Ακόμα και ένας νάρκισσος θέλει να φάει. Προφανώς είναι απόφαση μαρκετινγκDwarven Blacksmith έγραψε: 02 Σεπ 2019, 13:13 Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι να καταλάβω το πως παντρεύεται ο εγωκεντρισμος και η ευρωπαϊκή συνείδηση του Βαρουφακη με τη νεοΕΛ κακομοιριά όπως αυτή απεικονίζεται στο ελληνικό εξώφυλλο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ενήλικοι στην Αίθουσα
-
Nero
Re: Ενήλικοι στην Αίθουσα
Ο Γιάνης τρέφεται με αναγνώριση και θαυμασμόNero έγραψε: 02 Σεπ 2019, 13:23Ακόμα και ένας νάρκισσος θέλει να φάει. Προφανώς είναι απόφαση μαρκετινγκDwarven Blacksmith έγραψε: 02 Σεπ 2019, 13:13 Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι να καταλάβω το πως παντρεύεται ο εγωκεντρισμος και η ευρωπαϊκή συνείδηση του Βαρουφακη με τη νεοΕΛ κακομοιριά όπως αυτή απεικονίζεται στο ελληνικό εξώφυλλο.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Σαν ξεφτίλα τον γνώρισα στο Αμην στην προπαγανδιστική σκηνή με το τσάικλον Β ...
Το τρέιλερ δεν δείχνει άσχημο αλλά : Παταγώδης αποτυχία το να μην υπάρχει κάποιος κοντός κάγκουρας ως Τσίπρας.
Αδικία όπως ήδη επεσήμαναν να απουσιάζουν Ζωάρα και Λαφαζάνωφ.
Δεν θέλει και πολύ εφφέ από χόλυγουντ γιά να παρουσιάσεις τον Βάρουφμαν εντελώς καράφλα και γαμψομύτη !!!
Πολιτικώς θα έχει κάποια επιρροή η ταινία ;
Αν την δουν πολλοί ...
( Εννοώ σε εκλογικά ποσοστά )
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μα φυσικά απευθύνεται σ' αυτούς που θέλει να σώσει.Beria έγραψε: 02 Σεπ 2019, 13:21
Ο Βαρουφάκης ξέρει πολύ καλά να απευθυνθεί στο θυμικό του ΝεοΕΛ και ο ελληνικός τίτλος έχει προφανή αίτια.
Ο Γιάνης έχει επιλέξει για τον εαυτό του τον ρόλο του Εθνομάρτυρος· αυτού που θα θυσιαστεί τελετουργικά για να σωθεί η πλέμπα
Μιλαμε για Φωσκολιάδα κανονική
Είναι η κοινή λαλιά που ενώνει τον Ηγέτη με τον λαό Του.
Ένα είδος ενδοεπικοινωνίας που οι υπόλοιποι δεν πολυκαταλαβαίνουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine

πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Αναπολώ τους παλιούς συνοικιακους σινεμαδες...
Εκεί θα πήγαινα να δω αυτήν την ταινία, με σπόρια και στραγάλια, τους κολλητούς, τα γιουχαϊσματα, τα φωναχτά σχόλια, τα γέλια και τα χειροκρότηματα....
Εκεί θα πήγαινα να δω αυτήν την ταινία, με σπόρια και στραγάλια, τους κολλητούς, τα γιουχαϊσματα, τα φωναχτά σχόλια, τα γέλια και τα χειροκρότηματα....
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Δεν έχω ασχοληθεί με τον Γαβρά. Μια ταινία του που είχα δει με εσωτερικές εκκαθαρίσεις στον κομμουνιστικο κομμα Τσέχοσλοβακίας επι υπαρκτό μου άρεσε, αλλά εκεί είχαμε να κάνουμε και με βαρβάτο πολιτικό θρίλερ. Εδώ η υπόθεση είναι ξενερα, δεν μου κάνει καθόλου. Μάλλον προσπαθεί ο γαβρας να ακολουθήσει την επιτυχία που έκανε η μεταφορά στον κινηματογράφο του "το μεγαλο σορταρισμα", κάτι που δεν είχα φανταστεί σαν διάβαζα το βιβλίο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Σεπ 2019, 16:14 Δεν έχω ασχοληθεί με τον Γαβρά. Μια ταινία του που είχα δει με εσωτερικές εκκαθαρίσεις στον κομμουνιστικο κομμα Τσέχοσλοβακίας επι υπαρκτό μου άρεσε, αλλά εκεί είχαμε να κάνουμε και με βαρβάτο πολιτικό θρίλερ. Εδώ η υπόθεση είναι ξενερα, δεν μου κάνει καθόλου. Μάλλον προσπαθεί ο γαβρας να ακολουθήσει την επιτυχία που έκανε η μεταφορά στον κινηματογράφο του "το μεγαλο σορταρισμα", κάτι που δεν είχα φανταστεί σαν διάβαζα το βιβλίο.
Μια απο τις καλλυτερες ταινιες του Γαβρα που εχω δει.Μιλαει για τις σχεσεις Ναζι και καθολικης εκκλησιας.Ιδιως οι σκηνες με τα τραινα ειναι συγκλονιστηκες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
βασισμένη στο έργο του Χόχουτ "ο αντιπρόσωπος"zteo έγραψε: 02 Σεπ 2019, 16:23Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Σεπ 2019, 16:14 Δεν έχω ασχοληθεί με τον Γαβρά. Μια ταινία του που είχα δει με εσωτερικές εκκαθαρίσεις στον κομμουνιστικο κομμα Τσέχοσλοβακίας επι υπαρκτό μου άρεσε, αλλά εκεί είχαμε να κάνουμε και με βαρβάτο πολιτικό θρίλερ. Εδώ η υπόθεση είναι ξενερα, δεν μου κάνει καθόλου. Μάλλον προσπαθεί ο γαβρας να ακολουθήσει την επιτυχία που έκανε η μεταφορά στον κινηματογράφο του "το μεγαλο σορταρισμα", κάτι που δεν είχα φανταστεί σαν διάβαζα το βιβλίο.
Μια απο τις καλλυτερες ταινιες του Γαβρα που εχω δει.Μιλαει για τις σχεσεις Ναζι και καθολικης εκκλησιας.Ιδιως οι σκηνες με τα τραινα ειναι συγκλονιστηκες.
αυτή που λέει ο Ένοπλος για την Τσεχοσλοβακία, είναι βασισμένη στο βιβλίο ενός εξόριστου τσεχο-εβραίου κομμουνιστή, που βασανίστηκε τον καιρό των (εν μέρει αντισημιτικών) δικών της Πράγας το 1951.
Πόσο πλήρωσε ο ελληνικός λαός αυτή την μαλακία-ταινία;
ας καλωσορισουμε εδω το νεο φυντανακι της tooth team.
καλως ηρθες φιλε, σιδεροκεφαλος.
Κι εσυ. τι παριστανεις ειπαμε?
Ότι νομίζεις φίλε, ειλικρινά δεν μ' ενδιαφέρει η κρίση σου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση