Ασέβαστος έγραψε: 04 Σεπ 2019, 11:55
Kauldron έγραψε: 04 Σεπ 2019, 11:47
Ασέβαστος έγραψε: 04 Σεπ 2019, 08:12
αυτο τωρα ειναι περιγραφη της εννοιας "πατριωτης"
αν πατριδα μου ειναι η γη, και κανω αυτο που αναφερεις για ολους τους ανθρωπους πανω της, ειμαι πατριωτης;
Πατρίδα σου δε μπορεί να είναι η "Γη". Αυτό είναι μπούρδα. Τάφος μπορεί να είναι όλη η Γή, γιατί ο νεκρός δεδικαίωται.
Ας πούμε, είναι πατρίδα σου η Σαουδική Αραβία? Θα μπορούσες να πάς να ζήσεις εκεί? Για πιες μια μπυρίτσα εκεί, να δείς που θα βρεθεί το κεφάλι σου.
Συμπέρασμα λοιπόν είναι, οτι με μερικούς πολιτισμούς/νοοτροπίες, είσαι ΑΣΥΜΒΑΤΟΣ.
Όταν λοιπόν έρχεται κάποιος με νοοτροπία Σαουδικής Αραβίας (Σαλαφισμός) να σου επιβάλλει τη νοοτροπία του επειδή έτσι, οφείλεις να κάνεις κάτι για να τον σταματήσεις.
πατριδα μου μπορει να ειναι η γειτονια μου, η πολη μου, ο νομος μου, η χωρα μου, η ευρωπη, η και ολος ο κοσμος.
το οτι μεσα στην πατριδα μου μπορει να εχει σαουδαραβες, η και πυργιωτες, δε σημαινει οτι συμφωνω μαζι τους, ουτε οτι ειμαι συμβατος μαζι τους. συγκεκριμμενα θα προσπαθησω να τους επιβαλλω τη δικη μου νοοτροπια, κι αν δεν τα καταφερω (ειδικα για τους πυργιωτες) υπαρχει και ο ηρακλειτος. αυτο δε σημαινει οτι δεν ανηκω στην ιδια πατριδα (χωρα) με τους πυργιωτες, ουτε οτι δεν ανηκω στην ιδια πατριδα (πλανητης) με τους σαουδαραβες.
Ε, το ρίχνεις στην πλάκα τώρα.
Δε μπορείς να τους επιβάλλεις τη δική σου νοοτροπία, και φυσικά αν καταφύγεις σ' επιλογή Ηράκλειτου, ουσιαστικά έρχεσαι σ' αυτό που λέω εγώ. Προτιμάς το carpet bombing να γίνεται στη γειτονιά σου, 50 μέτρα απ' το σπίτι σου, ή κάπου πολλά χιλιόμετρα απ' αυτό?
Από Πυργιώτες μια κοπέλα είχα γνωρίσει, που ήταν ένας πραγματικός άγγελος, πανέμορφη και πραγματικά καλό κορίτσι. Δεν ξέρω τί εμπειρίες έχεις, φαντάζομαι οχι και πάρα πολύ καλές

, αλλά αν γνώριζες σαλάφια, θα προτιμούσες τους Πυργιώτες χίλιες φορές. Τουλάχιστον ο Πυργιώτης δε θα σε αποκεφαλίσει αν σε πιάσει με μπύρα ή μπέηκον (φαντάζομαι οτι γενικώς δε θα σε αποκεφαλίσει, εντάξει, πόσο κακοί μπορεί να είναι?).