!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τέλος τα κολάν, τα βαμμένα νύχια και τα σκισμένα τζιν από τα σχολεία της Κύπρου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τέλος τα κολάν, τα βαμμένα νύχια και τα σκισμένα τζιν από τα σχολεία της Κύπρου
Στηριζω την κινηση,κυριως για να πηξουν τα λιγουρια οι καθηγητες
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Υδράργυρος
Re: Τέλος τα κολάν, τα βαμμένα νύχια και τα σκισμένα τζιν από τα σχολεία της Κύπρου
Μπηκα να δω ποσοι επικροτουν
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ψάξε να βρεις τι πληθυσμό είχε η ΕΣΣΔ το 1950 και τι οι ΗΠΑ και τι είχαν το 1990.Κλισέ περί λευκής φυλής πουλάνε μόνο οι εθνικοσοσιαλιστές - πάσα ομοιότητα του όρου με το εθνικοκοινωνιστής είναι ασφαλώς συμπτωματική.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 02 Σεπ 2019, 14:40 επι υπαρκτου (με ολες τις στρεβλωσεις του) τα βαλκανια εσφιζαν απο ζωη εντωμεταξυ![]()
![]()
και μετα ηρθαν οι νατοικοι και οι γερμανοι και πουλανε κλισε περι λευκης φυλης (που αυτοι αποσυνθεσαν για να εξυπηρετηθουν οι γερμανικες και αμερικανικες ελιτ στο παιχνιδι του ακραιου ανταγωνισμου) κλαιγοντας υποκριτικα
Δεν υπάρχει περίπτωση μη αγροτικός πληθυσμός να κάνει τέσσερα και πέντε παιδιά εκτός από εξαιρέσεις.Οι χώρες που κάνουν ακόμη έχουν πολλούς χωρικούς ή είναι πρώτη γενιά στις πόλεις.
- Northern Spirit
χερακι-χερακι συντηρητικοι της δυσης με συντηρητικους μουσουλμανους.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
κι εμένα η στολή μου φαίνεται καλή ιδέαAirman68 έγραψε: 02 Σεπ 2019, 14:04 Το λεγόμενο dress code δεν είναι άσχημη ιδέα.
Ισχύει στην πλειοψηφία των εργασιακών χώρων.
Στα σχολεία παλιά είχαμε ποδιές ή στολές.
Αλλά πώς θα απαγορέψουν τα μακρυά μαλλιά στα αγόρια;![]()
τώρα γίνεται διαγωνισμός, υπάρχουν παιδιά που στενοχωριούνται επειδή
οι δικοί τους δεν έχουν χρήματα να τους αγοράσουν τις τελευταίες τάσεις
της μόδας κτλ
θυμηθείτε πώς ήσασταν ως έφηβοι και τί σας απασχολούσε
αλλά υπάρχουν και υπερβολές, δε χρειάζεται να τηρηθούν όλα αυτά
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Κι εγώ είμαι υπέρ της στολής. Μια ίδια στολή για όλους και όλες. Αν μη τι άλλο θα κερδίζουν χρόνο από τη ζωή τους γιατί δεν θα σκέφτονται τι να φορέσουν. Το ίδιο εφαρμόζω και για τον εαυτό μου. Έχω 4-5 ίδια σέξυ σορτσάκια και 4-5 σέξυ ίδιες ναπαπίρι μπλούζες που φοράω για καλοκαίρι και στα αρχίδια μου αν οι μαλάκες φίλοι και γνωστοί πιστεύουν ότι φοράω την ίδια μπλούζα ένα μήνα. Στα αρχίδια μου. Είναι μαλάκες και τον παίρνουν τα καταναλωτικά γουρούνια.
σωστός
είναι ιδανικά και για πιο επαγγελματική αμφίεση

- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ου μ' αρέσει ο δεξιά.
-
- Casper -
Θα σου λεγα τώρα.
Πορφύριε, το "ου" το είπες δυο οκτάβες ψηλότερα; 
συγγνώμη- Casper - έγραψε: 02 Σεπ 2019, 15:12Θα σου λεγα τώρα.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
ΗΠΑ από 150 εκ. το 1950 σε 250 το 1990πατησιωτης έγραψε: 02 Σεπ 2019, 14:53Ψάξε να βρεις τι πληθυσμό είχε η ΕΣΣΔ το 1950 και τι οι ΗΠΑ και τι είχαν το 1990Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 02 Σεπ 2019, 14:40 επι υπαρκτου (με ολες τις στρεβλωσεις του) τα βαλκανια εσφιζαν απο ζωη εντωμεταξυ![]()
![]()
και μετα ηρθαν οι νατοικοι και οι γερμανοι και πουλανε κλισε περι λευκης φυλης (που αυτοι αποσυνθεσαν για να εξυπηρετηθουν οι γερμανικες και αμερικανικες ελιτ στο παιχνιδι του ακραιου ανταγωνισμου) κλαιγοντας υποκριτικα
ΕΣΣΔ από 180 εκ. το 1950 σε 290 το 1990 και χωρίς εισροή μεταναστών.
οι γεννήσεις πάντα από διπλάσιες έως τριπλάσιες των θανάτων στην ΕΣΣΔ μέχρι την παλινόρθωση του καπιταλισμού.
- Eθνικοκοινωνιστης
απολογητες γυφτοδεξιαςJolly Roger έγραψε: 02 Σεπ 2019, 15:14ΗΠΑ από 150 εκ. το 1950 σε 250 το 1990πατησιωτης έγραψε: 02 Σεπ 2019, 14:53Ψάξε να βρεις τι πληθυσμό είχε η ΕΣΣΔ το 1950 και τι οι ΗΠΑ και τι είχαν το 1990Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 02 Σεπ 2019, 14:40 επι υπαρκτου (με ολες τις στρεβλωσεις του) τα βαλκανια εσφιζαν απο ζωη εντωμεταξυ![]()
![]()
ΕΣΣΔ από 180 εκ. το 1950 σε 290 το 1990 και χωρίς εισροή μεταναστών.
οι γεννήσεις πάντα από διπλάσιες έως τριπλάσιες των θανάτων στην ΕΣΣΔ μέχρι την παλινόρθωση του καπιταλισμού.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
κόλλησες στη λέξη χτικιάρη
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ST48410