!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ηριάννα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Re: Ηριάννα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Ηριάννα
1.jpg
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Εδώ μπορείτε να βρείτε το συγκεντρωτικό άρθρο με το σύνολο της ανταπόκρισής από τη τελευταια δικάσιμο:

https://omniatv.com/853441972
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 26 Μάιος 2018, 09:20 Εδώ μπορείτε να βρείτε το συγκεντρωτικό άρθρο με το σύνολο της ανταπόκρισής από τη τελευταια δικάσιμο:

https://omniatv.com/853441972
Έκανα τον κόπο να διαβάσω αυτά που γράφει παρότι είναι υποκειμενικά γραμμένα.
Παρατηρώ πολλά περίεργα σε σχέση με το παραμύθι των υπερασπιστών. Για παράδειγμα δεν γράφτηκε πουθενά η κατάθεση του πατέρα ενός από τους κατηγορουμένους που μάλλον δείχνει ότι ο γιος του ήταν τρομοκράτης. Μάλιστα ο γιος υποστηρίζει ότι λέει βλακείες...
Επιπλέον, οι άσχετοι με την αναρχία τύποι δεν καταδίκασαν το σπάσιμο της Ερμού.

Το μόνο τους παραμύθι είναι ότι τα αποτυπώματα πέταξαν στο χώρο του εγκλήματος μέσω.... βιβλίων...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

MightyMouse έγραψε: 25 Μάιος 2018, 21:19
hellegennes έγραψε: 25 Μάιος 2018, 15:01 Ότι η πιθανότητα να μη συμπίπτει το DNA που βρέθηκε με το δείγμα που έδωσε η Ηριάννα είναι, σύμφωνα με το εργαστήριο της ΕΣΥΔ, 1/660.000.000, κομματάκι δύσκολο.
Α, μάλιστα, αυτό είναι όντως ενδιαφέρον. Αυτό σημαίνει πως αν κάναμε το πείραμα στον κάθε έναν σε όλη τη Γη θα περιμέναμε να βρούμε άλλα περίπου 10 άτομα που θα είχανε την ίδια ταυτοποίηση; Ή η πιθανότητα λάθους είναι διαφορετική σε κάθε άνθρωπο και μπορεί να υπολογιστεί μετά το πείραμα; Για παράδειγμα σε έναν Κινέζο θα έδινε κάτι λιγότερο από 1 προς 1 δις; (φτιαγμένα νούμερα για να γίνει αντιληπτό τι λέω.) Πηγή έχουμε γι' αυτό το νούμερο;
Η πιθανότητα έχει να κάνει με την ταύτιση, θα ήταν ίδια για όλους. Μπορεί να υπάρχουν και 100 άτομα στην Γη που θα ταυτίζονταν με αυτό το δείγμα, μπορεί και κανένας άλλος. Αυτό το νούμερο δίνει η έκθεση της Μεθενίτη. Κάποιοι αμφισβητούν την ποιότητα του δείγματος και την μεθοδολογία της αλλά αυτό χρειάζεται ειδικές γνώσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

YouOnlyLiveOnce έγραψε: 04 Μάιος 2018, 11:32
under έγραψε: 04 Μάιος 2018, 11:26
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 04 Μάιος 2018, 11:22 Οχι αλλα θα μπορουσε να ειναι εξαιρεση,δεν ειναι και τοσο δυσκολο να συμβει.
Αν δεν ειναι τοσο δυσκολο να συμβει γιατι δεν συνεβη σε σενα και συνεβη σε εκεινη της οποιας το περιβαλλον αποδεδειγμενα ειχε σχεσεις με τους πυρηνες ;
Ετσι οπως γνωριζουμε την ιστορια θα μπορουσε να εχει συμβει και σε εμενα.
Τα φτιαχνω με ενα παιδι,και μετα απο 10 μερες ερχοντε σπιτι μας 2 φιλοι του.
Και ειναι απο τους πυρηνες,πως να το ξερω εγω;
Και δεν εχω αναπτηρα και μου δινει ενας απο αυτους.
Δεν θα υπηρχε αποτυπωμα μου (στα καλα καθουμενα) σε προσωπικο αντικειμενο
ενος τρομοκρατη; θα μου πεις αλλο αναπτηρας αλλο γεμιστηρας.
Ναι οκ ειπαμε χαζομαρα της.Αλλα να τιμωρηθει για αυτο και μονο.
Αν έγιναν τα πράγματα όπως τα λες (αντικαθιστώντας φυσικά τον αναπτήρα με γεμιστήρα) ήταν υποχρεωμένη απο τον νόμο να καταγγείλει το γεγονός στην αστυνομία.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Μα γιατί το συζητάμε αυτό; Αφού δεν κατέθεσε ποτέ ότι άγγιξε η ίδια όπλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

ε προφανώς δεν έπεισε.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Golden Age έγραψε: 25 Μάιος 2018, 17:17 ΡΕ

Γκολντεν να μιλήσουμε και για μπάλα λίγο. Πες μου ποιός είναι ο αγαπημένος σου φορ στο πρωτάθλημα
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Χουργιατς έγραψε: 26 Μάιος 2018, 16:14
Golden Age έγραψε: 25 Μάιος 2018, 17:17 ΡΕ

Γκολντεν να μιλήσουμε και για μπάλα λίγο. Πες μου ποιός είναι ο αγαπημένος σου φορ στο πρωτάθλημα
Δεν ξέρω ρε φίλε. Εγώ ξέρω ότι υπάρχουνε εθνικιστές με δεκαετή σταδιδρομία σε αξιόλογους επαγγελματικούς χώρους που ούτε που μπορείς να φανταστείς και απολύθηκαν ως συλληφθέντες σε εθνικιστική δραστηριότητα (όχι φυσικά τις μπούρδες που νομίζεις) και φυσικά με μούφα κατηγορίες, εξου και είχαν αθωωθεί (και όχι, δεν μιλάμε για εποχές χρυσαυγειάδας, αλλά για εποχές πολύ προ αυτών. Και που στην συνέχεια εδιώχθησαν απο τα διάφορα καταστήματα στα οποία απασχολούνταν κατα διαστήματα επειδή πήγαιναν αναρχικοί και προκαλούσαν φασαρίες σε αυτά μέχρι να τους απολύσουν, όπως και γινότανε.

Φυσικά για αυτούς δεν σου μίλησε ποτέ κανένας Πρετεντέρης, αλλά ούτε και κανένας Λαζόπουλος. Έχω το ηθικό πλεονέκτημα λοιπόν, να σε κορΪδεύω για την "συγκίνισή" σου για το μέλλον ενός ατόμου μην τυχόν και "εγκαταλειφθεί" απο τον χώρο του, όταν ολόκληρο το σύστημα του κάνει τεμενάδες! Αλλά είπαμε, "το σύστημα μπολεμά την Αριζντερά, ουγκ".
Συριζαίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Συριζαίος »

Παίζει φωτογραφία αυτής;
Άβαταρ μέλους
MightyMouse
Phorum.gr user: MightyMouse

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MightyMouse »

hellegennes ευχαριστώ, μάλλον αυτό είναι πειστικό αν και πραγματική πηγή δεν έδωσες.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

MightyMouse έγραψε: 27 Μάιος 2018, 04:52 πραγματική πηγή δεν έδωσες.
Εικόνα

να πας για ύπνο
Άβαταρ μέλους
MightyMouse
Phorum.gr user: MightyMouse

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MightyMouse »

Χουργιατς έγραψε: 27 Μάιος 2018, 04:54 να πας για ύπνο
Είναι νωρίς ακόμα. Μήπως πρέπει να πας εσύ για ύπνο;
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Συριζαίος έγραψε: 26 Μάιος 2018, 22:25 Παίζει φωτογραφία αυτής;
Γκούγκλαρα αλλά ... μάλλον το έχουν απαγορεύσει ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Μπίστης έγραψε: 27 Μάιος 2018, 15:35
Συριζαίος έγραψε: 26 Μάιος 2018, 22:25 Παίζει φωτογραφία αυτής;
Γκούγκλαρα αλλά ... μάλλον το έχουν απαγορεύσει ...
Τα ανεξάρτητα πορνοκάναλα και οι δημοσιοκάφροι δημοσίευσαν τις φάτσες και τα ονοματεπώνυμα όλων όσων επιτέθηκαν φραστικά στον Μπουτάρη. Η άλλη είναι καταδικασμένη για τρομοκρατία και ούτε το όνομα της δε λένε...

Και ερωτώ, πως θα βρεθούν μάρτυρες να καταθέσουν εις βάρος της όταν δεν δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία της. Εδώ έναν Αλβανό να κλέβει πιάνουν και δημοσιοποιούν τα πάντα. Για την τύπισσα που έχει πλατες ούτε το επώνυμό της...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”