!!! DEVELOPMENT MODE !!!

IQOS

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Re: IQOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Otto Weininger έγραψε: 29 Αύγ 2019, 21:23 Εγώ προτιμώ να μην ξανακαπνισω πάρα να κάνω κανονικό τσιγάρο.

Δεν το δέχεται οργανισμός μου με τίποτα πλέον. Και αυτό έγινε από τον πρώτο μήνα, όχι τώρα που έκλεισα χρόνο σχεδόν.
εσύ κάνεις και γυμναστική ρε φίλε, δεν είσαι σαν εμάς :bored:
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

δεν ειναι γκάτζετ αλλιώς ουτε εγώ θα το ειχα και ας μου αρέσουν αυτά. Θέλει λίγη φροντίδα στο καθάρισμα, αρκετή, αλλά μέχρι εκεί. Αν πάρεις δύο καπάκια ώστε να καθαρίζεις ένα ήρεμα ειναι μια χαρά.

Στην πράξη έχει πολλά καλά, και ένα κακό νομίζω, δημιουργει λίγο άγχος όταν το ανάβεις, σαν να ακούς ένα ρολογάκι να τρέχει, τικ τακ κλπ. Δεν μπορείς χαλαρά ενώ καπνίζεις να πάς να σηκώσεις το τηλέφωνο να πείς κάτι και να συνεχίσεις το κάπνισμα μετά, θα πρέπει να περιμένεις αρκετά να φορτίζει πάλι, θα το έχεις κάνει και χάλια γιατί τα υγρά δεν θα έχουν βγεί.

είναι σχεδόν χαλαρό, όχι ακριβώς, αλλά είναι μια χαρά εναλλακτική.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

έχει κι άλλο καλό

λευκό φίλτρο <3
Άβαταρ μέλους
enaon

καλά αν το ανοίξεις μέσα βέβαια αφού το καπνίσεις ίσως δεν ειναι και τόσο λευκό το λευκό φίλτρο, αλλά μην στο χαλάσω, πάρε πρώτα. :lol:
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

enaon έγραψε: 29 Αύγ 2019, 20:54
don't speak έγραψε: 08 Αύγ 2019, 22:50 Το iquos έχει κανονικό καπνό. Τα όποια προβλήματα από τον καπνό, τη νικοτίνη δηλαδή θα την έχεις.
Γλιτώνεις τα προβλήματα από την καύση του χαρτιού που κυρίως κάνουν κακό στον πνεύμονα.
Είναι ζεστός ο καπνός του σε σχέση με το απλό τσιγάρο.
δεν έχει κανονικό καπνό, όχι τσιγάρου δηλαδή, δεν μπορείς να τον ανάψεις και να καεί, δοκίμασε να δεις τι θα συμβεί, αφού πρώτα βγάλεις το αλουμίνιο βέβαια. Δεν υπάρχει καύση καπνού όπως την εννούμε, η θερμοκρασία είναι χαμηλότερη, η αίσθηση καψίματος οφείλεται στο πλαστικό του φίλτρου που λιώνει μέσα. Είναι υβριδικό ουσιαστικά, εξατμιστής υγρού κυρίως.

Αν μυρίζει απλά δεν είναι καλά καθαρισμένο, το καπάκι παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό. Βράστε το στο μπρίκι με νερό και λίγο οινόπνευμα για λίγα λεπτά και μετά στην βρύση, δεν καθαρίζει με το βουρτσάκι μόνο.
:fp:
Πες αλήθεια, είδες και τη μπαταρία του;
Άβαταρ μέλους
enaon

ε ναι το έλυσα, ωραίο μηχάνημα είναι αντικειμενικά. Τα νέα με το bluetooth ειναι λιγο χειρότερα νομίζω, πιάνουν μικρότερη θερμοκρασία. :lol:
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

νύχτα έγραψε: 29 Αύγ 2019, 21:24
Otto Weininger έγραψε: 29 Αύγ 2019, 21:23 Εγώ προτιμώ να μην ξανακαπνισω πάρα να κάνω κανονικό τσιγάρο.

Δεν το δέχεται οργανισμός μου με τίποτα πλέον. Και αυτό έγινε από τον πρώτο μήνα, όχι τώρα που έκλεισα χρόνο σχεδόν.
εσύ κάνεις και γυμναστική ρε φίλε, δεν είσαι σαν εμάς :bored:
Κάνε κι εσύ :D

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
νύχτα

ξεκινώ κοντεμπορέρι ντανς με τη νέα σχολική χρονιά,
και το αναφέρω εδώ για να δεσμευτώ, κουρκουμπίνια
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

νύχτα έγραψε: 29 Αύγ 2019, 21:45 ξεκινώ κοντεμπορέρι ντανς με τη νέα σχολική χρονιά,
και το αναφέρω εδώ για να δεσμευτώ, κουρκουμπίνια
Γιέη!
:vp7:
:g094:
:smt023
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Sid Vicious έγραψε: 29 Αύγ 2019, 14:56
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 29 Αύγ 2019, 14:32
Sid Vicious έγραψε: 29 Αύγ 2019, 13:26 Λοιπόν τρίτη ημέρα και δεν έχω δει μεγάλες διαφορές να πω την αλήθεια, πέρα του ότι έφυγε ο πρωινός βήχας. Βέβαια είναι και νωρίς ακόμη, θα του δώσω λίγο καιρό. Στις ανάσες δεν έχω δει ακόμη καμιά διαφορά. Πέρα από αυτό όμως νιώθω μια ακόρεστη επιθυμία για συμβατικό τσιγάρο λες και δεν έχω καπνίσει. Άρα νιώθω και τσιτωμένος κάπως με κάποια υπερένταση και αδυναμία συγκέντρωσης, τι στο καλό δεν έχει νικοτίνη μέσα αυτό το πράγμα; Μπερδεύω την συσκευή με το κινητό μου :lol:
Aν δεν σε καλυπτει δες και το ηλεκτρονικο, στο οποιο οι γευστικες επιλογες,αλλα και ο τροπος ατμισματος ειναι ανεξαντλητος.
Για νικοτινη δεν υπαρχει ζητημα, βαζεις μια 18mg και σε πιανει στα σιγουρα.
To ηλεκτρονικό κανά δυο φορές που το δοκίμασα δεν με άρεσε καθόλου, πάρα πολύ ατμός ένιωθα να με πνίγει. Αποφάσισα αυτό γιατί και γευστικά με φάνηκε πιο κοντά σε τσιγάρο αλλά είχε και το σημαντικότερο πλεονέκτημα ότι στα χείλη νιώθεις φίλτρο τσιγάρου οπότε με καλύπτει το τομέα της ψυχολογικής εξάρτησης. Για συναυλία μάλλον δεν θα πολυκάνει, δεν μπορώ δηλαδή να με φανταστω να έχει λαιβ, αλκοολ, να με έχει ερθει να μπω στο πιτ για χορό ή να ανέβω στη σκηνή για καμια βουτιά και να έχω το iqos στο χέρι. Ή και ακόμη να είμαι σε κάνα κλαμπ να παίζει techno ή τίποτα άλλα ηλεκτρονικά και να χορεύω με το iqos στο χέρι :-? Αλλά θέμα συνήθειας είναι όλα, του δίνω έναν μήνα ευκαιρία να δω πως θα πάει.
Το πιθανότερο να δοκίμασες κάποιον ντουμανάτο ατμοποιητή και να σε έπνιξε. Υπάρχουν και προσαρμοσμένοι στην σφιχτή τσιγαρίσια τζούρα.
Το θέμα δεν είμαι όμως εκεί, αποφάσισες να κάνεις μια αλλαγή γιατί κάτι έκλεισε τον κύκλο του. Για να έχει επιτυχία το πείραμα, απλά καις τις γέφυρες μέσα σου. Δώσε την ευκαιρία σου στο ίqos, χωρίς να ακουμπάς συμβατικό τσιγάρο. Αν δεν σε καλύψει δοκίμασε ηλεκτρονικό ή απλά μην κάνεις τίποτα. Αρκεί να υπάρχει η σταθερή επιθυμία να γίνει κάτι και γίνεται χωρίς ιδιαιτερη προσπάθεια.
Θα είσαι πάντως από τις μεγαλύτερες μορφές του Oi στον πλανήτη, ακόμα και αν κοπανιέσαι με τον φορτιστή στο χέρι :D
Άβαταρ μέλους
enaon

ένα τελευταίο που θυμήθηκα, όταν το άνοιξα ήταν λίγο χάλια μέσα, είχαν περάσει υγρά μέσα στο κύκλωμα, μία μικρή αηδία γενικά. Η τσιμούχα που έχει δεν είναι φοβερή, όταν καθαρίζουμε την ακίδα με τα στίκς οινοπνεύματος που δίνουν, καλύτερα να το κρατάμε με την ακίδα προς τα κάτω νομίζω.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Otto Weininger έγραψε: 29 Αύγ 2019, 21:23
νύχτα έγραψε: 29 Αύγ 2019, 21:16
sys3x έγραψε: 29 Αύγ 2019, 20:58 Γω δεν την πάλεψα, σε 2-3 μήνες ξανακύλησα στον κανονικό καπνό
αυτό το φοβάμαι κι εγώ για τον εαυτό μου γαμώτο
Εγώ προτιμώ να μην ξανακαπνισω πάρα να κάνω κανονικό τσιγάρο.

Eγώ ηλεκτρονικό αλλά μ'αρέσει αργά το βράδυ να κάνω και κανένα κανονικό πού και πού.
Αλλά ναι αν τύχει και κάνω δεύτερο-τρίτο την ίδια μέρα μπουκώνω, με ενοχλεί.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Λοιπόν έκλεισα εβδομάδα, δεν έχω αγγίξει κανονικό τσιγάρο και δε νομίζω να το ξανακάνω το κανονικό τσιγάρο, δεν έχω σκοπό ούτε με λείπει. Έχω ήδη δει βελτιώσεις, σε ανάσες, σε ύπνο, δεν έχω βήχα, δεν λαχανιάζω. Και επίσης κάπνιζα ουκ ολίγο, κάπου 50-60 τσιγάρα ημερησίως, 30+ χρόνια καπνιστής, και με αυτό κάνω καμιά 10 από αυτά και είμαι καλυμμένος. Νομίζω και εύχομαι να είναι το σκαλοπατάκι για να κόψω και αυτό ακόμη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Προς τύπους: Ή καπνίστε κανονικά τσιγάρα με το υπεργαμάτο στυλ του Marlboro man και Σων Κόνερι - Τζέημς Μποντ ή κόψτε το σαν άντρες επιτέλους και γίνετε φιτ και χέλθι. Δηλαδή, πιστεύετε ότι σας βλέπει μια γυναίκα με ηλεκτρονικές πιπίλες στο στόμα που ατμίζουν και λέει "τι ωραίος άντρας" ή είστε πρότυπα ανδρός ρουφώντας τρανζίστορ;

Προς τύπισσες: Ή καπνίστε σαν μοιραίες γυναίκες που παίζουν κομπολόι τους άντρες και τρέχουν 10 να τις ανάψουν το τσιγάρο με το που το βάλουν στο στόμα ή κόψτε το μαχαίρι και γίνετε κομψές πεταλουδίτσες που σκορπούν την ευτυχία με την χάρη τους και την δροσιά τους!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
burnt reynolds

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από burnt reynolds »

προς κορινθίους κανένα τιπ?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”