!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γκρέτα Τούνμπεργκ και πώς έγινα εκατομμυριούχος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Μαυροβασίλης
Re: Γκρέτα Τούνμπεργκ και πώς έγινα εκατομμυριούχος
με την κουαττρο τί θα κάμεις άβολε και ενοχικέ; 
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Dwarven Blacksmith
Όχι με το στάτους κβο, με το μπιζνες αζ γιούζουαλ. Έχει διαφορά.
Για την ακρίβεια είναι πλήρως ινβέστιντ στο αποτέλεσμα.

Για την ακρίβεια είναι πλήρως ινβέστιντ στο αποτέλεσμα.

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Spoiler
την πήρα μεταχειρισμένη, έχει μικρό μοτέρ, έδωσε δουλειά και ψωμάκι σε οικογένειες άρτιζανς καθώς ένα μεγάλο κομμάτι είναι χειροποίητο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Μαυροβασίλης
καλά, χιπστερομπούλες μπορεί να τσιμπήσουν με τους αρτιζαντςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 31 Αύγ 2019, 13:19έχω έτοιμο ντιφένς για τέτοιες περιπτώσεις
Spoiler
την πήρα μεταχειρισμένη, έχει μικρό μοτέρ, έδωσε δουλειά και ψωμάκι σε οικογένειες άρτιζανς καθώς ένα μεγάλο κομμάτι είναι χειροποίητο
η αδέκαστη γκρέτα θα φάει πρόλογο με καρμπον ταμπ και φουτπριντ;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τραστ μι, δοκιμασμένη συνταγήΜαυροβασίλης έγραψε: 31 Αύγ 2019, 13:22
καλά, χιπστερομπούλες μπορεί να τσιμπήσουν με τους αρτιζαντς![]()
η αδέκαστη γκρέτα θα φάει πρόλογο με καρμπον ταμπ και φουτπριντ;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Οι περισσότεροι Βόρειοι έτσι είναι.
Ας δουν μερικοί ξανά το αρχικό link του νηματοθέτη και θα βρουν απαντήσει σε όλα. Και στα προβλήματα της Γκρέτα και στην στημένη "τυχαία" συνάντηση με τον σπόνσορά της Ίνγκμαρ Ρεντζόχ στην ιστοσελίδα του οποίου συμμετέχει και αυτή πριν τη γνωριμία τους(!!!!!!!) και γιατί το δήθεν οικολογικό ταξίδι της θα κοστίσει περισσότερο από δύο εισιτήρια σε μία πτήση που ήταν η εναλλακτική.
Συζητάμε εδώ και τόσες σελίδες και οι περισσότεροι δεν το έχουν τσεκάρει καν.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Γιατι τι εχει ο Ινγκμαρ Ρεντζοχ;Juno έγραψε: 31 Αύγ 2019, 18:09Οι περισσότεροι Βόρειοι έτσι είναι.![]()
Ας δουν μερικοί ξανά το αρχικό link του νηματοθέτη και θα βρουν απαντήσει σε όλα. Και στα προβλήματα της Γκρέτα και στην στημένη "τυχαία" συνάντηση με τον σπόνσορά της Ίνγκμαρ Ρεντζόχ στην ιστοσελίδα του οποίου συμμετέχει και αυτή πριν τη γνωριμία τους(!!!!!!!) και γιατί το δήθεν οικολογικό ταξίδι της θα κοστίσει περισσότερο από δύο εισιτήρια σε μία πτήση που ήταν η εναλλακτική.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Υποτίθεται πως συναντήθηκαν τυχαία ενώ ήταν στημένο.paul25 έγραψε: 31 Αύγ 2019, 22:15Γιατι τι εχει ο Ινγκμαρ Ρεντζοχ;Juno έγραψε: 31 Αύγ 2019, 18:09Οι περισσότεροι Βόρειοι έτσι είναι.![]()
Και αυτή είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με οποιονδήποτε λέει εδώ τη γνώμη του χωρίς να έχει διαβάσει το αρχικό σχόλιο και το link του τα οποία υποτίθεται πως συζητάμε τόσες σελίδες τώρα.
Αν θέλετε να μιλήσουμε γενικά για την κλιματική αλλαγή, για τον καιρό, για την εξαφάνιση των δεινοσαύρων, διευκρινίστε το και κανένα πρόβλημα.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Μια χαρα διαβασα το αρχικο ποστ, ομως εσυ δεν καταλαβες την ερωτηση μου, σε ρωτησα λοιπον σαφεστατα "Τι εχει ο Ινγκμαρ Χερτζογκ;" (που δεν σου αρεσει).Juno έγραψε: 01 Σεπ 2019, 13:50 Υποτίθεται πως συναντήθηκαν τυχαία ενώ ήταν στημένο.
Και αυτή είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με οποιονδήποτε λέει εδώ τη γνώμη του χωρίς να έχει διαβάσει το αρχικό σχόλιο και το link του τα οποία υποτίθεται πως συζητάμε τόσες σελίδες τώρα.
Αν θέλετε να μιλήσουμε γενικά για την κλιματική αλλαγή, για τον καιρό, για την εξαφάνιση των δεινοσαύρων, διευκρινίστε το και κανένα πρόβλημα.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
- Μαυροβασίλης
εξαιρετικό νήμα για να μετρήσομε νεολουδίτες
- hellegennes
Ξυπνήστε με όταν η Ελλάδα φτάσει τις κατά κεφαλήν εκπομπές CO2 για τις οποίες είναι υπεύθυνοι οι Σουηδοί, που κατά τα άλλα ντρέπονται τώρα να πάρουν το αεροπλάνο*.
* αλλά δεν ντρέπονται να φουλάρουν την θέρμανση και να κυκλοφορούν με τα σώβρακα στα σπίτια τους ή να αγοράζουν εξυπνόφωνα, να μπαινοβγαίνουν στα social media και να εισάγουν πακτωλό προϊόντων.
* αλλά δεν ντρέπονται να φουλάρουν την θέρμανση και να κυκλοφορούν με τα σώβρακα στα σπίτια τους ή να αγοράζουν εξυπνόφωνα, να μπαινοβγαίνουν στα social media και να εισάγουν πακτωλό προϊόντων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Αυτό τι είναι πάλι; Μπαίνεις στο σπίτι, λες "Γειά σου Χέλι", και σου απαντάει "Η υγεία είναι κάτι που απασχολεί μόνο τους έμβιους οργανισμούς, άσχετε".
- hellegennes
Smartphone.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Το μπέρδεψα με το εξυπνηχείο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 1033 Προβολές
-