Αλλο να εχει ενας καλλιτεχνης μια συγκεκριμενη πολιτικη θεση και αποψη και αλλο να κανει στρατευμενη τεχνη.Αλλιως βγες και παραδεξου οτι και ο Αρκας κανει στρατευμενη τεχνη.πατησιωτης έγραψε: 04 Σεπ 2019, 11:29Ήταν στον χώρο του ευρωκομμουνισμού που σε Γαλλία και Ιταλία ήταν αρκετά μεγάλος.Ειδικά μεταξύ των διανοούμενων στο Παρίσι ήταν κυρίαρχος.zteo έγραψε: 04 Σεπ 2019, 11:24 Ο Γαβρας δεν εκανε ποτε στρατευμενη τεχνη.Δεν ηταν ενταγμενος πουθενα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ενήλικοι στην Αίθουσα
Re: Ενήλικοι στην Αίθουσα
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Και φυσικά η εξαφάνιση του Καμμένου δεν είναι καθόλου τυχαία.Στο ευρωκοινοβούλιο που μίλησε ο Τσίπρας αυτή που τότε τον χειροκρότησε πιο πολύ ήταν η Λεπέν που ήθελε και αυτή την διάλυση της ευρωζώνης.Αυτό όμως δεν κάθεται καθόλου καλά στους κύκλους του Γαβρά στη Γαλλία.
Οι δεξιοί δεν είναι εναντίον της στρατευμένης τέχνης, αλλά εναντίον κάθε τέχνης που τολμά να κάνει ιδεολογικό διάλογο με το κοινό και δεν είναι δεξιά. Ανέχονται βέβαια την ύπαρξη της τέχνης για την τέχνη για να θολώνουν τα νερά, επίσης διότι εκτονώνει την βαλβίδα του καλλιτεχνικού ενστίκτου του κοινού και διότι αφήνει περιθώρια για κέρδη!zteo έγραψε: 04 Σεπ 2019, 11:24Ο Γαβρας δεν εκανε ποτε στρατευμενη τεχνη.Δεν ηταν ενταγμενος πουθενα.Μαλιστα εχει κανει και ταινια που θα την χαρακτηριζα φολα αντικουμουνιστικη.Ειχε προκαλεσει ξανα αντιδρασεις και με το ΑΜΗΝ αλλα εδω στην Ελλαδα ειχε περασει στο ντουκου.Stalker έγραψε: 04 Σεπ 2019, 11:04Πρέπει να έχει πολιτικό πρόσημο κάποιος για να δυσανασχετεί με την στρατευμένη τέχνη και τα biopics-αγιογραφίες;zteo έγραψε: 04 Σεπ 2019, 10:56 Ο λογος που αντιδρουν οι δεξιοι στην ταινια ειναι η παρουσιαση των δανειστων που ειναι στην ουσια οι Ευρωπαιοι ηγετες σαν σκληροπυρινικους ((φασιστες)) οπου δεν λογαριαζουν ουτε δημοκρατια ουτε εθνικη κυριαρχια μια μικρης χωρας προκειμενου να βγαλουν κερδος απο τα χρηματα που υποτιθεται οτι δανεισαν σε μια χωρα.
Οσο για το ζητημα τις αγιογραφιας του Βαρουφακη δεν μπορω να το κρινω πριν δω την ταινια και να κρινω το πως παρουσιαζει το συγκεκριμενο προσωπο.
Ο Γαβρας παντα εκανε πολιτικες ταινιες.Συνεπως δεν μου κανει εντυπωση οτι εμπνευστηκε απο αυτο το βιβλιο να κανει μια ταινια.Το εαν περιγραφει την αληθεια η οχι?Μεχρι στιγμης κανεις δεν τον διαψευδει σε αυτα που περιγραφει.
Απλα να θυμισω την υποκρισια των δεξιων οτι θεωρουν οτι ο Γαβρας κανει στρατευμενη τεχνη ενω ο Αρκας οχι.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Οταν προβληθει στην Ελλαδα ας βγει ο Καμενος να μιλησει.Αλλα εαν δεν το κανει τοτε η μονη αληθεια ειναι αυτη της ταινιας.Οτι μαλλον ο Καμενος να ηταν στην κοσμαρα του και να μην συμμετειχε στα ολα αυτα γεγονοτα.πατησιωτης έγραψε: 04 Σεπ 2019, 11:31Επισημαίνει την παράλειψη επάνω ο Βουλαρίνος.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ;Δεν υπάρχει Καμμένος στην ταινία.Αλλά χωρίς Καμμένο δεν θα υπήρχε Βαρουφάκης.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
πατησιωτης
Και ο Αρκάς κάνει αλλά περιορισμένου βεληνεκούς.Είναι αντισύριζα.Αντισύριζα δεν σημαίνει αναγκαστικά ΝΔ.Δεν μπορείς να πεις εάν ο Αρκάς είναι ψηφοφόρος της ΝΔ ή του Βενιζέλου ή του Ποταμιού.Και υπάρχουν και άλλοι καλλιτέχνες που είναι απλά εναντίον κάποιου πράγματος χωρίς να ξεκαθαρίζουν υπέρ ποίου είναι.zteo έγραψε: 04 Σεπ 2019, 11:33Αλλο να εχει ενας καλλιτεχνης μια συγκεκριμενη πολιτικη θεση και αποψη και αλλο να κανει στρατευμενη τεχνη.Αλλιως βγες και παραδεξου οτι και ο Αρκας κανει στρατευμενη τεχνη.πατησιωτης έγραψε: 04 Σεπ 2019, 11:29Ήταν στον χώρο του ευρωκομμουνισμού που σε Γαλλία και Ιταλία ήταν αρκετά μεγάλος.Ειδικά μεταξύ των διανοούμενων στο Παρίσι ήταν κυρίαρχος.zteo έγραψε: 04 Σεπ 2019, 11:24 Ο Γαβρας δεν εκανε ποτε στρατευμενη τεχνη.Δεν ηταν ενταγμενος πουθενα
Ο Γαβράς δεν είναι αυτό.Με τις πολλές ταινίες του είχε οριοθετήσει ακριβώς τον χώρο του προς τα δεξιά και τα αριστερά.Ξέρεις ακριβώς που είναι.
Η Λεπεν εκανε την συνηθισμενη κωλοτουμπα και δεν θελει πλεον την διαλυση της Ευρωζωνης.πατησιωτης έγραψε: 04 Σεπ 2019, 11:34 Και φυσικά η εξαφάνιση του Καμμένου δεν είναι καθόλου τυχαία.Στο ευρωκοινοβούλιο που μίλησε ο Τσίπρας αυτή που τότε τον χειροκρότησε πιο πολύ ήταν η Λεπέν που ήθελε και αυτή την διάλυση της ευρωζώνης.Αυτό όμως δεν κάθεται καθόλου καλά στους κύκλους του Γαβρά στη Γαλλία.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
πατησιωτης
Κοσμάρα ή όχι,χωρίς τις ψήφους του δεν υπήρχε Βαρουφάκης.Άσε που έπαιζε και αυτός υποστηρικτικό ρόλο σε στυλ τσαμπουκά με δηλώσεις θα το κάνουμε Κούγκι και θα στείλουμε τζιχαντιστές και ο στρατός εγγυάται την ασφάλεια.zteo έγραψε: 04 Σεπ 2019, 11:37Οταν προβληθει στην Ελλαδα ας βγει ο Καμενος να μιλησει.Αλλα εαν δεν το κανει τοτε η μονη αληθεια ειναι αυτη της ταινιας.Οτι μαλλον ο Καμενος να ηταν στην κοσμαρα του και να μην συμμετειχε στα ολα αυτα γεγονοτα.πατησιωτης έγραψε: 04 Σεπ 2019, 11:31Επισημαίνει την παράλειψη επάνω ο Βουλαρίνος.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ;Δεν υπάρχει Καμμένος στην ταινία.Αλλά χωρίς Καμμένο δεν θα υπήρχε Βαρουφάκης.
![]()
-
πατησιωτης
Αφού έχασε τις εκλογές.Κωλοτούμπα είναι να κερδίσεις τις εκλογές και να μην κάνεις αυτά που είπες.Εάν τις χάσεις και όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι τις έχασες για ένα λόγο και αλλάξεις μετά,αυτό λέγεται αλλαγή θέσης εκτός εξουσίας.zteo έγραψε: 04 Σεπ 2019, 11:38Η Λεπεν εκανε την συνηθισμενη κωλοτουμπα και δεν θελει πλεον την διαλυση της Ευρωζωνης.πατησιωτης έγραψε: 04 Σεπ 2019, 11:34 Και φυσικά η εξαφάνιση του Καμμένου δεν είναι καθόλου τυχαία.Στο ευρωκοινοβούλιο που μίλησε ο Τσίπρας αυτή που τότε τον χειροκρότησε πιο πολύ ήταν η Λεπέν που ήθελε και αυτή την διάλυση της ευρωζώνης.Αυτό όμως δεν κάθεται καθόλου καλά στους κύκλους του Γαβρά στη Γαλλία.
Έννοιες αριστερά και δεξιά έχουνε μείνει κυρίως γιατί τις κρατάμε εμείς για να μαλακιζόμαστε μεταξύ μας νομίζω. Σε αυτό το επίπεδο λοιπόν κρατάω την τελευταία σου φράση ως ορθότερη και συμπληρώνω ότι κέρδη από την ίδια την ταινία θα έχουν εξίσου και οι Γερμανοί, και όταν λέω Γερμανοί εννοώ όλη την αλυσίδα από ανθρώπους που εμπλέκονται είτε στην παραγωγή είτε στην διανομή, η διανομή γίνεται από εταιρεία γερμανικών συμφερόντων μδγΟΥΤΙΣ έγραψε: 04 Σεπ 2019, 11:34Οι δεξιοί δεν είναι εναντίον της στρατευμένης τέχνης, αλλά εναντίον κάθε τέχνης που τολμά να κάνει ιδεολογικό διάλογο με το κοινό και δεν είναι δεξιά. Ανέχονται βέβαια την ύπαρξη της τέχνης για την τέχνη για να θολώνουν τα νερά, επίσης διότι εκτονώνει την βαλβίδα του καλλιτεχνικού ενστίκτου του κοινού και διότι αφήνει περιθώρια για κέρδη!zteo έγραψε: 04 Σεπ 2019, 11:24Ο Γαβρας δεν εκανε ποτε στρατευμενη τεχνη.Δεν ηταν ενταγμενος πουθενα.Μαλιστα εχει κανει και ταινια που θα την χαρακτηριζα φολα αντικουμουνιστικη.Ειχε προκαλεσει ξανα αντιδρασεις και με το ΑΜΗΝ αλλα εδω στην Ελλαδα ειχε περασει στο ντουκου.Stalker έγραψε: 04 Σεπ 2019, 11:04
Πρέπει να έχει πολιτικό πρόσημο κάποιος για να δυσανασχετεί με την στρατευμένη τέχνη και τα biopics-αγιογραφίες;
Οσο για το ζητημα τις αγιογραφιας του Βαρουφακη δεν μπορω να το κρινω πριν δω την ταινια και να κρινω το πως παρουσιαζει το συγκεκριμενο προσωπο.
Ο Γαβρας παντα εκανε πολιτικες ταινιες.Συνεπως δεν μου κανει εντυπωση οτι εμπνευστηκε απο αυτο το βιβλιο να κανει μια ταινια.Το εαν περιγραφει την αληθεια η οχι?Μεχρι στιγμης κανεις δεν τον διαψευδει σε αυτα που περιγραφει.
Απλα να θυμισω την υποκρισια των δεξιων οτι θεωρουν οτι ο Γαβρας κανει στρατευμενη τεχνη ενω ο Αρκας οχι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Μαυροβασίλης
αν κατάλαβα καλά, ο ποκοπίκος παρουσιάζεται νεορεαλιστικά βλάκας και επαρχιώτης όπως (και όσο) ακριβώς είναι- ο παππακός δλδ έσκασε 600Κ για να γελοιοποιηθεί επιπλέον το (υπό αμφισβήτηση) κύρος του ή ποντάρουν στην ταύτηση που νιώθει ο Ελ και λειτουργούσε άριστα μέχρι τις ΕΕκλογές;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
πατησιωτης
Κάτσε να δούμε την ταινία πρώτα.Νομίζω ότι πόνταραν ότι δεν θα μπει ο Γιάνης στη βουλή.Μαυροβασίλης έγραψε: 04 Σεπ 2019, 11:48 αν κατάλαβα καλά, ο ποκοπίκος παρουσιάζεται νεορεαλιστικά βλάκας και επαρχιώτης όπως (και όσο) ακριβώς είναι- ο παππακός δλδ έσκασε 600Κ για να γελοιοποιηθεί επιπλέον το (υπό αμφισβήτηση) κύρος του ή ποντάρουν στην ταύτηση που νιώθει ο Ελ και λειτουργούσε άριστα μέχρι τις ΕΕκλογές;
Έχεις δίκιο. Οι αστοί όχι μόνο ανέχονται την στρατευμένη τέχνη, αλλά και την πουλάνε, διότι, ως γνωστόν, θα σου πουλήσουν ακόμη και το σχοινί με το οποίο θα τους κρεμάσεις!sys3x έγραψε: 04 Σεπ 2019, 11:44Έννοιες αριστερά και δεξιά έχουνε μείνει κυρίως γιατί τις κρατάμε εμείς για να μαλακιζόμαστε μεταξύ μας νομίζω. Σε αυτό το επίπεδο λοιπόν κρατάω την τελευταία σου φράση ως ορθότερη και συμπληρώνω ότι κέρδη από την ίδια την ταινία θα έχουν εξίσου και οι Γερμανοί, και όταν λέω Γερμανοί εννοώ όλη την αλυσίδα από ανθρώπους που εμπλέκονται είτε στην παραγωγή είτε στην διανομή, η διανομή γίνεται από εταιρεία γερμανικών συμφερόντων μδγΟΥΤΙΣ έγραψε: 04 Σεπ 2019, 11:34Οι δεξιοί δεν είναι εναντίον της στρατευμένης τέχνης, αλλά εναντίον κάθε τέχνης που τολμά να κάνει ιδεολογικό διάλογο με το κοινό και δεν είναι δεξιά. Ανέχονται βέβαια την ύπαρξη της τέχνης για την τέχνη για να θολώνουν τα νερά, επίσης διότι εκτονώνει την βαλβίδα του καλλιτεχνικού ενστίκτου του κοινού και διότι αφήνει περιθώρια για κέρδη!zteo έγραψε: 04 Σεπ 2019, 11:24
Ο Γαβρας δεν εκανε ποτε στρατευμενη τεχνη.Δεν ηταν ενταγμενος πουθενα.Μαλιστα εχει κανει και ταινια που θα την χαρακτηριζα φολα αντικουμουνιστικη.Ειχε προκαλεσει ξανα αντιδρασεις και με το ΑΜΗΝ αλλα εδω στην Ελλαδα ειχε περασει στο ντουκου.
Απλα να θυμισω την υποκρισια των δεξιων οτι θεωρουν οτι ο Γαβρας κανει στρατευμενη τεχνη ενω ο Αρκας οχι., αυτά τα λέω έτσι ε, για να μην ξεχνιόμαστε.
![]()
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Aν ήμουν Γαβράς θα άνοιγε το ταινιάκι με χορούς, πανηγύρια και λαική ευφορία στο Σύνταγκμα Σκουαίαρ.
Μετά χάρτη Βερολίνου στο επιτελείο της Κουμουνδούρου με την πόλη περικυκλωμένη από σημαιάκια νοτιών δυνάμεων με σφυροδρέπανα. Φλας μπακ τον αλητάμπουρα να μιλάει στο 15μελές
Ή τον Σόιμπλε να ακούει στο ράδιο σε αθηναικό ταξί τον 105.5 (με ηχοσποτάκι την Διεθνή)
Ποιά γυναικάρα θα κάνει την Μέρκελ ;
Μετά χάρτη Βερολίνου στο επιτελείο της Κουμουνδούρου με την πόλη περικυκλωμένη από σημαιάκια νοτιών δυνάμεων με σφυροδρέπανα. Φλας μπακ τον αλητάμπουρα να μιλάει στο 15μελές
Ή τον Σόιμπλε να ακούει στο ράδιο σε αθηναικό ταξί τον 105.5 (με ηχοσποτάκι την Διεθνή)
Ποιά γυναικάρα θα κάνει την Μέρκελ ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άρχισες τα μαρξιστικά σου πάλιΟΥΤΙΣ έγραψε: 04 Σεπ 2019, 11:51Έχεις δίκιο. Οι αστοί όχι μόνο ανέχονται την στρατευμένη τέχνη, αλλά και την πουλάνε, διότι, ως γνωστόν, θα σου πουλήσουν ακόμη και το σχοινί με το οποίο θα τους κρεμάσεις!sys3x έγραψε: 04 Σεπ 2019, 11:44Έννοιες αριστερά και δεξιά έχουνε μείνει κυρίως γιατί τις κρατάμε εμείς για να μαλακιζόμαστε μεταξύ μας νομίζω. Σε αυτό το επίπεδο λοιπόν κρατάω την τελευταία σου φράση ως ορθότερη και συμπληρώνω ότι κέρδη από την ίδια την ταινία θα έχουν εξίσου και οι Γερμανοί, και όταν λέω Γερμανοί εννοώ όλη την αλυσίδα από ανθρώπους που εμπλέκονται είτε στην παραγωγή είτε στην διανομή, η διανομή γίνεται από εταιρεία γερμανικών συμφερόντων μδγΟΥΤΙΣ έγραψε: 04 Σεπ 2019, 11:34
Οι δεξιοί δεν είναι εναντίον της στρατευμένης τέχνης, αλλά εναντίον κάθε τέχνης που τολμά να κάνει ιδεολογικό διάλογο με το κοινό και δεν είναι δεξιά. Ανέχονται βέβαια την ύπαρξη της τέχνης για την τέχνη για να θολώνουν τα νερά, επίσης διότι εκτονώνει την βαλβίδα του καλλιτεχνικού ενστίκτου του κοινού και διότι αφήνει περιθώρια για κέρδη!, αυτά τα λέω έτσι ε, για να μην ξεχνιόμαστε.
![]()
Καλημέρα είπαμε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Μαυροβασίλης
δεν παίζεται ο κοντός, υπαρκτός σουρρεαλισμός στα καλύτερα
ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ: Το μυστήριο με την μητέρα του Γιάνη Βαρουφάκη -Ήταν ακροδεξιά ή ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ;
ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ: Το μυστήριο με την μητέρα του Γιάνη Βαρουφάκη -Ήταν ακροδεξιά ή ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση