!!! DEVELOPMENT MODE !!!
παγκοσμιο μπασκετ 2019.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: παγκοσμιο μπασκετ 2019.
συριγος γειωνει ελληνιαρηδες σε κλιμα αντιστοιχης εθνικης ευφοριας
οσο για τον παπαδογιαννη
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δίκασε έθνι το γελοίο κολαούζο που μας πρήζει για τους πράσινους και κόκκινους χούλιγκαν, όντας ο ίδιος γαλανόλευκος ταλιμπάν επειδή τρώει ψωμάκι από την ομοσπονδία
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Παλαιοελλαδίτης
Φαντάζομαι πως ο χαζούλης που έφτιαξε το βίντεο δεν πρέπει να έχει ιδέα από το κλίμα της εποχής, για αυτό και δεν καταλαβαίνει πως τα περί ''ξώγαμων'' και ''μα''ι'μούδων'' δεν είχαν ρατσιστική ή εθνικιστική χροιά, αλλά αναφέρονταν σε κάτι Κίνηδες, Λάτσες και Μαλατράδες.
Υ.Γ. Εκείνη η διοργάνωση αποτελεί την πρώτη μου σαφή μπασκετική ανάμνηση. Θυμάμαι πως ήμουν διακοπές στον Αλμυροπόταμο και όλα τα παιδιά είχαμε παρατήσει τα μαγαζιά με τα ηλεκτρονικά και πηγαίναμε μπουλούκια όπου βρίσκαμε τηλεοράσεις.
Θυμήθηκες τον κινη (στογιακοβιτς) , τον μαλατρα (πετσαρσκι) και τον λατση (γιαριτς) και όχι την ομάδα που σε εποχή που δικαιουσουν 2 ξένους έπαιζε επί 5 χρόνια με πεντάδα τομιτς, νακιτς, ταρλατς και 2 ξένουςΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 03 Σεπ 2019, 02:14Φαντάζομαι πως ο χαζούλης που έφτιαξε το βίντεο δεν πρέπει να έχει ιδέα από το κλίμα της εποχής, για αυτό και δεν καταλαβαίνει πως τα περί ''ξώγαμων'' και ''μα''ι'μούδων'' δεν είχαν ρατσιστική ή εθνικιστική χροιά, αλλά αναφέρονταν σε κάτι Κίνηδες, Λάτσες και Μαλατράδες.
Υ.Γ. Εκείνη η διοργάνωση αποτελεί την πρώτη μου σαφή μπασκετική ανάμνηση. Θυμάμαι πως ήμουν διακοπές στον Αλμυροπόταμο και όλα τα παιδιά είχαμε παρατήσει τα μαγαζιά με τα ηλεκτρονικά και πηγαίναμε μπουλούκια όπου βρίσκαμε τηλεοράσεις.![]()
Προφανώς πάντως αυτός που σχολιάζει ειρωνικά στο βίντεο είναι άσχετος, παίζει να νομίζει ότι στο μαϊμούδες αναφέρεται σε μαύρους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jason την 03 Σεπ 2019, 02:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Παλαιοελλαδίτης
jason έγραψε: 03 Σεπ 2019, 02:33Θυμήθηκες τον κινη (στογιακοβιτς) , τον μαλατρα (πετσαρσκι) και τον λατση (γιαριτς) και όχι την ομάδα που σε εποχή που δικαιουσουν 2 ξένους έπαιζε επί 5 χρόνια με πεντάδα τομιτς, νακιτς, ταρλατς και 2 ξένουςΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 03 Σεπ 2019, 02:14Φαντάζομαι πως ο χαζούλης που έφτιαξε το βίντεο δεν πρέπει να έχει ιδέα από το κλίμα της εποχής, για αυτό και δεν καταλαβαίνει πως τα περί ''ξώγαμων'' και ''μα''ι'μούδων'' δεν είχαν ρατσιστική ή εθνικιστική χροιά, αλλά αναφέρονταν σε κάτι Κίνηδες, Λάτσες και Μαλατράδες.
Υ.Γ. Εκείνη η διοργάνωση αποτελεί την πρώτη μου σαφή μπασκετική ανάμνηση. Θυμάμαι πως ήμουν διακοπές στον Αλμυροπόταμο και όλα τα παιδιά είχαμε παρατήσει τα μαγαζιά με τα ηλεκτρονικά και πηγαίναμε μπουλούκια όπου βρίσκαμε τηλεοράσεις.![]()
Άντε, επειδή μάλλον πρέπει να είσαι ακόμη ''ενθουσιασμένος'' με τις επιδόσεις του Ευρωπαίου παοκάκου θα σου κάνω τη χάρη και θα προσθέσω και ''Μυλωνάδες''.
για μιλαν γιαννακοπουλο, ντραγκαν κωνσταντινιδη θέλουμε
- Σκοτεινος_Ιππότης83
Φαβορί θεωρώ την Σερβία να το πάρει!!!
Η Ελλάδα δεν ξέρω θελω να την δω με ζόρικους αντιπάλους το αυριανό με Βραζιλία πχ θα ειναι ενα καλό τεστ!!!
Η Ελλάδα δεν ξέρω θελω να την δω με ζόρικους αντιπάλους το αυριανό με Βραζιλία πχ θα ειναι ενα καλό τεστ!!!
Πήρα ένα τρένο με καθρέφτες αγκαλιά μου
Αυτό να τρέχει κι εγώ να σπάω τα είδωλά μου
Δεν θέλω να 'μαι ναυαγός στα ψέματά μου
Και η ζωή του όπως παλιά, ζωή δικιά μου
https://youtu.be/XuqEGk6BNn4
Αυτό να τρέχει κι εγώ να σπάω τα είδωλά μου
Δεν θέλω να 'μαι ναυαγός στα ψέματά μου
Και η ζωή του όπως παλιά, ζωή δικιά μου
https://youtu.be/XuqEGk6BNn4
Σημερα ποιον θα ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Τα κουνιαδια του μουτσου.
Πρεπει να ΓΑΜΑΜΕ καθε μερα και διαφορετικη ομαδα.
Αν δεν τους ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ολους, δεν θα ησυχασουμε.
Αν δεν τους ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ολους, δεν θα ησυχασουμε.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
60 πόντους οι σερβοι τις φιλιππίνες, έχει μαζέψει το κάθε μπουρδελακι από τα νησιά κοκοτσοκο η φιμπαμαφια και κάτι σλοβενοι και κροατες είναι σπίτι τους
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Να παίζανε να κερδισουνε ,οι αλλοι μαλακες ειναι?
Και δεν άφησαν εξω τους σλοβενους οι φιλιππινος εμεις τους αφησαμε
Να έλεγαν ότι η πρωταθλήτρια ευρώπης περνάει απευθείαςperseus έγραψε: 03 Σεπ 2019, 09:38 Να παίζανε να κερδισουνε ,οι αλλοι μαλακες ειναι?
τι περίμεναν, ενώ έχουν αγώνα nba ο ντονσιτς και ο ντραγκιτς να παίρνουν αεροπλάνα για το τζατζικισταν;
Φάε τώρα στη μάπα σομαλους πειρατές και τους άλλους με τη χακα που φοβίζουν τον αντίπαλο να μην τους ρίξει καμιά 50αρα στην κεφάλα
Η λογική λέει οτι η Ελλάδα είναι για τρίτη-τέταρτη θέση.
Ωστόσο ο τρίτοτέταρτος υπάρχει πάντα μια περίπτωση να κάνει το μπαμ και να πάει ψηλότερα.
Ωστόσο ο τρίτοτέταρτος υπάρχει πάντα μια περίπτωση να κάνει το μπαμ και να πάει ψηλότερα.
Στους 8 παίζουμε με τους γαλλους, να σας την πω από τώρα την ιστορία να μην αγχωνεστε, 7/10 τρίποντα ο ξεκολο και γεια σαςgassim έγραψε: 03 Σεπ 2019, 09:49 Η λογική λέει οτι η Ελλάδα είναι για τρίτη-τέταρτη θέση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2356 Απαντήσεις
- 38978 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 258 Απαντήσεις