Αύριο πάω Ρώμη για πέντε μέρες. Έχω κάνει τα πλάνα μου και τα σχέδια μου, όλα κομπλέ.
Φωτογραφίες θα ακολουθήσουν σε κάνα δεκαήμερο, αφού μετά έρχομαι Ελλάδα για άλλες πέντε.

FUCK DONALD TRUMP
Οι ΤΟΠ-ΤΟΠ περίοδοι για να επισκεφτεί κανείς τη Ρώμη είναι:
FUCK DONALD TRUMP
Οι στρατιώτες ακόμα παντού ε ; Έχω ένα χρόνο να πάω.Λεγεών έγραψε: 02 Απρ 2018, 20:12 Πολύς κόσμος, πέρασα από Spanish steps, Fontana di Trevi, Pantheon και κανα δυο άλλα μέρη για πρώτη μέρα και δεν πέφτει καρφίτσα, σε σημείο που δεν το ευχαριστιέσαι.
Η ρώμη είναι απο τις πόλεις που έχουν όλο το χρόνο τουρισμό, ίσως με εξαίρεση τον Αύγουστο.Λεγεών έγραψε: 02 Απρ 2018, 20:12 Πολύς κόσμος, πέρασα από Spanish steps, Fontana di Trevi, Pantheon και κανα δυο άλλα μέρη για πρώτη μέρα και δεν πέφτει καρφίτσα, σε σημείο που δεν το ευχαριστιέσαι.

Ρώμη δεν έχω πάει ακόμα, σκέφτομαι για φθινόπωρο, αλλά έτσι όπως το ακούω δεν μπορείς να χαλαρώσεις και εκεί, πολύς κόσμος βρε παιδάκι μου. Πήγα Βενετία, επειδή το ανέφερες, σε τέλεια εποχή, χωρίς κόσμο υποτίθεται, αλλά δεν μπόρεσα να χαλαρώσω και να απολαύσω, έχουν διαμορφώσει έτσι την πόλη οι Ιταλοί που να μπορεί να δέχεται ΑΠΕΙΡΟΥΣ τουρίστες ταυτόχρονα, δηλαδή έχουν γεμίσει κάθε ελεύθερο χώρο σχεδόν με υποδομή για να διακινούν τουρίστες. Ακόμα και στη Σαντορίνη έχεις πολλά μέρη να δεις ορίζοντα και να χαζέψεις. Στη Βενετία, όχι και τόσο... Και πρέπει να προγραμματίζεις όλη τη μέρα σου ανάλογα με τη ροή του κόσμου, για να μη συνωστιστείς κάπου και αυτό σε χαμηλή περίοδο! Τελικά έλεγα Ελλάδα και πάλι Ελλάδα, αχ νησάκια μας, που φέτος έβγαλα και μερικά ΣΚ εκεί και ίσιωσα! Έβλεπα τα νησάκια μας από το αεροπλάνο και αγαλλιούσα!Daje έγραψε: 01 Απρ 2018, 12:42 Η ομορφοτερη πολη του πλανητη και η 2η πιο σημαντικη, μετα την Αθηνα, οσον αφορα την εξελιξη του ανθρωπινου πολιτισμου.
Βρισκεται σε "ιστορικα χαμηλα" απο πλευρας οικονομικης αναπτυξης και ευρωστιας, αλλα παραμενει, μακραν, η πιο ομορφη.
Οι ατιμοι οι Ιταλοι. Βρειτε μου μια χωρα (ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΖΗΤΑΩ) στον κοσμο που να εχει στην επικρατεια της 3 πολεις οπως η Ρωμη, η Φλωρεντια και η Βενετια.
Ειναι σαν να εχει μια ομαδα στην 11αδα της, στις μερες μας, Μεσσι+CR7+Νευμαρ.
Ελα ρε συ,φυσικα και εχουν χαμηλες σεζον.Νοεμβριος-Φεβρουαριος ειναι χαμηλη σεζον.Ιουλιο-Αυγουστο επισης πεφτει η κινηση γιατι οι τουριστες προτιμουν θαλασσα.Ερμής έγραψε: 30 Μάιος 2018, 20:07 Ρώμη, Βενετία, Φλωρεντία δεν έχουν χαμηλές σεζόν. Μην διαβάζεις τις βλακείες κάποιων τουριστικών οδηγών. Ίσως, ίσως λέω τον Αύγουστο αλλά και πάλι 2 στα 3 καταστήματα θα τα βρεις κλειστά.
Την τελευταία σου πρόταση δε την κατάλαβα.