!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έξαλλοι οι σαμαρικοί με τον Μητσοτάκη απειλούν να τον ανατρέψουν όπως τον πατέρα του
Re: Έξαλλοι οι σαμαρικοί με τον Μητσοτάκη απειλούν να τον ανατρέψουν όπως τον πατέρα του
Εγω τουλαχιστον δεν εχω ρεταρει και θυμαμαι τι εγραφα στην προηγουμενη σελιδα.
.
.
Re: Έξαλλοι οι σαμαρικοί με τον Μητσοτάκη απειλούν να τον ανατρέψουν όπως τον πατέρα του
Α, κατάλαβα. Δεν δύνασαι να κατανοήσεις κείμενο
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- hellegennes
Από τις δύο σελίδες και πάνω αρχίζει και δημιουργείται το πρόβλημα.Αρίστος έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:30 Εγω τουλαχιστον δεν εχω ρεταρει και θυμαμαι τι εγραφα στην προηγουμενη σελιδα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Γεια σου κοτα λυρατη που και τα γραψιματα σου δεν αναγνωριζεις.
Τελικα εισαι πολυ διασκεδαστικος και προβλεπομενος, μην σε χασουμε.
Αρίστος έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:30elchav έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:29 Δεν είπα ότι παραβιάζεις κάποιον κανόνα. Δεν ξέρεις ανάγνωση ή απλά ρετάρεις λόγω ηλικίας;
.elchav έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:04 ναι, ρε παππού, θα αλλάξει ο ανώνυμος τρόπος λειτουργίας των φόρα επειδή κάτι ζαίοι σε έκαναν άνθρωπο και πριν δυο χρόνια άρχισες να γράφεις ενυπογράφα
λολζ
.
Και τωρα καληνυχτω τη σεβαστη ομηγυρη, το οτι σημερα εδωσα σημασια σε σας στους τρεις δεν θα επαναληφθει.
.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 02 Σεπ 2019, 21:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μόλις τα ρεπορτάρησα και περιμένω αντιδράσεις. Αν παραμείνουν θα ανοίξω θέμαΑρίστος έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:23Nandros έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:19Η αναζήτηση βρήκε 3 εγγραφές: Κωνσταντινος ΠαπαδοπουλοςΑρίστος έγραψε: 02 Σεπ 2019, 20:51 Για καντο ρε μαχαλομαγκα και ψευτονταη για να δουμε τι θα πει ο Admin.
Eχω δημοσιευσει αρθρα μου εδω μεσα σαν Κωνσταντινος Παπαδοπουλος και εχουν φτασει τις δεκαδες σελιδες.
Μηπως ξεχασες οτι συμμετειχες κι εσυ στα σχετικα νηματα;
.
search.php?keywords=%CE%9A%CF%89%CE%BD% ... E%BF%CF%82
Άρθρα δεν βλέπω, αλητόμαγκα, ψεύτη και συριζοπροπαγάνδα!
Στα τριβω στη μουρη ψευτονταη, πινε και κανενα χαμομηλακι γιατι κοβω να σε εχει ρημαξει η υπερταση.
Τουλαχιστον στο ενα συμμετειχες κι εσυ αλλα εχεις παθει και ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ.
viewtopic.php?t=13140
viewtopic.php?f=29&t=13353&start=255#p772667
.
Οι κανόνες είναι για όλους χωρίς εξαιρέσεις!
Α:σε τις μαλακίες με τα Αλτζχάιμερ! Δεν διαβάζω τις μαλακίες που γράφεις συριζοπροπαγάνδα, προφήτη της πίτσας, πρώην ανελ, πρώην πυραμίδα!
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 02 Σεπ 2019, 21:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Λέω ότι ζητάς αλλαγή κανόνων λειτουργίας, όχι ότι παραβιάζεις κάποιον.
Εκπλήσσεις ακόμα και εμένα, όντας τόσο βλάκας
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Nandros στο νημα με τα ΕΛΠΕ ψευτονταη και αλτσαχαιμεροπαρμενε συμμετειχες κι εσυ.
.
.
.
.
- Nandros
Παππού; Σε έχω πάρει που και πού;Αρίστος έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:24
Παππουλη δεν εχω κοινες θεσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ σε διεθνη θεματα και ευρωπαικα.
.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
elchav έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:36 Λέω ότι ζητάς αλλαγή κανόνων λειτουργίας, όχι ότι παραβιάζεις κάποιον.
Το να ψευδεσαι στον ιδιο σου τον εαυτο ειναι δειγμα τεραστιας ηθικης καταπτωσης. Κοινως αυτο που λεει ο λαος ξεφτιλα.
.
Ο ενας ψευτονταης με αλτσχαιμερ, ο αλλος κακομαθημεινος μπουλης.
.
.
εντάξει, ειδικέ 
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Nandros
Το βρήκα. Ήταν τότε που σου πήρα τα σώβρακα με τον σύριζα που τα ξεπουλούσε και έκανες την κότα.Αρίστος έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:37 Nandros στο νημα με τα ΕΛΠΕ ψευτονταη και αλτσαχαιμεροπαρμενε συμμετειχες κι εσυ.![]()
![]()
Δεν απαντούσες, συριζοπροπαγάνδα, προφήτη της πίτσας, πρώην ανελ, πρώην πυραμίδα!
ΕΛΠΕ: «Κλειδώνουν» τα σχήματα για το 50,1%-«Αστερίσκοι» για το τίμημα
Ημερ/νία δημοσίευσης: 18-12-2018
Πηγές των ΕΛΠΕ εκτιμούν ότι η διαδικασία της ιδιωτικοποίησης θα ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019
Τούλη, γιατί μουγκάθηκες όταν τα ΕΛΠΕ τα ξεπουλούσε ο σύριζα; Δεν ήταν έγκλημα τότε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 02 Σεπ 2019, 21:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nandros έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:46Το βρήκα. Ήταν τότε που σου πήρα τα σώβρακα με τον σύριζα που τα ξεπουλούσε και έκανες την κότα.Αρίστος έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:37 Nandros στο νημα με τα ΕΛΠΕ ψευτονταη και αλτσαχαιμεροπαρμενε συμμετειχες κι εσυ.![]()
![]()
Δεν απαντούσες, συριζοπροπαγάνδα, προφήτη της πίτσας, πρώην ανελ, πρώην πυραμίδα!
Σου απαντησα, σε εκανα ρομπα και εξαφανιστηκες. Να διαβασεις και το αρθρακι που οσα ελεγες τα κανει συντριμια.
Και ειμαι σιγουρος οτι το ειχες διαβασει και το εχεις ξεχασει οπως ξεχασες οτι συμμετειχες και στο νημα.
.
- Nandros
Τί να εξαφανιστώ μωρή ρόμπα ξεκούμπωτη; Που σε ρώταγα απανωτά και έκανες την κότα; συριζοπροπαγάνδα, προφήτη της πίτσας, πρώην ανελ, πρώην πυραμίδα!Αρίστος έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:47Nandros έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:46Το βρήκα. Ήταν τότε που σου πήρα τα σώβρακα με τον σύριζα που τα ξεπουλούσε και έκανες την κότα.Αρίστος έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:37 Nandros στο νημα με τα ΕΛΠΕ ψευτονταη και αλτσαχαιμεροπαρμενε συμμετειχες κι εσυ.![]()
![]()
Σου απαντησα, σε εκανα ρομπα και εξαφανιστηκες. Να διαβασεις και το αρθρακι που οσα ελεγες τα κανει συντριμια.![]()
.
ΞΟΥ ΡΕ!ΕΛΠΕ: «Κλειδώνουν» τα σχήματα για το 50,1%-«Αστερίσκοι» για το τίμημα
Ημερ/νία δημοσίευσης: 18-12-2018
Πηγές των ΕΛΠΕ εκτιμούν ότι η διαδικασία της ιδιωτικοποίησης θα ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019
Τούλη, γιατί μουγκάθηκες όταν τα ΕΛΠΕ τα ξεπουλούσε ο σύριζα; Δεν ήταν έγκλημα τότε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 02 Σεπ 2019, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1675 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 10 Απαντήσεις