!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γυμναστική μετά τα αντα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Γυμναστική μετά τα αντα
Εγώ τσατίστικα με το ποζεριλίκι πάντως. Έπρεπε να του κάνει τα νεφρά πουρέ ο μέγας μάικ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Otto Weininger
Προσπάθησα έμμεσα να σου πω ότι δεν ισχύει αυτό που λες.Custom_F έγραψε: 25 Μάιος 2018, 18:36
Δεν ειπα οτι δε γινεται. Οτι εδω μεσα δεν το κάνει κανεις, ειπα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Κάνεις εσυ, οκ. Δεκτο. Και αλλοι ποσοι απο δω μεσα, πιστευεις;Otto Weininger έγραψε: 25 Μάιος 2018, 18:41Προσπάθησα έμμεσα να σου πω ότι δεν ισχύει αυτό που λες.Custom_F έγραψε: 25 Μάιος 2018, 18:36
Δεν ειπα οτι δε γινεται. Οτι εδω μεσα δεν το κάνει κανεις, ειπα.
Ασκώ μονο τους μασητικούς μύες- τι μπορεί να κάνει άνετα ενας 40 ρης γραφειοπόντικας γυμνασμένος απάντησα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν κανει.
Σατανικ και eanon πάντως όχιCustom_F έγραψε: 25 Μάιος 2018, 18:43
Κάνεις εσυ, οκ. Δεκτο. Και αλλοι ποσοι απο δω μεσα, πιστευεις;
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Otto Weininger
Δεν ξέρω. Σίγουρα οι περισσότεροι όχι. Αλλά αν το βάζαν στόχο σε κάνα 3μηνο οι περισσότεροι θα μπορούσαν.Custom_F έγραψε: 25 Μάιος 2018, 18:43
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ναι.Otto Weininger έγραψε: 25 Μάιος 2018, 18:48Δεν ξέρω. Σίγουρα οι περισσότεροι όχι. Αλλά αν το βάζαν στόχο σε κάνα 3μηνο οι περισσότεροι θα μπορούσαν.Custom_F έγραψε: 25 Μάιος 2018, 18:43
Το μετά είναι το δύσκολο.
Κάθε βήμα παραπάνω όλο και πιο απλησιαστο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ε οχι οκ, 50 δεν έκανα ποτέ στην ζωή μου, δεν ήξερα ότι γίνεται κιόλας 
και όχι, δεν θα μπορούσα εγώ τουλάχιστον, έλεος, στα 35 έφτανα στα καλύτερά μου. ρε παιδιά, ειμαι σίγουρος οτι μιλάμε για άλλο πράγμα πάντως
και στο σχολείο , μερικοί κάνανε κάτι περίεργα, πουσαπς τα λέγανε
που ειναι αυτός ο ούτις όταν τον χρειάζεσαι.
και όχι, δεν θα μπορούσα εγώ τουλάχιστον, έλεος, στα 35 έφτανα στα καλύτερά μου. ρε παιδιά, ειμαι σίγουρος οτι μιλάμε για άλλο πράγμα πάντως
και στο σχολείο , μερικοί κάνανε κάτι περίεργα, πουσαπς τα λέγανε
που ειναι αυτός ο ούτις όταν τον χρειάζεσαι.
πολλά γίνονται και περίεργα - μυστήρια , όπως πους απς με ένα χέρι και επαφή μόνο με τον κόμπο του μέσου δαχτύλου .enaon έγραψε: 25 Μάιος 2018, 18:51 ε οχι οκ, 50 δεν έκανα ποτέ στην ζωή μου, δεν ήξερα ότι γίνεται κιόλας
και στο σχολείο , μερικοί κάνανε κάτι περίεργα![]()
που ειναι αυτός ο ούτις όταν τον χρειάζεσαι.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ρε τους θεομπαίχτες! Εύγε ενάον. Αν πιεστώ λίγο είμαι άνετα στο αμπάβ άβερατζ

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Βρε μανουλα μου... τωρα σου λεω, τωρα, να βαλεις καποιον απο δω! Αν το βαλω στοχο και γω θα το κανω. Λεμε τωρα.Otto Weininger έγραψε: 25 Μάιος 2018, 18:48Δεν ξέρω. Σίγουρα οι περισσότεροι όχι. Αλλά αν το βάζαν στόχο σε κάνα 3μηνο οι περισσότεροι θα μπορούσαν.Custom_F έγραψε: 25 Μάιος 2018, 18:43
κοιλιακούς τώρα, πόσους κάνουμε συνεχόμενους; Ολόκληρους, όχι αυτά τα μισα τα περίεργα. 
χωρίς στάση για τσιγάρο όταν κατεβαίνουμε, χωρίς να μας κρατάνε τα πόδια κλπ
χωρίς στάση για τσιγάρο όταν κατεβαίνουμε, χωρίς να μας κρατάνε τα πόδια κλπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 25 Μάιος 2018, 19:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.