Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Δεν υπαρχουν πια. Με σαμποταρει ο ιδιος μου ο εαυτος
Τότε πρέπει να ακολουθήσεις τη συμβουλή του παράφρονα.
Δεν ξέρω αλλά αν πας σε ένα γιατρό του ΙΚΑ δεν θα σε παραπέμψει σε ψυχολόγο;...
Ντρεπομαι και φοβαμαι
Δεν έχεις κανένα λόγω ούτε να ντρέπεσαι ούτε να φοβάσαι.
Ο γιατρός δεν είναι εκεί για να σε κρίνει, αλλά για να σε βοηθήσει...
Τόλμα το (το ότι γράφεις εδώ είναι ένα βήμα)...
Τότε πρέπει να ακολουθήσεις τη συμβουλή του παράφρονα.
Δεν ξέρω αλλά αν πας σε ένα γιατρό του ΙΚΑ δεν θα σε παραπέμψει σε ψυχολόγο;...
Ντρεπομαι και φοβαμαι
Δεν έχεις κανένα λόγω ούτε να ντρέπεσαι ούτε να φοβάσαι.
Ο γιατρός δεν είναι εκεί για να σε κρίνει, αλλά για να σε βοηθήσει...
Τόλμα το (το ότι γράφεις εδώ είναι ένα βήμα)...
Τroll ποιο είναι το θέμα σου ακριβώς; Δεν γράφω πρόβλημα, είναι απαγορευμένο.
Δεν ειμαι τρολ αν και ακουγομαι ετσι
ειμαι ενας απελπισμενος ανθρωπος με καταθλιψη χωρις φιλους που φοβαμαι ακομα και στον ψυχιατρο να παω
Αν δεν ήσουν θα άνοιγες δικό σου νήμα και με άλλο όνομα. Αλλά τι λες ρε παιδί μου. Πολλά σε βρήκαν και μαζεμένα. Μήπως έχεις και πτυχίο πανεπιστημίου; Μήπως δεν ξέρεις τι έγινε στην οικογένειά σου;
Αλλά μην λες ότι έχεις προβλήματα γιατί θα σου δημιουργηθούν και άλλα. Πες τα σε έναν πνευματικό, αν δεν είσαι τρολ.
Έλα μωρέ, να πάει στους μαύρους ψυχοσώστες; Και σε νόμιζα δικιά μας, της Πατρώας θρησκείας...
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 05 Σεπ 2019, 13:16
Έλα μωρέ, να πάει στους μαύρους ψυχοσώστες; Και σε νόμιζα δικιά μας, της Πατρώας θρησκείας...
Πρώτα πρώτα το άτομο είναι troll. Το ξέρω από αυτά που γράφει.
Δεύτερον (και να μην ήταν) λέει ότι δουλεύει και δεν έχει χρήματα να πάει σε ψυχολόγο. Το ότι δουλεύει όπως λέει και μόνο, σημαίνει ότι δεν είναι ανεύθυνη. Συνήθως τέτοια άτομα ζουν με τους γονείς και δεν δουλεύουν, έστω και σ΄αυτή την δουλειά με μέσον που σιχαίνεται.
Της Πατρώας είμαι αλλά σήμερα κρύβεται, μπορεί να κρύβεται και σε έναν πνευματικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 05 Σεπ 2019, 13:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτο μου ελειπε... Πι αντρες με κατεστρεψαν και συγκεκριμμενα, ο πρωτος αντρας που γνωρισα
ο πατερας μου
εχω κακοποιηθει ( οχι σεξουαλικα)
και μεγαλωνοντας κατεληξα να ειμαι υπο στις σχεσεις μου και θυμα του καθε επιτηδειου που ηθελε να εκμεταλλευτει το οτιδηποτε
εχω τεραστιο φοβο εγκαταλειψης
και αν ειχα καταφερει να κρατησω εστω εναν φιλο δεν θα ξανασχολιομουν ποτε με αντρες ποτε!
Τι έγινε; Έφυγε το τρόλ;
Natasa93 τι τραυματικές εμπειρίες είχες παιδί μου; Σεξουαλική κακοποίηση δεν ήταν. Ξυλοδαρμοί; Στέρηση τροφής; Κάτι άλλο; Ή μπας και δεν ήξερες τι συμβαίνει; Αν ισχύει κάτι τέτοιο πιθανόν να σε έχουν βγάλει δολοφόνο ή διάολο.
Ξέρουν από ομαδικές ψευδαισθήσεις τις οποίες μπορεί να διαλύσει φυσικά μια κοινή αστυνομική έρευνα.
Antares έγραψε: 05 Σεπ 2019, 16:02
Τι έγινε; Έφυγε το τρόλ;
Natasa93 τι τραυματικές εμπειρίες είχες παιδί μου; Σεξουαλική κακοποίηση δεν ήταν. Ξυλοδαρμοί; Στέρηση τροφής; Κάτι άλλο; Ή μπας και δεν ήξερες τι συμβαίνει; Αν ισχύει κάτι τέτοιο πιθανόν να σε έχουν βγάλει δολοφόνο ή διάολο.
Ξέρουν από ομαδικές ψευδαισθήσεις τις οποίες μπορεί να διαλύσει φυσικά μια κοινή αστυνομική έρευνα.
Airman68 έγραψε: 05 Σεπ 2019, 16:20
Και αν, λέω αν, τη λένε κι αυτή Νατάσα και έχει όντως ψυχολογικά;
Το παρόν νήμα είναι κατάλληλο για να πει την ιστορία της.
Ας μην πτοηθεί μετά.
Εγώ είπα ότι είναι τρολ (μπορεί και από το phorum) γιατί κάτι μου θυμίζει και μάλιστα έντονα η "ιστορία" της.
Οπότε θέλει να προβοκάρει, να δημιουργήσει κάποιο θέμα, κάτι, τέλος πάντων.
Αλλά αν δεν είναι και εμένα μου έχει συμβεί να έχω διαφωνία σε κάποιο άλλο forum με κάποιον χρήστη. Έλεγε ότι είμαι δικηγόρος και με έβαλαν να τον προβοκάρω, πιθανόν επειδή κάτι στα γραπτά μου του έκανε κλικ.