έχω στατικό ηλεκτρισμό στον διάδρομο του γυμναστηρίου. Και συμβαίνει με περισσότερα του ενός μηχανήματα. Είναι το παπούτσι ή μπορεί να φταίει κάτι άλλο; Είναι πολύ έντονο σε βαθμό που να γίνεται ενοχλητικό. Μάλιστα 1-2 φορές σταμάτησε και τον διάδρομο! Αν κρατάω συνέχεια το μεταλλικό μέρος της λαβής (εκεί που μετράει τους παλμούς) δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν γίνεται να ανεβάσω ταχύτητα με τα χέρια στην λαβή.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Όσο είχα τα παλιά παπούτσια δεν είχα τέτοιο πρόβλημα στους ίδιους διαδρόμουςFeindflug έγραψε: 05 Σεπ 2019, 16:29Ο διάδρομος δεν γειώνει καλά ρε τύπε.ST48410 έγραψε: 05 Σεπ 2019, 09:56 Πήρα ένα Nike Renew Rival και από τότε έχω στατικό ηλεκτρισμό στον διάδρομο του γυμναστηρίου. Και συμβαίνει με περισσότερα του ενός μηχανήματα. Είναι το παπούτσι ή μπορεί να φταίει κάτι άλλο; Είναι πολύ έντονο σε βαθμό που να γίνεται ενοχλητικό. Μάλιστα 1-2 φορές σταμάτησε και τον διάδρομο! Αν κρατάω συνέχεια το μεταλλικό μέρος της λαβής (εκεί που μετράει τους παλμούς) δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν γίνεται να ανεβάσω ταχύτητα με τα χέρια στην λαβή.
Αυτό που προτείνεις, δεν θα λύσει το πρόβλημα του τύπου. Καλύτερα να βάλει μονωτική ταινία στις ρώγες του.Ορέστης 35 έγραψε: 05 Σεπ 2019, 16:26Βάλτου λίγη μονωτική στη μύτη.ST48410 έγραψε: 05 Σεπ 2019, 15:56Μάλλον αλλά γιατί. Δεν είναι το μόνο πλαστικό παπούτσι σε κυκλοφορία.
Ούτε αυτό θα λύσει το πρόβλημα, αλλά σίγουρα θα ξεχωρίζει από τους άλλους.
Dein Herz, meine Gier
-
Ορέστης 35
Λογικά το σημείο τριβής είναι στη μύτη του παπουτσιού. Η τριβή με μονωτική ταινία δε δημιουργεί στατικό ηλεκτρισμοFeindflug έγραψε: 05 Σεπ 2019, 16:32Αυτό που προτείνεις, δεν θα λύσει το πρόβλημα του τύπου. Καλύτερα να βάλει μονωτική ταινία στις ρώγες του.Ορέστης 35 έγραψε: 05 Σεπ 2019, 16:26Βάλτου λίγη μονωτική στη μύτη.ST48410 έγραψε: 05 Σεπ 2019, 15:56
Μάλλον αλλά γιατί. Δεν είναι το μόνο πλαστικό παπούτσι σε κυκλοφορία.
Ούτε αυτό θα λύσει το πρόβλημα, αλλά σίγουρα θα ξεχωρίζει από τους άλλους.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Ρε παιδιά για ορθοστασία ποια είναι καλύτερα;
(Εχω τα Nike lunarglide 7 αλλά πονάνε οι φτέρνες μου.Νομίζω ότι είναι καλά για τρέξιμο γιατί τοτε δεν με πονάνε κάθε άλλο. Έχω και κάποια Kappa campus 4 αλλά είναι λαχανί με πορτοκαλί και δεν κάνουν λόγω χρώματος
,αλλά είναι αφρός και δεν πονάνε τα πόδια μου)
Αλλά νορμάλ τιμή.
(Εχω τα Nike lunarglide 7 αλλά πονάνε οι φτέρνες μου.Νομίζω ότι είναι καλά για τρέξιμο γιατί τοτε δεν με πονάνε κάθε άλλο. Έχω και κάποια Kappa campus 4 αλλά είναι λαχανί με πορτοκαλί και δεν κάνουν λόγω χρώματος
Αλλά νορμάλ τιμή.
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 05 Σεπ 2019, 16:38 Ρε παιδιά για ορθοστασία ποια είναι καλύτερα;
(Εχω τα Nike lunarglide 7 αλλά πονάνε οι φτέρνες μου.Νομίζω ότι είναι καλά για τρέξιμο γιατί τοτε δεν με πονάνε κάθε άλλο. Έχω και κάποια Kappa campus 4 αλλά είναι λαχανί με πορτοκαλί και δεν κάνουν λόγω χρώματος,αλλά είναι αφρός και δεν πονάνε τα πόδια μου)
Αλλά νορμάλ τιμή.
Dein Herz, meine Gier
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Επειδή είμαι μινιόν θα ήταν βολικό αυτό που λες αλλά θέλω κάτι που να μπορώ να το περπατήσω ..Feindflug έγραψε: 05 Σεπ 2019, 16:41κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 05 Σεπ 2019, 16:38 Ρε παιδιά για ορθοστασία ποια είναι καλύτερα;
(Εχω τα Nike lunarglide 7 αλλά πονάνε οι φτέρνες μου.Νομίζω ότι είναι καλά για τρέξιμο γιατί τοτε δεν με πονάνε κάθε άλλο. Έχω και κάποια Kappa campus 4 αλλά είναι λαχανί με πορτοκαλί και δεν κάνουν λόγω χρώματος,αλλά είναι αφρός και δεν πονάνε τα πόδια μου)
Αλλά νορμάλ τιμή.![]()
(✿ ♥‿♥)
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein