Να ανοίξω νήμα για ένα σκετσάκι των Φράι & Λόρι;Ορέστης 35 έγραψε: 25 Μάιος 2018, 17:55Ανοιξε θρεντ.shrike έγραψε: 25 Μάιος 2018, 10:36 Ξέρω, το θέμα είναι σοβαρό, αλλά μόλις το διάβασα δεν μπόρεσα να αντισταθώ και να συνδυάσω την είδηση με το σκετσάκι των Fry & Laurie που πείθουν τον γιο (τον Laurie) ότι είναι ο εκλεκτός επειδή άνοιξε το συρτάρι κλπ...
Σόρυ![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρωτάκουστο: Άθλιοι γονείς κάνουν έξωση στο παιδί τους!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Re: Πρωτάκουστο: Άθλιοι γονείς κάνουν έξωση στο παιδί τους!
-
Ορέστης 35
Για φραι κ λορι γενικα.shrike έγραψε: 25 Μάιος 2018, 20:54Να ανοίξω νήμα για ένα σκετσάκι των Φράι & Λόρι;Ορέστης 35 έγραψε: 25 Μάιος 2018, 17:55Ανοιξε θρεντ.shrike έγραψε: 25 Μάιος 2018, 10:36 Ξέρω, το θέμα είναι σοβαρό, αλλά μόλις το διάβασα δεν μπόρεσα να αντισταθώ και να συνδυάσω την είδηση με το σκετσάκι των Fry & Laurie που πείθουν τον γιο (τον Laurie) ότι είναι ο εκλεκτός επειδή άνοιξε το συρτάρι κλπ...
Σόρυ![]()
![]()
-
Ορέστης 35
Μια θεια μου δεν την παντρεψανε και την εαναν εσωκλειστη για να μη διαμοιραστει η περιουσια.Antares έγραψε: 25 Μάιος 2018, 18:04 Αν είναι άθλιοι αυτοί τι να πούμε και για τα δικά μας τα μπουμπούκια (τους γονείς). Έχω έχω τουλάχιστον μεγάλα μπουμπούκια γονείς και συγγενείς που καμιά φορά εύχομαι να ήμουν ορφανή και να είχα μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο.
Δηλαδή και να μην τους επιβαρύνεις από τα 19-20, να έχεις φύγει, να μην σου δίνουν ούτε ευρώ, πάλι θα σου πηδήξουν την ζωή. Η Ελλάδα δεν είναι καλή λύση σ' αυτές τις περιπτώσεις.
Ίσως έχει ψυχολογικά θέματα. Δεν είναι.όλα άσπρο μαύρο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Σε παλαιότερες εποχές από μένα υποθέτω. Ενήλικη δεν ήταν, πως την έστειλαν εσώκλειστη;Μια θεια μου δεν την παντρεψανε και την εαναν εσωκλειστη για να μη διαμοιραστει η περιουσια.
Στις δικές μου εποχές είχαν άλλα κόλπα. Έτσι είσαι ανεξάρτητη, αλλά και δεν είσαι. Όχι για περιουσία, έτσι. Δουλειά δεν είχε ο διάολος.
-
Ορέστης 35
Πανω απο 70 σε χωριο. Εννοω την εκλεισαν στο σπιτι. Και εμενα με υπονομευσαν για να μην ανεξαρτητοποιηθω και να μην αυτοπραγματωθω. Θα μπορουσαμε να πουμε με ευνουχισαν.Antares έγραψε: 25 Μάιος 2018, 23:37Σε παλαιότερες εποχές από μένα υποθέτω. Ενήλικη δεν ήταν, πως την έστειλαν εσώκλειστη;Μια θεια μου δεν την παντρεψανε και την εαναν εσωκλειστη για να μη διαμοιραστει η περιουσια.
Στις δικές μου εποχές είχαν άλλα κόλπα. Έτσι είσαι ανεξάρτητη, αλλά και δεν είσαι. Όχι για περιουσία, έτσι. Δουλειά δεν είχε ο διάολος.
- blackpaint
Στην αλλη πλευρα, ενας φιλος μου ξυπνησε ανημερα των 18ων γεννεθλιων του απο ενα βιαιο σκουντηγμα του πατερα του, ο οποιος του εδειξε την εξωπορτα και την βαλιτσα που του ειχε ηδη ετοιμασει και του ειπε πως δεν ειχε πια καμια υποχρεωση να τον ταιζει.
Δικός σου φίλος = λογική κίνηση του Πατρός.blackpaint έγραψε: 26 Μάιος 2018, 01:09 Στην αλλη πλευρα, ενας φιλος μου ξυπνησε ανημερα των 18ων γεννεθλιων του απο ενα βιαιο σκουντηγμα του πατερα του, ο οποιος του εδειξε την εξωπορτα και την βαλιτσα που του ειχε ηδη ετοιμασει και του ειπε πως δεν ειχε πια καμια υποχρεωση να τον ταιζει.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- blackpaint
Επειδη γνωρισα την υπολοιπη οικογενεια, που δεν ειχε δα και τοσο διαφορετικη αντιμετωπιση απο τον πατερα, το γενικο συμπερασμα ηταν πως ηταν Μαλακας, το οποιο επιβεβαιωθηκε στα γεραματα του Μαλακα, οταν τους ζηταγε να γυρισουν πισω, δεκαετιες μετα.Αγις έγραψε: 26 Μάιος 2018, 01:16Δικός σου φίλος = λογική κίνηση του Πατρός.blackpaint έγραψε: 26 Μάιος 2018, 01:09 Στην αλλη πλευρα, ενας φιλος μου ξυπνησε ανημερα των 18ων γεννεθλιων του απο ενα βιαιο σκουντηγμα του πατερα του, ο οποιος του εδειξε την εξωπορτα και την βαλιτσα που του ειχε ηδη ετοιμασει και του ειπε πως δεν ειχε πια καμια υποχρεωση να τον ταιζει.
Συγκινητικό.blackpaint έγραψε: 26 Μάιος 2018, 01:20Επειδη γνωρισα την υπολοιπη οικογενεια, που δεν ειχε δα και τοσο διαφορετικη αντιμετωπιση απο τον πατερα, το γενικο συμπερασμα ηταν πως ηταν Μαλακας, το οποιο επιβεβαιωθηκε στα γεραματα του Μαλακα, οταν τους ζηταγε να γυρισουν πισω, δεκαετιες μετα.Αγις έγραψε: 26 Μάιος 2018, 01:16Δικός σου φίλος = λογική κίνηση του Πατρός.blackpaint έγραψε: 26 Μάιος 2018, 01:09 Στην αλλη πλευρα, ενας φιλος μου ξυπνησε ανημερα των 18ων γεννεθλιων του απο ενα βιαιο σκουντηγμα του πατερα του, ο οποιος του εδειξε την εξωπορτα και την βαλιτσα που του ειχε ηδη ετοιμασει και του ειπε πως δεν ειχε πια καμια υποχρεωση να τον ταιζει.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Ορέστης 35
Εμενα με απειλουσε οτι στα 18 θα με πεταγε εξω απο το σπιτι
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
τελικά; σε πεταξε;;
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
-
Ορέστης 35
Δεν τον επαιρνε γιατι τοτε οι συγγενεις απο το χωριο θα ξεφουρνιζαν τις περιουσιακες ατασθαλιες του. Ηταν συνεργοι στην απατη αλλα μεχρι το σημειο που δεν τους εξεθετε. Το χωριο αν μου συνεβαινε κατι θα ελεγε το παιδι ειχε δικο του σπιτι και πεθανε στο δρομο. Ενω τωρα λενε το παιδι ειναι σαν τη θεια του. Αντιλαμβανεσαι τη χωριατικη πονηρια;
Ωραίος τύπος και ενδιαφέρον. Καλά κάνει και δεν δουλεύει.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
ναι δεν έχεις άδικο.αλλά και στις ''πόλεις'' συμβαίνει αυτό σε έντονο βαθμό.Ορέστης 35 έγραψε: 26 Μάιος 2018, 02:15Δεν τον επαιρνε γιατι τοτε οι συγγενεις απο το χωριο θα ξεφουρνιζαν τις περιουσιακες ατασθαλιες του. Ηταν συνεργοι στην απατη αλλα μεχρι το σημειο που δεν τους εξεθετε. Το χωριο αν μου συνεβαινε κατι θα ελεγε το παιδι ειχε δικο του σπιτι και πεθανε στο δρομο. Ενω τωρα λενε το παιδι ειναι σαν τη θεια του. Αντιλαμβανεσαι τη χωριατικη πονηρια;
θα αναγκαστούμε να μετοικήσουμε στο υπαιθρο γιατί μας εχουν κουβαληθεί οι χωριάτες.
(✿ ♥‿♥)
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση