!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τιμιο Ξυλο
- Sid Vicious
Re: Τιμιο Ξυλο
To νήμα είναι για τα Εξάρχεια, το επιχείρημα σου είναι "ναι αλλά και άλλοι"; Μπαλίτσα στην εξέδρα είπαμε πετάς
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ποιος θα στεγασει τους οποιους ανθρωπους ; Ποιος επιλεγει ποιοι θα στεγαστουν και ποιοι οχι ;alexandroso έγραψε: 02 Σεπ 2019, 12:34 Ποιά περιουσία; Δηλαδή αντί να στεγαστούν άνθρωποι ή να γίνει πολιτιστικό κέντρο να μείνει ένα κλειστό κτίριο να ρημάζει; Δε φτάνει που καλύπτουν κοινωνικά την απουσία του κράτους βρίσκουν και το μπελά τους από πάνω.
Και μεταξύ μας ρε συ under εσύ τι νομίζεις ότι γίνεται εκεί πέρα; Γιατί στέλνουν τα ΜΑΤ; Δε θυμάσαι και τις επιχειρήσεις αρετή; Το μόνο που έκαναν ήταν να μην μπορείς να σταθείς στην πλατεία απ τα δακρυγόνα. Οπως αυτές κάναν μια τρύπα στο νερό έτσι θα κάνουν κι αυτές. Ολα για τα κανάλια γίνονται, για να παρακολουθείτε οι φίλοι του νόμου και της τάξης και να ηδονίζεστε, χωρίς να αλλάζουν τίποτα προς το καλύτερο και σίγουρα χωρίς να αλλάζουν το status quo της περιοχής μια που το θέμα είναι πολύ πιο σύνθετο απ ότι απλοικά εμφανίζεται.
Ποιος θα στησει πολιτιστικο κεντρο ;
Να στησω εγω με τους φιλους μου αν ειναι ετσι.
Αν υπαρχουν ανθρωποι που εχουν αναγκη θα φροντισει το κρατος.Δεν χρειαζεται να μενουν σε βοθροκαταληψεις στα εξαρχεια για να κονομανε οι αναρχοπατερες που εχουν κλεψει ξενη περιουσια.
Ουτε πρεπει να μενουν εκει ανθρωποι που ειναι παρανομοι στη χωρα.
Το μπουλο.
Υγ : τις ιδιες αρχιδιες λεγατε και για τη Βιλα Αμαλια που το παρουσιαζατε ως χωρο πολιτισμου και ηταν ενα αχουρι για μια παρεα αληταμπουρων.
Την κλεισαμε και την καναμε σχολειο.Μαντεψε ποιος βγηκε ωφελημενος : Τα παιδακια της γειτονιας.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
alexandroso
Στήσε και άσε τις αστείες δικαιολογίες περί κράτους. Αυτό το κράτος το μόνο που κάνει είναι να διευκολύνει τους ημέτερους επιχειρηματίες. Τον κοινωνικό του ρόλο τον έχει πετάξει στα σκουπίδια και αφήνει όποιον μπορεί να πασαλείψει το κενό. Είτε αυτός λέγεται εκκλησία είτε ΜΚΟ είτε κάθε λογής συλλογικότητες. Και όποιον γουστάρει τον αφήνει να παίζει το ρόλο του κράτους και όποιον δεν γουστάρει τον καταστέλει. Να βοηθήσει τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια όμως είναι το τελευταίο που το απασχολεί.under έγραψε: 02 Σεπ 2019, 12:48Ποιος θα στεγασει τους οποιους ανθρωπους ; Ποιος επιλεγει ποιοι θα στεγαστουν και ποιοι οχι ;alexandroso έγραψε: 02 Σεπ 2019, 12:34 Ποιά περιουσία; Δηλαδή αντί να στεγαστούν άνθρωποι ή να γίνει πολιτιστικό κέντρο να μείνει ένα κλειστό κτίριο να ρημάζει; Δε φτάνει που καλύπτουν κοινωνικά την απουσία του κράτους βρίσκουν και το μπελά τους από πάνω.
Και μεταξύ μας ρε συ under εσύ τι νομίζεις ότι γίνεται εκεί πέρα; Γιατί στέλνουν τα ΜΑΤ; Δε θυμάσαι και τις επιχειρήσεις αρετή; Το μόνο που έκαναν ήταν να μην μπορείς να σταθείς στην πλατεία απ τα δακρυγόνα. Οπως αυτές κάναν μια τρύπα στο νερό έτσι θα κάνουν κι αυτές. Ολα για τα κανάλια γίνονται, για να παρακολουθείτε οι φίλοι του νόμου και της τάξης και να ηδονίζεστε, χωρίς να αλλάζουν τίποτα προς το καλύτερο και σίγουρα χωρίς να αλλάζουν το status quo της περιοχής μια που το θέμα είναι πολύ πιο σύνθετο απ ότι απλοικά εμφανίζεται.
Ποιος θα στησει πολιτιστικο κεντρο ;
Να στησω εγω με τους φιλους μου αν ειναι ετσι.
Αν υπαρχουν ανθρωποι που εχουν αναγκη θα φροντισει το κρατος.Δεν χρειαζεται να μενουν σε βοθροκαταληψεις στα εξαρχεια για να κονομανε οι αναρχοπατερες που εχουν κλεψει ξενη περιουσια.
Ουτε πρεπει να μενουν εκει ανθρωποι που ειναι παρανομοι στη χωρα.
Το μπουλο.
Υγ : τις ιδιες αρχιδιες λεγατε και για τη Βιλα Αμαλια που το παρουσιαζατε ως χωρο πολιτισμου και ηταν ενα αχουρι για μια παρεα αληταμπουρων.
Την κλεισαμε και την καναμε σχολειο.Μαντεψε ποιος βγηκε ωφελημενος : Τα παιδακια της γειτονιας.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Αμα στησω θα ερχεσαι και θα μου πρηζεις τα παπαρια για ρατσιστικη στεγαση μονο για ελληνες,ρατσιστικα συσιτια μονο για ελληνες και θα ζητας να με κλεισουν.alexandroso έγραψε: 02 Σεπ 2019, 13:42 Στήσε και άσε τις αστείες δικαιολογίες περί κράτους. Αυτό το κράτος το μόνο που κάνει είναι να διευκολύνει τους ημέτερους επιχειρηματίες. Τον κοινωνικό του ρόλο τον έχει πετάξει στα σκουπίδια και αφήνει όποιον μπορεί να πασαλείψει το κενό. Είτε αυτός λέγεται εκκλησία είτε ΜΚΟ είτε κάθε λογής συλλογικότητες. Και όποιον γουστάρει τον αφήνει να παίζει το ρόλο του κράτους και όποιον δεν γουστάρει τον καταστέλει. Να βοηθήσει τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια όμως είναι το τελευταίο που το απασχολεί.
Δεν ειναι τσιφλικι κανενος η χωρα.Γι αυτο εχουμε το πολιτευμα που εχουμε και γι αυτο εχουμε κυβερνηση.
Δεν θα αποφασιζω εγω ή ο καθε αναρχοπατερας αν πρεπει το Χ κτηριο να ειναι βοθρος αντι για σχολειο.
Ουτε θα μπορει ο χ αληταρας να κλεβει περιουσιες αλλων επειδη το κρατος δηθεν λειπει.
-
alexandroso
Δεν πρόκειται να σου πω τίποτα. Και ότι βοήθεια δίνανε αυτοί της ΧΑ την υποστήριζα και ας ήταν μόνο για Ελληνες. Είναι ρατσιστικό και απαράδεκτο το να αφήνεις ανθρώπους να χάνονται γιατί δεν σου αρέσει η εθνικότητά τους αλλά αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος να βοηθηθούν και προσφέρεις έργο θα κάνω τα στραβά μάτια. Και όπως το είπες δεν είναι τσιφλίκι κανενός αυτή η χώρα. Ούτε της κυβέρνησης του 40% των έγκυρων ψηφοδελτίων. Σε όλους ανήκει η χώρα. Και επειδή δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ποτέ όλοι σε τίποτα ας προσπαθήσουμε να ανεχτούμε ο ένας τον άλλον. Διαφορετικά θα χουμε θύματα. Αυτό θέλετε; Γιατί αυτό φαίνεται να προσπαθείτε. Το να χουμε θύματα.under έγραψε: 02 Σεπ 2019, 13:56Αμα στησω θα ερχεσαι και θα μου πρηζεις τα παπαρια για ρατσιστικη στεγαση μονο για ελληνες,ρατσιστικα συσιτια μονο για ελληνες και θα ζητας να με κλεισουν.alexandroso έγραψε: 02 Σεπ 2019, 13:42 Στήσε και άσε τις αστείες δικαιολογίες περί κράτους. Αυτό το κράτος το μόνο που κάνει είναι να διευκολύνει τους ημέτερους επιχειρηματίες. Τον κοινωνικό του ρόλο τον έχει πετάξει στα σκουπίδια και αφήνει όποιον μπορεί να πασαλείψει το κενό. Είτε αυτός λέγεται εκκλησία είτε ΜΚΟ είτε κάθε λογής συλλογικότητες. Και όποιον γουστάρει τον αφήνει να παίζει το ρόλο του κράτους και όποιον δεν γουστάρει τον καταστέλει. Να βοηθήσει τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια όμως είναι το τελευταίο που το απασχολεί.
Δεν ειναι τσιφλικι κανενος η χωρα.Γι αυτο εχουμε το πολιτευμα που εχουμε και γι αυτο εχουμε κυβερνηση.
Δεν θα αποφασιζω εγω ή ο καθε αναρχοπατερας αν πρεπει το Χ κτηριο να ειναι βοθρος αντι για σχολειο.
Ουτε θα μπορει ο χ αληταρας να κλεβει περιουσιες αλλων επειδη το κρατος δηθεν λειπει.
Γι αυτο εχουμε κρατος σου ξαναλεω.Για να βαζει τους κανονες.alexandroso έγραψε: 02 Σεπ 2019, 14:02 Και επειδή δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ποτέ όλοι σε τίποτα ας προσπαθήσουμε να ανεχτούμε ο ένας τον άλλον. Διαφορετικά θα χουμε θύματα. Αυτό θέλετε; Γιατί αυτό φαίνεται να προσπαθείτε. Το να χουμε θύματα.
Η αλητοπαρεα των εξαρχειων δεν σεβεται τους κανονες και πουλαει βια.Ε θα υποστει τις συνεπειες.
-
alexandroso
Επειδή δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε αυτό μπορούμε να συμφωνήσουμε στο ότι το να μετατρέπεις μια γειτονιά της Αθήνας σε πεδίο μάχης χωρίς να καταπολεμάς ούτε τους αναρχικούς ούτε τους πρεζέμπορους δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία ή σωστή πολιτική;under έγραψε: 02 Σεπ 2019, 14:12Γι αυτο εχουμε κρατος σου ξαναλεω.Για να βαζει τους κανονες.alexandroso έγραψε: 02 Σεπ 2019, 14:02 Και επειδή δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ποτέ όλοι σε τίποτα ας προσπαθήσουμε να ανεχτούμε ο ένας τον άλλον. Διαφορετικά θα χουμε θύματα. Αυτό θέλετε; Γιατί αυτό φαίνεται να προσπαθείτε. Το να χουμε θύματα.
Η αλητοπαρεα των εξαρχειων δεν σεβεται τους κανονες και πουλαει βια.Ε θα υποστει τις συνεπειες.
Η γειτονια ηταν πεδιο μαχης.Δημοσιες υπηρεσιες δεν υπηρχαν,περιουσιες βανδαλιζονταν,απλοι ανθρωποι επεφταν θυματα επιθεσης επειδη τους περνουσαν για ιδεολογικα αντιπαλους,απλοι ανθρωποι επεφταν θυματα ληστειων απο καταληψιες.alexandroso έγραψε: 02 Σεπ 2019, 14:14 Επειδή δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε αυτό μπορούμε να συμφωνήσουμε στο ότι το να μετατρέπεις μια γειτονιά της Αθήνας σε πεδίο μάχης χωρίς να καταπολεμάς ούτε τους αναρχικούς ούτε τους πρεζέμπορους δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία ή σωστή πολιτική;
Ναρκωτικα διακινουνταν μεσα στις καταληψεις και αντιπαλοι ντηλερς δολοφονουνταν.
Ειναι προφανες οτι κλεινεις τα ματια σε ολα αυτα γιατι στα εξαρχεια εχει επιβληθει μια ατυπη αριστερη χουντα.
Χαρακτηριστικο ειναι οτι στα εκλογικα τμηματα των εξαρχειων ειχε κερδισει το ΝΑΙ στο δημοψηφισμα.
Αυτο σημαινει οτι πολλοι κατοικοι ειτε δεν μπορουν να μιλησουν αφοβα ειτε εχουν φυγει απο την περιοχη λογω συνθηκων.
Ε τσο και λο απο δω και περα.
-
alexandroso
Το προφανές είναι ότι δεν έχεις περάσει ποτέ απ τη ζωή σου απ τα Εξάρχεια. Μου θυμίζεις το Jason Bourne, που υποτίθεται διαδραματιζόταν στην Αθήνα κατά την περίοδο των αγανακτισμένων, που έδινε μια εικόνα της πόλης με ένοπλους μαχητές εκατέρωθεν που έριχναν με μπαζούκας στο κέντρο της πόλης.under έγραψε: 02 Σεπ 2019, 14:20Η γειτονια ηταν πεδιο μαχης.Δημοσιες υπηρεσιες δεν υπηρχαν,περιουσιες βανδαλιζονταν,απλοι ανθρωποι επεφταν θυματα επιθεσης επειδη τους περνουσαν για ιδεολογικα αντιπαλους,απλοι ανθρωποι επεφταν θυματα ληστειων απο καταληψιες.alexandroso έγραψε: 02 Σεπ 2019, 14:14 Επειδή δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε αυτό μπορούμε να συμφωνήσουμε στο ότι το να μετατρέπεις μια γειτονιά της Αθήνας σε πεδίο μάχης χωρίς να καταπολεμάς ούτε τους αναρχικούς ούτε τους πρεζέμπορους δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία ή σωστή πολιτική;
Ναρκωτικα διακινουνταν μεσα στις καταληψεις και αντιπαλοι ντηλερς δολοφονουνταν.
Ειναι προφανες οτι κλεινεις τα ματια σε ολα αυτα γιατι στα εξαρχεια εχει επιβληθει μια ατυπη αριστερη χουντα.
Χαρακτηριστικο ειναι οτι στα εκλογικα τμηματα των εξαρχειων ειχε κερδισει το ΝΑΙ στο δημοψηφισμα.
Αυτο σημαινει οτι πολλοι κατοικοι ειτε δεν μπορουν να μιλησουν αφοβα ειτε εχουν φυγει απο την περιοχη λογω συνθηκων.
Ε τσο και λο απο δω και περα.
Δεν καταλαβαινω τι απο τα παραπανω αμφισβητεις.Ολα οσα ειπα ειναι γεγονοτα.Το διαπιστωνεις ευκολα με ενα απλο γκουγκλισμα.alexandroso έγραψε: 02 Σεπ 2019, 14:23 Το προφανές είναι ότι δεν έχεις περάσει ποτέ απ τη ζωή σου απ τα Εξάρχεια. Μου θυμίζεις το Jason Bourne, που υποτίθεται διαδραματιζόταν στην Αθήνα κατά την περίοδο των αγανακτισμένων, που έδινε μια εικόνα της πόλης με ένοπλους μαχητές εκατέρωθεν που έριχναν με μπαζούκας στο κέντρο της πόλης.
Και δεν μιλαω καν για την μικροπαραβατικοτητα.
-
alexandroso
Και εγώ μπορώ να σου βρω αντίστοιχα περιστατικά για κάθε δήμο της Αθήνας χωρίς να κατεβάζω απ το μυαλό μου συνωμοσιολογικές θεωρίες και χωρίς να ζητώ απ την αστυνομία να μετατρέψουν την πόλη σε πεδίο μάχης.under έγραψε: 02 Σεπ 2019, 14:25Δεν καταλαβαινω τι απο τα παραπανω αμφισβητεις.Ολα οσα ειπα ειναι γεγονοτα.Το διαπιστωνεις ευκολα με ενα απλο γκουγκλισμα.alexandroso έγραψε: 02 Σεπ 2019, 14:23 Το προφανές είναι ότι δεν έχεις περάσει ποτέ απ τη ζωή σου απ τα Εξάρχεια. Μου θυμίζεις το Jason Bourne, που υποτίθεται διαδραματιζόταν στην Αθήνα κατά την περίοδο των αγανακτισμένων, που έδινε μια εικόνα της πόλης με ένοπλους μαχητές εκατέρωθεν που έριχναν με μπαζούκας στο κέντρο της πόλης.
Και δεν μιλαω καν για την μικροπαραβατικοτητα.
Δεν μπορεις να μου βρεις με την ιδια συχνοτητα.alexandroso έγραψε: 02 Σεπ 2019, 14:28 Και εγώ μπορώ να σου βρω αντίστοιχα περιστατικά για κάθε δήμο της Αθήνας χωρίς να κατεβάζω απ το μυαλό μου συνωμοσιολογικές θεωρίες και χωρίς να ζητώ απ την αστυνομία να μετατρέψουν την πόλη σε πεδίο μάχης.
-
alexandroso
under έγραψε: 02 Σεπ 2019, 14:33Δεν μπορεις να μου βρεις με την ιδια συχνοτητα.alexandroso έγραψε: 02 Σεπ 2019, 14:28 Και εγώ μπορώ να σου βρω αντίστοιχα περιστατικά για κάθε δήμο της Αθήνας χωρίς να κατεβάζω απ το μυαλό μου συνωμοσιολογικές θεωρίες και χωρίς να ζητώ απ την αστυνομία να μετατρέψουν την πόλη σε πεδίο μάχης.
Ποιά συχνότητα; Εψαξα πχ για δολοφονίες στα Εξάρχεια και βρήκα μόνο μία από πέρσι.
- Υδράργυρος
Μπαινεις στο νημα, βλεπεις ποστ του σκατοψυχου, το κλεινεις αμεσως
Γιατι κοιτας μονο τις δολοφονιες ;alexandroso έγραψε: 02 Σεπ 2019, 14:44under έγραψε: 02 Σεπ 2019, 14:33Δεν μπορεις να μου βρεις με την ιδια συχνοτητα.alexandroso έγραψε: 02 Σεπ 2019, 14:28 Και εγώ μπορώ να σου βρω αντίστοιχα περιστατικά για κάθε δήμο της Αθήνας χωρίς να κατεβάζω απ το μυαλό μου συνωμοσιολογικές θεωρίες και χωρίς να ζητώ απ την αστυνομία να μετατρέψουν την πόλη σε πεδίο μάχης.
Ποιά συχνότητα; Εψαξα πχ για δολοφονίες στα Εξάρχεια και βρήκα μόνο μία από πέρσι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 190 Απαντήσεις
- 4758 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 92 Απαντήσεις