Κάτσε μισό, είναι λίγο περίπλοκο αυτό το κόνσεπτ, θες να πεις ότι εγώ ας πούμε παίζει και να μην είμαι νουδού;elchav έγραψε: 05 Σεπ 2019, 12:34 Εγκεφαλικά κατεστραμμένε, όποιος είναι αντι-συριζα, δεν είναι απαραίτητα νδ
Πήγαινε τώρα να κάνεις ριμινγκ στη Γιάμαλη
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάλι το έσπασε το ξεφτιλόμετρο η ΝΔ
Re: Πάλι το έσπασε το ξεφτιλόμετρο η ΝΔ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πω πω άμα τους βλέπεις όλους μαζί
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Καλά, παίζουν και ένα ρόλο οι διαφορετικές οπτικές γωνίες, αλλά όπως και να το κάνεις, δεν μπορεί η μάπα με τον Ρίτσαρντ Γκήρ και την βόμβα (δεν θυμάμαι πώς λέγεται η ταινία) να συγκριθεί με τους 7 Σαμουράϊ ή τον Ικίρου.zteo έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:05Μεγαλο θεμα ανοιγεις χελη ιδιως με τον Κουροσαβα.Απλα να ξερεις οτι οι εννοιες ωριμανση και παρακμη σε εναν καλλιτέχνη ειναι απλα οι διαφορετικες οπτικες γωνιες που εχουν οι ανθρωποι επανω σε ενα εργο τεχνης.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Υδράργυρος
κακό damage control. -0,15 λέει η Γιάμαλη
Όχι, εσύ κρίθηκες από το μέγα πολιτικό αναλυτή αρίστο ως νδ. Είναι πια μη αναστρέψιμο
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Μαλακία πάντως, την μία χρυσαυγίτης, την άλλη νουδού, μόνο κοθμούνι δε με.. όου γουέητ, αυτό όντως πόνεσε.elchav έγραψε: 05 Σεπ 2019, 13:34κακό damage control. -0,15 λέει η Γιάμαλη
Όχι, εσύ κρίθηκες από το μέγα πολιτικό αναλυτή αρίστο ως νδ. Είναι πια μη αναστρέψιμο
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
alexandroso
Ραψωδία τον Αύγουστο. Εμένα με άρεσε και το ran.Leporello έγραψε: 05 Σεπ 2019, 13:27Καλά, παίζουν και ένα ρόλο οι διαφορετικές οπτικές γωνίες, αλλά όπως και να το κάνεις, δεν μπορεί η μάπα με τον Ρίτσαρντ Γκήρ και την βόμβα (δεν θυμάμαι πώς λέγεται η ταινία) να συγκριθεί με τους 7 Σαμουράϊ ή τον Ικίρου.zteo έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:05Μεγαλο θεμα ανοιγεις χελη ιδιως με τον Κουροσαβα.Απλα να ξερεις οτι οι εννοιες ωριμανση και παρακμη σε εναν καλλιτέχνη ειναι απλα οι διαφορετικες οπτικες γωνιες που εχουν οι ανθρωποι επανω σε ενα εργο τεχνης.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Κι'εμένα μου άρεσε το Ραν. Αυτό με τον Αύγουστο όμως ήταν μαλακία. Και ούτε το Ραν έφθανε τους 7 Σαμουράϊ.alexandroso έγραψε: 05 Σεπ 2019, 13:43Ραψωδία τον Αύγουστο. Εμένα με άρεσε και το ran.Leporello έγραψε: 05 Σεπ 2019, 13:27Καλά, παίζουν και ένα ρόλο οι διαφορετικές οπτικές γωνίες, αλλά όπως και να το κάνεις, δεν μπορεί η μάπα με τον Ρίτσαρντ Γκήρ και την βόμβα (δεν θυμάμαι πώς λέγεται η ταινία) να συγκριθεί με τους 7 Σαμουράϊ ή τον Ικίρου.zteo έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:05Μεγαλο θεμα ανοιγεις χελη ιδιως με τον Κουροσαβα.Απλα να ξερεις οτι οι εννοιες ωριμανση και παρακμη σε εναν καλλιτέχνη ειναι απλα οι διαφορετικες οπτικες γωνιες που εχουν οι ανθρωποι επανω σε ενα εργο τεχνης.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
alexandroso
Νταξ, οι 7 είναι το καλύτερο έργο του και μια απ τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών σε όποια λίστα και να κοιτάξεις.Leporello έγραψε: 05 Σεπ 2019, 13:56Κι'εμένα μου άρεσε το Ραν. Αυτό με τον Αύγουστο όμως ήταν μαλακία. Και ούτε το Ραν έφθανε τους 7 Σαμουράϊ.alexandroso έγραψε: 05 Σεπ 2019, 13:43Ραψωδία τον Αύγουστο. Εμένα με άρεσε και το ran.Leporello έγραψε: 05 Σεπ 2019, 13:27 Καλά, παίζουν και ένα ρόλο οι διαφορετικές οπτικές γωνίες, αλλά όπως και να το κάνεις, δεν μπορεί η μάπα με τον Ρίτσαρντ Γκήρ και την βόμβα (δεν θυμάμαι πώς λέγεται η ταινία) να συγκριθεί με τους 7 Σαμουράϊ ή τον Ικίρου.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
- hellegennes
Ναι, οκέι, έθεσε πολύ υψηλά στάνταρ. Είναι άδικη η σύγκριση. Όμως εδώ εξετάζουμε αν ένας σκηνοθέτης γίνεται καλύτερος όσο γερνάει, όπως «το παλιό, καλό κρασί». Ακόμα κι αν βγάλεις από την σύγκριση τους Επτά Σαμουράι, συγκρίνεται το Ραν με το Ρασομόν;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
To Ran ήταν μιά έκλαμψη τής τελευταίας περιόδου του. Οπως outlier ήταν και η Ραψωδία, προς τα κάτω. Να συγκρίνεις τον Καγκεμούσα ας πούμε, με το Ρασομόν. Ο Καγκεμούσα ήταν απλά ένα διεκπεραιωτικό φιλμ.hellegennes έγραψε: 05 Σεπ 2019, 14:14Ναι, οκέι, έθεσε πολύ υψηλά στάνταρ. Είναι άδικη η σύγκριση. Όμως εδώ εξετάζουμε αν ένας σκηνοθέτης γίνεται καλύτερος όσο γερνάει, όπως «το παλιό, καλό κρασί». Ακόμα κι αν βγάλεις από την σύγκριση τους Επτά Σαμουράι, συγκρίνεται το Ραν με το Ρασομόν;
1.
- hellegennes
Δεν το έχω δει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πήγαινε τώρα να κάνεις ριμινγκ στη Γιάμαλη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση