νύχτα έγραψε: 01 Σεπ 2019, 23:53
- Casper - έγραψε: 01 Σεπ 2019, 12:49
Ιππόκαμπο; πωωω... τα αγαπημένα μου θαλασσινά ζωάκια
κι εγώ τους αγαπώ
το είχα εκλάβει σαν δωράκι, μα λίγο μακάβριο
Ισχύει αλλά ας είναι. Χεχε
Σε ιππόκαμπο μόνο διακοσμητικά έχω δει. Αν το έβλεπα λάιβ θα τρελαινόμουν. Πήραμε έναν τεράστιο τιρκουάζ από την Σκιάθο και είναι το πρώτο πράγμα που βλέπεις με το που μπαίνεις σπίτι μου :p
Ορέστης 35 έγραψε: 02 Σεπ 2019, 08:54
Τώρα είμαι σε ένα ξενοδοχείο στην Αντίπαρο γιατί δε με βόλεψε το κάμπινγκ. Ένιωθα φοβερή κούραση το βράδυ και δεν βγήκα. Κοιμήθηκα άσχημα γιατί κάποιος κοπαναγε τους τοίχους και τώρα έχω λίγο πυρετό. Δεν ξέρω τι θα κάνω, κουράστηκα.
Ορέστηηη. Να το διασκεδάζεις είπαμε! Όλα είναι περιπέτειες. Τον Χειμώνα είχα πάει Πράγα 3ις μέρες και ήμουν αδιάθετη (γενικά σε όλα τα ταξίδια τυγχαίνει να είμαι

). Αυτό σημαίνει ΠΟΝΟΣ, πολλύς πόνος, παράλυση. Εκτός από αυτό, δεν ξέρω τι έγινε αλλά εκτός του ότι περπατούσαμε συνέχεια, μάλλον είχαν παγώσει και τα πόδια μου. Σε μια φάση δεν τα ένιωθα και λίγο μετά πονούσα φρικτά σε σημείο που δεν μπορούσα να περπατήσω. Μέχρι τον ταξιτζή που σταματήσαμε άρων άρων δεν μπορούσα να κινηθώ. Έκατσα σε μια γωνία στη μέση του δρόμου και το κλάμα μου βγήκε σε δευτερόλεπτα σε γέλιο

Δεν καταλάβαιναν αν κλαίω ή αν γελάω. Είναι η φάση που θυμάμαι πιο έντονα από όλο το ταξίδι.
Οπότε συνεχίζω να σου λέω πως είναι όλα θέμα οπτικής. Μπορείς να πας σε μια παραλία και να ρίξεις εκεί έναν υπνάκο. Μην τα βλέπεις όλα τόσο τραγικά γιατί θα χειροτερεύεις.
Airman68 έγραψε: 02 Σεπ 2019, 12:58
- Casper - έγραψε: 31 Αύγ 2019, 23:42
Αλλά εκτός απ' αυτό, από την μέρα που μπήκα εδώ, και ως guwes και ως casper, πολλοί νόμιζαν/νομίζουν ακόμα πως είμαι άντρας. Δεν διαλέγω και τα πιο γυναικεία ψευδώνυμα μάλλον.
Να το κάνεις Casperita τότε...
Χαχαχαχα. Χαριτωμένο δεν μπορώ να πω. Αλλά δεν μου πάει νομίζω