ναι αλλα εσεις θα πρεπει να καψουρευτειτε, οι γκεισες οχι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
-
xameno kormi
Re: Highlights της ημερας μας
Feindflug έγραψε: 03 Σεπ 2019, 21:10Είναι ότι καλύτερο για έναν άνδρα. Όλες οι γυναίκες πρέπει να ξέρουν να κάνουν μασάζ.don't speak έγραψε: 03 Σεπ 2019, 21:06Και το αντίστροφο.Feindflug έγραψε: 03 Σεπ 2019, 20:37
Το σκεφτόμουν και γω να κάνω. Έχω ακούσει ότι πονάει πολύ. Έκανα προχτές κανονικό και πάλι ψιλοπονούσα, γιατί είμαι πολύ πιασμένος.
Όλες οι γυναίκες πρέπει να ξέρουν να κάνουν μασάζ. Είναι ότι καλύτερο για έναν άνδρα.
Έκανα προχτές κανονικό και πάλι ψιλοπονούσα, γιατί είμαι πολύ πιασμένος. Έχω ακούσει ότι πονάει πολύ. Το σκεφτόμουν και γω να κάνω.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
γκέισες λόγω έρωτος φυσικά, δεν είμεθα επαγγελματίες
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Έπιασε συζήτηση πελάτης αστυνομικό με το Μπος νο2 (αριστερός) για την αριστερά ,δεξιά(νδτης αυτός),τα Εξάρχεια. Έλεγε, έλεγε,έλεγε είχα και λίγα νεύρα και δεν άντεξα μπήκα εμβόλιμα στη συζήτηση. Να μην τα πολυλογω άναψαν τα αίματα αλλά ήρθαμε πάλι σε ηρεμία και ανταλλάξαμε πληροφορίες για ωραιο ουζερι στα Εξάρχεια.
Και γυρίζοντας στο σπίτι μπαίνω σε φαρμακείο περιμένω να ρελειωσει η πρώτη πελάτισσα μπαίνει ένας μέσα και στέκεται δίπλα μου. Φεύγει η κοπέλα και μιλάει κατευθείαν αυτός ονομαστικά στον φαρμακοποιό για καθαρό οινοπνευμα. Στο ήδη φορτωμένο νευρικό μου σύστημα προστέθηκε και το θράσος του. Τον αγνόησα και ζήτησα τα Norgesic,depon και δαφνελαιο.
Α γαμήσου κι εσυ.
Και γυρίζοντας στο σπίτι μπαίνω σε φαρμακείο περιμένω να ρελειωσει η πρώτη πελάτισσα μπαίνει ένας μέσα και στέκεται δίπλα μου. Φεύγει η κοπέλα και μιλάει κατευθείαν αυτός ονομαστικά στον φαρμακοποιό για καθαρό οινοπνευμα. Στο ήδη φορτωμένο νευρικό μου σύστημα προστέθηκε και το θράσος του. Τον αγνόησα και ζήτησα τα Norgesic,depon και δαφνελαιο.
Α γαμήσου κι εσυ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μήπως να χορεύει και σαγηνευτικά, τύπισσα; Να σε τρίβει με τις χερούκλες του, που έχουν κάλους και τρίχες; Τι ευαισθησία και τι χαλάρωση μπορεί να βγάλει ένα ανδρικό άγγιγμα, ένα τρίψιμο από κάτι άγριο και χοντροκομμένο;don't speak έγραψε: 03 Σεπ 2019, 21:20Feindflug έγραψε: 03 Σεπ 2019, 21:10Είναι ότι καλύτερο για έναν άνδρα. Όλες οι γυναίκες πρέπει να ξέρουν να κάνουν μασάζ.
Έκανα προχτές κανονικό και πάλι ψιλοπονούσα, γιατί είμαι πολύ πιασμένος. Έχω ακούσει ότι πονάει πολύ. Το σκεφτόμουν και γω να κάνω.![]()
Για την γυναίκα είναι καλύτερο να κάνει μασάζ ο άντρας, να μαγειρεύει και τις περισσότερες δουλειές.
Ότι καλύτερο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
xameno kormi
αυτο ειπα
οι γκεισες δεν εχουν επιλογη, υπαρχει μια πολυ σημαντικη διαφορα, επισης οι γκεισες δεν ειναι ακριβως επαγγελματιες, επενδυουν την ιδια τους την ζωη για το τιποτα
εσεις ειστε ιμιτασιον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xameno kormi την 03 Σεπ 2019, 21:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Με το λάδι δεν γρατζουνάνε 
-
xameno kormi
τυπε βαλε λαδι και ελα βραδυ να κανεις μασαζ
Αυτό που μου είπαν πρόσφατα είναι ότι τις γκέισες ο αφέντης τους τις ανάγκαζε να φοράει στενά παπούτσια γιατί με την προσπάθεια να περπατήσουν κάποια κίνηση κτλ στένευε ο κόλπος τους κάτι τέτοιο. Δεν τα θυμάμαι και καλά γιατί παρακολουθούσα παράλληλα ένα στοίχημα που είχα παίξει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι λάδι να πάρω, τύπε; Ατμόσφαιρα ή τούρμπο είναι η don't speak;
Dein Herz, meine Gier
-
xameno kormi
που θες να ξερω, τουρμπατη φαινεται παντωςFeindflug έγραψε: 03 Σεπ 2019, 21:37Τι λάδι να πάρω, τύπε; Ατμόσφαιρα ή τούρμπο είναι η don't speak;
-
don't speak
Πάρε 10-50 γιατί τα άλλα τα καίω γρήγορα.
το ότι αποτελεί επιλογή μας το κάνει πιο σημαντικόxameno kormi έγραψε: 03 Σεπ 2019, 21:31αυτο ειπα
οι γκεισες δεν εχουν επιλογη, υπαρχει μια πολυ σημαντικη διαφορα, επισης οι γκεισες δεν ειναι ακριβως επαγγελματιες, επενδυουν την ιδια τους την ζωη για το τιποτα
εσεις ειστε ιμιτασιον
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Από το εργοστάσιο τα καις ή δουλεύεις κόφτες συνέχεια;
Dein Herz, meine Gier
-
don't speak
Παλαιό μοντέλο