!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πρωτάκουστο: Άθλιοι γονείς κάνουν έξωση στο παιδί τους!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Re: Πρωτάκουστο: Άθλιοι γονείς κάνουν έξωση στο παιδί τους!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Ορέστης 35 έγραψε: 25 Μάιος 2018, 17:55
shrike έγραψε: 25 Μάιος 2018, 10:36 Ξέρω, το θέμα είναι σοβαρό, αλλά μόλις το διάβασα δεν μπόρεσα να αντισταθώ και να συνδυάσω την είδηση με το σκετσάκι των Fry & Laurie που πείθουν τον γιο (τον Laurie) ότι είναι ο εκλεκτός επειδή άνοιξε το συρτάρι κλπ...

Σόρυ :oops:
Ανοιξε θρεντ.
Να ανοίξω νήμα για ένα σκετσάκι των Φράι & Λόρι; :smt017

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

shrike έγραψε: 25 Μάιος 2018, 20:54
Ορέστης 35 έγραψε: 25 Μάιος 2018, 17:55
shrike έγραψε: 25 Μάιος 2018, 10:36 Ξέρω, το θέμα είναι σοβαρό, αλλά μόλις το διάβασα δεν μπόρεσα να αντισταθώ και να συνδυάσω την είδηση με το σκετσάκι των Fry & Laurie που πείθουν τον γιο (τον Laurie) ότι είναι ο εκλεκτός επειδή άνοιξε το συρτάρι κλπ...

Σόρυ :oops:
Ανοιξε θρεντ.
Να ανοίξω νήμα για ένα σκετσάκι των Φράι & Λόρι; :smt017
Για φραι κ λορι γενικα.
Ορέστης 35

Antares έγραψε: 25 Μάιος 2018, 18:04 Αν είναι άθλιοι αυτοί τι να πούμε και για τα δικά μας τα μπουμπούκια (τους γονείς). Έχω έχω τουλάχιστον μεγάλα μπουμπούκια γονείς και συγγενείς που καμιά φορά εύχομαι να ήμουν ορφανή και να είχα μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο.
Δηλαδή και να μην τους επιβαρύνεις από τα 19-20, να έχεις φύγει, να μην σου δίνουν ούτε ευρώ, πάλι θα σου πηδήξουν την ζωή. Η Ελλάδα δεν είναι καλή λύση σ' αυτές τις περιπτώσεις.
Μια θεια μου δεν την παντρεψανε και την εαναν εσωκλειστη για να μη διαμοιραστει η περιουσια.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ίσως έχει ψυχολογικά θέματα. Δεν είναι.όλα άσπρο μαύρο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Μια θεια μου δεν την παντρεψανε και την εαναν εσωκλειστη για να μη διαμοιραστει η περιουσια.
Σε παλαιότερες εποχές από μένα υποθέτω. Ενήλικη δεν ήταν, πως την έστειλαν εσώκλειστη;
Στις δικές μου εποχές είχαν άλλα κόλπα. Έτσι είσαι ανεξάρτητη, αλλά και δεν είσαι. Όχι για περιουσία, έτσι. Δουλειά δεν είχε ο διάολος.
Ορέστης 35

Antares έγραψε: 25 Μάιος 2018, 23:37
Σε παλαιότερες εποχές από μένα υποθέτω. Ενήλικη δεν ήταν, πως την έστειλαν εσώκλειστη;
Στις δικές μου εποχές είχαν άλλα κόλπα. Έτσι είσαι ανεξάρτητη, αλλά και δεν είσαι. Όχι για περιουσία, έτσι. Δουλειά δεν είχε ο διάολος.
Πανω απο 70 σε χωριο. Εννοω την εκλεισαν στο σπιτι. Και εμενα με υπονομευσαν για να μην ανεξαρτητοποιηθω και να μην αυτοπραγματωθω. Θα μπορουσαμε να πουμε με ευνουχισαν.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Στην αλλη πλευρα, ενας φιλος μου ξυπνησε ανημερα των 18ων γεννεθλιων του απο ενα βιαιο σκουντηγμα του πατερα του, ο οποιος του εδειξε την εξωπορτα και την βαλιτσα που του ειχε ηδη ετοιμασει και του ειπε πως δεν ειχε πια καμια υποχρεωση να τον ταιζει.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

blackpaint έγραψε: 26 Μάιος 2018, 01:09 Στην αλλη πλευρα, ενας φιλος μου ξυπνησε ανημερα των 18ων γεννεθλιων του απο ενα βιαιο σκουντηγμα του πατερα του, ο οποιος του εδειξε την εξωπορτα και την βαλιτσα που του ειχε ηδη ετοιμασει και του ειπε πως δεν ειχε πια καμια υποχρεωση να τον ταιζει.
Δικός σου φίλος = λογική κίνηση του Πατρός.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Αγις έγραψε: 26 Μάιος 2018, 01:16
blackpaint έγραψε: 26 Μάιος 2018, 01:09 Στην αλλη πλευρα, ενας φιλος μου ξυπνησε ανημερα των 18ων γεννεθλιων του απο ενα βιαιο σκουντηγμα του πατερα του, ο οποιος του εδειξε την εξωπορτα και την βαλιτσα που του ειχε ηδη ετοιμασει και του ειπε πως δεν ειχε πια καμια υποχρεωση να τον ταιζει.
Επειδη γνωρισα την υπολοιπη οικογενεια, που δεν ειχε δα και τοσο διαφορετικη αντιμετωπιση απο τον πατερα, το γενικο συμπερασμα ηταν πως ηταν Μαλακας, το οποιο επιβεβαιωθηκε στα γεραματα του Μαλακα, οταν τους ζηταγε να γυρισουν πισω, δεκαετιες μετα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

blackpaint έγραψε: 26 Μάιος 2018, 01:20
Αγις έγραψε: 26 Μάιος 2018, 01:16
Επειδη γνωρισα την υπολοιπη οικογενεια, που δεν ειχε δα και τοσο διαφορετικη αντιμετωπιση απο τον πατερα, το γενικο συμπερασμα ηταν πως ηταν Μαλακας, το οποιο επιβεβαιωθηκε στα γεραματα του Μαλακα, οταν τους ζηταγε να γυρισουν πισω, δεκαετιες μετα.
Συγκινητικό.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ορέστης 35

Εμενα με απειλουσε οτι στα 18 θα με πεταγε εξω απο το σπιτι
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Ορέστης 35 έγραψε: 26 Μάιος 2018, 01:27 Εμενα με απειλουσε οτι στα 18 θα με πεταγε εξω απο το σπιτι
τελικά; σε πεταξε;; :8)
Ορέστης 35

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 26 Μάιος 2018, 01:46
Ορέστης 35 έγραψε: 26 Μάιος 2018, 01:27 Εμενα με απειλουσε οτι στα 18 θα με πεταγε εξω απο το σπιτι
Δεν τον επαιρνε γιατι τοτε οι συγγενεις απο το χωριο θα ξεφουρνιζαν τις περιουσιακες ατασθαλιες του. Ηταν συνεργοι στην απατη αλλα μεχρι το σημειο που δεν τους εξεθετε. Το χωριο αν μου συνεβαινε κατι θα ελεγε το παιδι ειχε δικο του σπιτι και πεθανε στο δρομο. Ενω τωρα λενε το παιδι ειναι σαν τη θεια του. Αντιλαμβανεσαι τη χωριατικη πονηρια;
Ιδεολόγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδεολόγος »

Ωραίος τύπος και ενδιαφέρον. Καλά κάνει και δεν δουλεύει.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Ορέστης 35 έγραψε: 26 Μάιος 2018, 02:15
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 26 Μάιος 2018, 01:46
Δεν τον επαιρνε γιατι τοτε οι συγγενεις απο το χωριο θα ξεφουρνιζαν τις περιουσιακες ατασθαλιες του. Ηταν συνεργοι στην απατη αλλα μεχρι το σημειο που δεν τους εξεθετε. Το χωριο αν μου συνεβαινε κατι θα ελεγε το παιδι ειχε δικο του σπιτι και πεθανε στο δρομο. Ενω τωρα λενε το παιδι ειναι σαν τη θεια του. Αντιλαμβανεσαι τη χωριατικη πονηρια;
ναι δεν έχεις άδικο.αλλά και στις ''πόλεις'' συμβαίνει αυτό σε έντονο βαθμό.
θα αναγκαστούμε να μετοικήσουμε στο υπαιθρο γιατί μας εχουν κουβαληθεί οι χωριάτες. :011:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”