Ναι αλλά μην παίρνεις και πολύ θάρρος γραφ.Γραφικός έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:46 3-0 μέχρι στιγμής. Ελπίζω να συγκεντρώσουμε αρκετά μεγάλο δείγμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Για την ακρίβεια, δεν πάει να πει πως λέει πάντα την αλήθεια.bolek έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:23οταν καποιος κανει ενα κοπλιμεντο δεν παει να πει πως λεει την αληθεια. να το ξερεις συνηθως λεει ψεμματα
η εστω ειναι καλος παραμυθας
Αλλά και ψέμα, δεν παύει να είναι ένα ευγενικό ψέμα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Γραφικός
Κι οι μοναδικοί που προσπάθησαν να μου βάλουν φρένο είναι άνδρες.
Φοβάστε να νιώθουν ωραίες οι γυναίκες ρε, γι' αυτό το κάνετε.
Τις γυναικες πρεπει να τις χαιδευουμε μαγκες,κυριολεκτικα και μεταφορικα..απαξ και τις κανουμε να αισθανουν μοναδικες θα μας εχουν «βασιλιαδες»..
Μουνοδουλιαστε που και που ρε μλκς,αλλωστε κανεις δεν θα το καταλαβει
Μουνοδουλιαστε που και που ρε μλκς,αλλωστε κανεις δεν θα το καταλαβει
Μη με μιλάς στον πληθυντικό ρε, σιγά, εγώ όχι, καμάκι ποτέ, πέρα από το ότι ντρέπομαι και είμαι ή μάλλον ήμουν αρκετά συνεσταλμένος δεν χρειαζόταν κιόλα, τώρα που χρειάζεται μπορεί να αρχίσω και γω όμως ρε που ξέρεις (;) απλά όπως σε είπα και πριν με ρέγουλα, μη κοιτάς εδώ που το παίζουμε άνετοι.Γραφικός έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:50Κι οι μοναδικοί που προσπάθησαν να μου βάλουν φρένο είναι άνδρες.
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μεταξύ μας. Μετράει το ποιος και το τι λέει.Γραφικός έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:50Κι οι μοναδικοί που προσπάθησαν να μου βάλουν φρένο είναι άνδρες.
Και περισσότερο από όλων τα λόγια μετράνε τα δικά του.
Είναι φορές που θέλω να τον κατασπαράξω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Γραφικός
Μπα π' ανάθεμά σε, σε είχα ξεχάσει παλιοβαμπίρα.
Ο "αυτός" πάντως δεν είναι άγνωστος, οπότε είμαστε εκτός θέματος.
Τι διαφορετικό από αυτό που λες ότι σκέφτεσαι εσύ θα ήθελες να σκέφτονται οι άντρες γενικά αν εσύ ήσουν γυναίκα και ήθελες να χειραγωγείς τους άντρες για να τους εκμεταλλεύεσε και να περνάς φίνα;Pedro έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:54 Τις γυναικες πρεπει να τις χαιδευουμε μαγκες,κυριολεκτικα και μεταφορικα..απαξ και τις κανουμε να αισθανουν μοναδικες θα μας εχουν «βασιλιαδες»..
Μουνοδουλιαστε που και που ρε μλκς,αλλωστε κανεις δεν θα το καταλαβει![]()
.
.
Δουναι και λαβειμ ειναι αυτο που λεω,απλα εχει μεσα ρομαντζο,γλυκες,ζουζουνιες,δωρακια κου λου που κλπsys3x έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:00Τι διαφορετικό από αυτό που λες ότι σκέφτεσαι εσύ θα ήθελες να σκέφτονται οι άντρες γενικά αν εσύ ήσουν γυναίκα και ήθελες να χειραγωγείς τους άντρες για να τους εκμεταλλεύεσε και να περνάς φίνα;Pedro έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:54 Τις γυναικες πρεπει να τις χαιδευουμε μαγκες,κυριολεκτικα και μεταφορικα..απαξ και τις κανουμε να αισθανουν μοναδικες θα μας εχουν «βασιλιαδες»..
Με παρεξηγας.
Πάει, στα έσχατα ζούμε. Ήρθε το τέλος 
-
Γραφικός
Μαλακίες, αν ο απόλυτος σκοπός σου δεν είναι να της προκαλέσεις την μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση μαλακίες μας λες.Pedro έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:03Δουναι και λαβειμ ειναι αυτο που λεω,απλα εχει μεσα ρομαντζο,γλυκες,ζουζουνιες,δωρακια κου λου που κλπsys3x έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:00Τι διαφορετικό από αυτό που λες ότι σκέφτεσαι εσύ θα ήθελες να σκέφτονται οι άντρες γενικά αν εσύ ήσουν γυναίκα και ήθελες να χειραγωγείς τους άντρες για να τους εκμεταλλεύεσε και να περνάς φίνα;Pedro έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:54 Τις γυναικες πρεπει να τις χαιδευουμε μαγκες,κυριολεκτικα και μεταφορικα..απαξ και τις κανουμε να αισθανουν μοναδικες θα μας εχουν «βασιλιαδες»..
![]()
Με παρεξηγας.
.
.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Τις γυναικες φιλη συς δεν θα μπορεσεις να τις ικανοποιησεις (απολυτα) ποτε!sys3x έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:08Μαλακίες, αν ο απόλυτος σκοπός σου δεν είναι να της προκαλέσεις την μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση μαλακίες μας λες.Pedro έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:03Δουναι και λαβειμ ειναι αυτο που λεω,απλα εχει μεσα ρομαντζο,γλυκες,ζουζουνιες,δωρακια κου λου που κλπsys3x έγραψε: 04 Σεπ 2019, 00:00
Τι διαφορετικό από αυτό που λες ότι σκέφτεσαι εσύ θα ήθελες να σκέφτονται οι άντρες γενικά αν εσύ ήσουν γυναίκα και ήθελες να χειραγωγείς τους άντρες για να τους εκμεταλλεύεσε και να περνάς φίνα;![]()
Με παρεξηγας.
Ρωτησε και αυτες αμα θες.
Η γκερ που ειναι ντομπρο ατομο,ας τοποθετηθει.
-
Γραφικός
Κι όσες φίλες μου πάντως έχω ρωτήσει, δεν ενοχλούνται. Τι σκατά λένε οι φεμινίστριες; Δεν έχω γνωρίσει γυναίκα να μου πει ότι την ενοχλεί, μόνο τα μαλακισμένα φεμινιστικά άρθρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-
- 16 Απαντήσεις