!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έξαλλοι οι σαμαρικοί με τον Μητσοτάκη απειλούν να τον ανατρέψουν όπως τον πατέρα του
Re: Έξαλλοι οι σαμαρικοί με τον Μητσοτάκη απειλούν να τον ανατρέψουν όπως τον πατέρα του
Αριστο οι Σαμαρικοι και ο Σαμαρας δεν εχουν ιδεολογια.Ειναι επαγγελματιες καρεκλοκενταυροι,τον Μητσοτακη τον εριξαν διοτι τους πληρωσαν οικονομικα συμφεροντα.Τωρα που εχουν βαλει ξανα το χερι στο μελι θα ειναι ολο αγαπες με τον Κουλη.Οταν θα αρχισει το μελι να απομακρυνεται τοτε θα αρχισουν την ((κριτικη)) τους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Γραφικός
Re: Έξαλλοι οι σαμαρικοί με τον Μητσοτάκη απειλούν να τον ανατρέψουν όπως τον πατέρα του
fixedaljawn έγραψε: 01 Σεπ 2019, 10:10![]()
![]()
![]()
Δεν υπάρχει πιο αστείο θέαμα από το νδουλικό καπιταλιστικό εσωτερικό ξεκατίνιασμα.
Μαλώνει σύριζας και νουδού, ο Γιάννης κι ο Γιαννάκης.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Για πες.zteo έγραψε: 02 Σεπ 2019, 11:08 Αριστο οι Σαμαρικοι και ο Σαμαρας δεν εχουν ιδεολογια.Ειναι επαγγελματιες καρεκλοκενταυροι,τον Μητσοτακη τον εριξαν διοτι τους πληρωσαν οικονομικα συμφεροντα.Τωρα που εχουν βαλει ξανα το χερι στο μελι θα ειναι ολο αγαπες με τον Κουλη.Οταν θα αρχισει το μελι να απομακρυνεται τοτε θα αρχισουν την ((κριτικη)) τους.
Ο Κοκκαλης ουσιαστικα λεγεται οτι χρηματοδοτησε τον Σαμαρα να ριξει την κυβερνηση Μητσοτακη για τον ΟΤΕ.SuperRogue έγραψε: 02 Σεπ 2019, 12:22Για πες.zteo έγραψε: 02 Σεπ 2019, 11:08 Αριστο οι Σαμαρικοι και ο Σαμαρας δεν εχουν ιδεολογια.Ειναι επαγγελματιες καρεκλοκενταυροι,τον Μητσοτακη τον εριξαν διοτι τους πληρωσαν οικονομικα συμφεροντα.Τωρα που εχουν βαλει ξανα το χερι στο μελι θα ειναι ολο αγαπες με τον Κουλη.Οταν θα αρχισει το μελι να απομακρυνεται τοτε θα αρχισουν την ((κριτικη)) τους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- hellegennes
Ο ΣΥΡΙΖΑ χρωστάει πολλαπλάσια, τον υποστήριζαν η ΕΡΤ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ και διάφορα άλλα σκουπίδια για τα οποία δουλεύεις. Την ΝΔ ας πούμε ότι την υποστήριζε ο ΣΚΑΪ. Ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε πολύ καλύτερη κατάσταση απ' αυτήν που παρέδωσε και σε αποθεματικά και στα πάντα.Αρίστος έγραψε: 02 Σεπ 2019, 08:43
Τραβα μαθε στο χωριο σου ποσα χρωσταει ο ΣΥΡΙΖΑ και ποσα η ΝΔ και ποσα καναλια υποστηριζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και ποσα τη ΝΔ. Ποσα λεφτα παρελαβε απο την προηγουμενη κυβερνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και ποσα (ΔΙΣ) παρεδωσε στη ΝΔ. Μετα ελα να τα πεις και δημοσια αν τολμας.
Έτσι, είναι μπάρμπα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αρίστος έγραψε: 02 Σεπ 2019, 03:54 Δεν χασαμε απο τον Κουλη, απο τα καναλια και το Μακεδονικο χασαμε.
Δηλαδη απο μια απατη που φανηκε απο τις πρωτες μερες της κυβερνησης ΝΔ.
Αρίστος έγραψε: 02 Φεβ 2019, 05:52 ....την φθορα του Συριζα δεν την καρπωνεται η ΝΔ....
Πιχι το Μακεδονικο το καρπωνεται η ΧΑ και ο Βελοπουλος.
Αρίστος έγραψε: 25 Ιαν 2019, 00:26Προσωπικο συμπερασμα οτι απο το Μακεδονικο ψήφους παιρνουν κυριως η ΧΑ και ο Βελοπουλος και οχι η ΝΔ.
Αρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:54....
το Μακεδονικο ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ. Σε δυο μηνες θα εχει ξεχαστει εντελως.
Να χαρώ εγώ έναν "προφήτη" και πολιτικό αναλυτή της καρπαζιάς, που πέφτει πάντα έξω 101% !Αρίστος έγραψε: 18 Ιαν 2019, 06:18Οσο για το Μακεδονικο ο κοσμος θα εχει πειστει μεχρι τοτε πως η συμφωνια ηταν επικερδης για την Ελλαδα ....
Και μην τολμήσεις να γκρινιάξεις! Εδώ δεν είναι το (αν)ελεύθερο.νετ, όπου επέβαλες τους όρους σου και απαγόρεψαν στον ΓΓ να σου τρίβει τα παλιά γραπτά σου στην μούρη!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- hellegennes
Μην ξεβρακώνετε συνέχεια τον μπάρμπα. Δεν είναι ευχάριστο το θέαμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
τη λουτσα που εχετε φαει απ τον αριστο, θελετε 5-6 ζωες για να την ισοφαρισετε.
Μην κλαιτε ρε παιδια, λογικο ειναι. ειστε μπαγλαμαδες, δε θα σας κατηγορησει κανεις. μεχρι εκει μπορειτε.
Για βυσματα παντως ειστε πολυ καλοι, δεν ειναι λιγο..
Μην κλαιτε ρε παιδια, λογικο ειναι. ειστε μπαγλαμαδες, δε θα σας κατηγορησει κανεις. μεχρι εκει μπορειτε.
Για βυσματα παντως ειστε πολυ καλοι, δεν ειναι λιγο..
- hellegennes
Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα έφαγε μεγάλο πούτσο απ' τον ΣΥΡΙΖΑ κι ακόμη προσπαθεί να συνέλθει από το πώς γάμησαν τα πάντα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ουτε η τριχα απο το δεξι @ του αρίστου
- hellegennes
Ναι, είναι δύσκολο να φτάσει κανείς τέτοια επίπεδα γελοιότητας, υποκρισίας, ψευτιάς, κωλοτούμπας, μπουρδοαναλύσεων, αποτυχημένων προβλέψεων και φάπας που έχει φάει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 02 Σεπ 2019, 13:22Ο ΣΥΡΙΖΑ χρωστάει πολλαπλάσια, τον υποστήριζαν η ΕΡΤ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ και διάφορα άλλα σκουπίδια για τα οποία δουλεύεις. Την ΝΔ ας πούμε ότι την υποστήριζε ο ΣΚΑΪ. Ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε πολύ καλύτερη κατάσταση απ' αυτήν που παρέδωσε και σε αποθεματικά και στα πάντα.Αρίστος έγραψε: 02 Σεπ 2019, 08:43
Τραβα μαθε στο χωριο σου ποσα χρωσταει ο ΣΥΡΙΖΑ και ποσα η ΝΔ και ποσα καναλια υποστηριζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και ποσα τη ΝΔ. Ποσα λεφτα παρελαβε απο την προηγουμενη κυβερνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και ποσα (ΔΙΣ) παρεδωσε στη ΝΔ. Μετα ελα να τα πεις και δημοσια αν τολμας.
Έτσι, είναι μπάρμπα.
Για πες μας ποσα πολλαπλασια χρωσταει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Υποψιν οτι το ποσο που χρωσταει η ΝΔ μονο στις τραπεζες υπερβαινει τα 200 εκατομμυρια.
Και λεω μονο στις τραπεζες γιατι χρωσταει σε οποιον μιλαει ελληνικα.
Πιχι τι χρωσταει στο ασφαλιστικο ταμειο των δημοσιογραφων.
https://www.alfavita.gr/politiki/287604 ... dikastiria
Η τι χρωστουσε στη ΔΕΗ (θα ψαξω να βρω και σημερα τι χρωσταει σε ΔΕΗ και ΟΤΕ).
http://greeknewsondemand.com/2019/07/17 ... %BB%CE%AC/
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 02 Σεπ 2019, 18:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- hellegennes
Τριπλάσια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
να του τα κρατάς και με στοργή ε ;
τον βρήκατε βλαμένο και τον ετοιμάζετε και γι άσπρη ρόμπα ...
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1675 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-