Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 01 Σεπ 2019, 00:01 Στα τέτοια μας. Κανενας δεν ενδιαφέρεται για τα πολιτικά πτωματα. Μέσα στο 31% υπήρχε κοσμος που απλα φοβοταν τη ΝΔ, αλλά τωρα που ειδε ποσο αποφασισμένοι μεταρρυθμισταί αποτελούν αυτή την κυβέρνηση, ποσο άστοχη ήταν η κινδυνολογία περι ανάλγητων νεοφιλελεύθερων στο περιβάλλον Μητσοτάκη, και ποσο γτπ ειναι τα επιχειρήματα της αντιπολιτευσης (ζητω το άσυλο και τα εξαρχεια κτλ), αν είχαμε εκλογές αυριο θα εριχναν ΝΔ. Ξερω αρκετο τετοιο κοσμο. Με ξαναζεσταμένο φαγητο, και μαλιστα τοσο άθλιας ποιοτητας οσο αυτο που τρώγαμε 4.5 χρονια, δεν γ...σε ποτέ κανείς.
Αλλάξτε μυαλά και κάντε εκλογές απ' τη βαση, γιατί σας σέρνει απ' τη μύτη ο ντενεκες καταληψιας και ετσι δε θα ξαναδειτε εξουσια ουτε σε 8 χρονια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα έξι βήματα για τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ
Re: Τα έξι βήματα για τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Πιο ξεφτίλας από σένα συριζομποτάκι, δεν υπάρχει στην κοινωνία!πήζον bot έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:27οποτε γουσταρισεις να σε αποξεφτιλισω για 1000στη φορα.Nandros έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:25Πιο ξεφτίλας από σένα συριζομποτάκι, δεν υπάρχει στην κοινωνία!πήζον bot έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:09 ρε μιλαμε για εμμισθο ξεφτιλομποτ.
τον ξεφτιλιζεις και συνεχιζει και λεει το ιδιο. Ψεμματα βκαθε μερα εδω και χρονια.
εσυ κανεις τωρα διαλογο με τον νανδρο? μας δουλευεις?
Το ρεκόρ των 80 ποστς ανά ημέρα, πότε θα το σπάσεις;:
νταξει κατσε να αναρρωσεις απ το χθεσινο και εδω ειμαστε
Το ρεκόρ των 80 ποστς ανά ημέρα, πότε θα το σπάσεις;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
οποτε γουσταρισεις να σε αποξεφτιλισω για 1000στη φορα.Nandros έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:29Πιο ξεφτίλας από σένα συριζομποτάκι, δεν υπάρχει στην κοινωνία!πήζον bot έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:27οποτε γουσταρισεις να σε αποξεφτιλισω για 1000στη φορα.Nandros έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:25
Πιο ξεφτίλας από σένα συριζομποτάκι, δεν υπάρχει στην κοινωνία!
- Nandros
πήζον bot έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:30οποτε γουσταρισεις να σε αποξεφτιλισω για 1000στη φορα.Nandros έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:29Πιο ξεφτίλας από σένα συριζομποτάκι, δεν υπάρχει στην κοινωνία!πήζον bot έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:27
οποτε γουσταρισεις να σε αποξεφτιλισω για 1000στη φορα.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
οποτε γουσταρισεις να σε αποξεφτιλισω για 1000στη φορα.Nandros έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:35πήζον bot έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:30οποτε γουσταρισεις να σε αποξεφτιλισω για 1000στη φορα.Nandros έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:29
Πιο ξεφτίλας από σένα συριζομποτάκι, δεν υπάρχει στην κοινωνία!
- Nandros
πήζον bot έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:36οποτε γουσταρισεις να σε αποξεφτιλισω για 1000στη φορα.
ρε παιδια εκει στην τρουθ, πως το βλεπετε το ζητημα?
δεν σας εκθετει αυτο το φουκαριαρικο το παιδακι? που ναι οι αλλοι ο τζιντατα ο τελεστης ο γιαννοπουλος ο σατανικος?
δε μπορει αυτο το παιδι ρε. πληρης αποξευτιλισμος. ετσι θα παει? την ιδια ερωτηση μεχρι μεθαυριο?
δωστε μια αδεια ωρε, εχει φουρμαξει στη σφαλιαρα ο φουκαρας. δεν το λυπαστδ?
δεν σας εκθετει αυτο το φουκαριαρικο το παιδακι? που ναι οι αλλοι ο τζιντατα ο τελεστης ο γιαννοπουλος ο σατανικος?
δε μπορει αυτο το παιδι ρε. πληρης αποξευτιλισμος. ετσι θα παει? την ιδια ερωτηση μεχρι μεθαυριο?
δωστε μια αδεια ωρε, εχει φουρμαξει στη σφαλιαρα ο φουκαρας. δεν το λυπαστδ?
Δεν εξηγειται αλλιως. Εισαι ΒΛΑΚΑΣ! Πλεον δεν υπαρχει αμφιβολια. Μα ποσο χαζος εισαι πια; Ποσες φορες θα το πουμε οτι και εγω που ζω εξωτερικο πληρωνω; Ποσες;;;;;Nandros έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:20Πού την βρήκες την ακίνητη περιουσία; Αν πραγματικά έχεις τότε πρέπει να είσαι μαζόχας όταν απαιτείς να σε φορολογεί το κράτος για κάτι που δεν έχει εισόδημα. Αλλά η ροζουλιά ιδεοληψία δεν σε αφήνει να σκεφτείς λογικά.Pedro έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:04 Στο ξανα λεω,ειμαι απο αυτους που εχουν περιουσια. Τι δεν καταλαβαινεις;
Πρεπει να σκεφτουμε συνολικα - συλλογικα και οχι ο καθενας για παρτη του.
Τι ακριβως δεν καταλαβαινεις; Γιατι ακριβως με θεωρεις αεργο που κανω δυο δουλειες; Εισαι ενας γερος με στερεοτυπα που θεωρει τον εαυτο του αλανθαστο και μοναδικο στον κοσμο που εχει δουλεψει.
Χαλαρωσε λιγο. Δεν εισαι κανα θεος..ενας μικρο αστος παγιδευμενος στην ψευδαισθηση της ευμαρειας που σου παρεχει ο καπιταλισμος εισαι. Και ολα αυτα με δικα μας χρηματα..
Θα γυρισεις να μας πεις εσυ οτι ειμαστε αεργοι. Αντε απο δω ρε. Ετοιμη,ευκολη και ανετη δουλεια ειχες με σταθερο μισθο, ρεξει χιονισει. Και μας κουνας το δαχτυλο;
Αη απο δω..
Ποια ΔΙΚΑ ΣΑΣ χρήματα μου τσαμπουνάς ρε αρτιστεράτζα;
Εσύ δεν έγραφες ότι ζεις στο εξωτερικό;(στα έχω ξαναγράψει αλλά επιμένεις)Nandros έγραψε: ↑ 15 Μάιος 2019, 23:16
Ανήκω στην μειοψηφία αυτών που ΔΕΝ τα έφαγαν μαζί με σας τους υπόλοιπους - όταν κυκλοφορεί πολύ χρήμα όλοι τρώνε - αφού δούλεψα στον ναυτιλιακό τομέα και οι μισθοί μου και των συναδέλφων μου ήταν εισαγόμενο συνάλλαγμα που πάντα είχε ανάγκη η χώρα. Δάνειο δεν πήρα.
Η χώρα μου/μας χρωστάει και δεν της χρωστώ/χρωστάμε, αλλά δεν έχω/έχουμε απαιτήσεις.
Εμείς ΔΕΝ τα φάγαμε μαζί με σένα και τους δικούς σου!
Το πώς/πόσο/πότε δούλεψα, αριστεράντζα, εσύ δεν είσαι σε θέση να κρίνεις.
.
Ή εισαι τοσο χαζος που δεν μπορεις να το καταλαβεις; Σε δυο εβδομαδες κατεβαινω και θα πληρωσωκι γω.
Οσο για το αν ειμαι μαζοχας. Σου οεω οτι δεν ειμαι καθολου και αντισαν τους φιλελε να σκεπτομαι μοναχα την παρτη μου,νοιαζομαι και για τους συμπολιτες μου. Οταν ο αλλος δεν εχει ή ειναι δυσκολο να πληρωνει τοσα λεφτα σε σχεση με τον μισθο του,εννοειται οτι ειμαι της αποψης να υπαρχει μια ισορροπια και να μην παταμε τους μη εχοντες. Αφου για εμενα ειτε πλερωνω 300€ ειτε 500€ τοισιο μου κανει,γιατι τα 200 μπροστα πχ στις 100.000€ που βγαζω δεν ειναι σοβαρο ποσο,ενω για καποιον που βγαζει 10.000€ εχει ,μαλιστα ,μεγαλη.
Αναμενω να ξεκουμποστουν απο αυτον τον τοπο οι παρτακηδες και οι μεγαλοι που στερησαν απο τους νεους μια καλη κοινωνια και μελλον. Ντροπη σε ολου εσας που μονο το κωλαρακι σας σκεφτεστε και υστερα μουθελετε δημοκρατιες και προτυπα δυσης, ενα ματσο αμορφωτοι χωριατες ειστε,που ουτε απο τον ιδιο τον φιλελευθερισμο δεν κατανοειτε.
Ουστ!
Παραλογη ηταν εξαρχης. Αλλα ειπαμε,οταν η πλειονοτητα εχει αποφασισει να βγαλει καποια κομματα τα οποια ψηφισαν καποια μετρα,θελω δεν θελω οφειλω να το σεβαστω και να πληρωνω. Και απο την στιγμη που πληρωνω θελω μια πιο δικαιη κοινωνια λαμβανοντας και τους φτωχους και οχι να κοιταω κονο την κωλαρα μου.Nandros έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:20
Πού την βρήκες την ακίνητη περιουσία; Αν πραγματικά έχεις τότε πρέπει να είσαι μαζόχας όταν απαιτείς να σε φορολογεί το κράτος για κάτι που δεν έχει εισόδημα. Αλλά η ροζουλιά ιδεοληψία δεν σε αφήνει να σκεφτείς λογικά.
.
Εσυ αντιθετα,παπαρολογε,αν νομιζεις οτι ετσι θα παει μπροστα η χωρα απατασαι .
Ενα κρατος για να λειτουργησει ορθα πρωτα απο ολα πρεπει να πλερωνουμε τους φορους που μας αναλογει. Διαφορετικα εχουμε ενα μπαχαλισταν.
Ο μονος ξεφτιλας εισαι εσυ νανδρε. Με τις εγωιστικες σου αποψεις.
Οταν λεω οτι ειναι της ηλικιας με λετε ρατσιστη. Δεν μπορεις πια,εκαψες φλαντζες.
Οταν λεω οτι ειναι της ηλικιας με λετε ρατσιστη. Δεν μπορεις πια,εκαψες φλαντζες.
- Nandros
ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ!Pedro έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:53Δεν εξηγειται αλλιως. Εισαι ΒΛΑΚΑΣ! Πλεον δεν υπαρχει αμφιβολια. Μα ποσο χαζος εισαι πια; Ποσες φορες θα το πουμε οτι και εγω που ζω εξωτερικο πληρωνω; Ποσες;;;;;Nandros έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:20Πού την βρήκες την ακίνητη περιουσία; Αν πραγματικά έχεις τότε πρέπει να είσαι μαζόχας όταν απαιτείς να σε φορολογεί το κράτος για κάτι που δεν έχει εισόδημα. Αλλά η ροζουλιά ιδεοληψία δεν σε αφήνει να σκεφτείς λογικά.Pedro έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:04 Στο ξανα λεω,ειμαι απο αυτους που εχουν περιουσια. Τι δεν καταλαβαινεις;
Πρεπει να σκεφτουμε συνολικα - συλλογικα και οχι ο καθενας για παρτη του.
Τι ακριβως δεν καταλαβαινεις; Γιατι ακριβως με θεωρεις αεργο που κανω δυο δουλειες; Εισαι ενας γερος με στερεοτυπα που θεωρει τον εαυτο του αλανθαστο και μοναδικο στον κοσμο που εχει δουλεψει.
Χαλαρωσε λιγο. Δεν εισαι κανα θεος..ενας μικρο αστος παγιδευμενος στην ψευδαισθηση της ευμαρειας που σου παρεχει ο καπιταλισμος εισαι. Και ολα αυτα με δικα μας χρηματα..
Θα γυρισεις να μας πεις εσυ οτι ειμαστε αεργοι. Αντε απο δω ρε. Ετοιμη,ευκολη και ανετη δουλεια ειχες με σταθερο μισθο, ρεξει χιονισει. Και μας κουνας το δαχτυλο;
Αη απο δω..
Ποια ΔΙΚΑ ΣΑΣ χρήματα μου τσαμπουνάς ρε αρτιστεράτζα;
Εσύ δεν έγραφες ότι ζεις στο εξωτερικό;(στα έχω ξαναγράψει αλλά επιμένεις)Nandros έγραψε: ↑ 15 Μάιος 2019, 23:16
Ανήκω στην μειοψηφία αυτών που ΔΕΝ τα έφαγαν μαζί με σας τους υπόλοιπους - όταν κυκλοφορεί πολύ χρήμα όλοι τρώνε - αφού δούλεψα στον ναυτιλιακό τομέα και οι μισθοί μου και των συναδέλφων μου ήταν εισαγόμενο συνάλλαγμα που πάντα είχε ανάγκη η χώρα. Δάνειο δεν πήρα.
Η χώρα μου/μας χρωστάει και δεν της χρωστώ/χρωστάμε, αλλά δεν έχω/έχουμε απαιτήσεις.
Εμείς ΔΕΝ τα φάγαμε μαζί με σένα και τους δικούς σου!
Το πώς/πόσο/πότε δούλεψα, αριστεράντζα, εσύ δεν είσαι σε θέση να κρίνεις.
.
Ή εισαι τοσο χαζος που δεν μπορεις να το καταλαβεις; Σε δυο εβδομαδες κατεβαινω και θα πληρωσωκι γω.
Οσο για το αν ειμαι μαζοχας. Σου οεω οτι δεν ειμαι καθολου και αντισαν τους φιλελε να σκεπτομαι μοναχα την παρτη μου,νοιαζομαι και για τους συμπολιτες μου. Οταν ο αλλος δεν εχει ή ειναι δυσκολο να πληρωνει τοσα λεφτα σε σχεση με τον μισθο του,εννοειται οτι ειμαι της αποψης να υπαρχει μια ισορροπια και να μην παταμε τους μη εχοντες. Αφου για εμενα ειτε πλερωνω 300€ ειτε 500€ τοισιο μου κανει,γιατι τα 200 μπροστα πχ στις 100.000€ που βγαζω δεν ειναι σοβαρο ποσο,ενω για καποιον που βγαζει 10.000€ εχει ,μαλιστα ,μεγαλη.
Αναμενω να ξεκουμποστουν απο αυτον τον τοπο οι παρτακηδες και οι μεγαλοι που στερησαν απο τους νεους μια καλη κοινωνια και μελλον. Ντροπη σε ολου εσας που μονο το κωλαρακι σας σκεφτεστε και υστερα μουθελετε δημοκρατιες και προτυπα δυσης, ενα ματσο αμορφωτοι χωριατες ειστε,που ουτε απο τον ιδιο τον φιλελευθερισμο δεν κατανοειτε.
Ουστ!
ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΝΑ ΠΆΡΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ!
.
Ετσι! Οταν δεν εχεις να πεις τιποτα. Ειτε το ριχνεις στο ορθογραφικο ειτε στα βρισιδια.
Ενας π*%&€το γερος εισαι. Ξεφτιλα.
Ενας π*%&€το γερος εισαι. Ξεφτιλα.
Παρε και το χαπι για την πιεση γιατι δεν σε βλεπω καλα.
Γιατί να μετασχηματιστεί το καρκίνωμα ;
Είναι ήδη μεταστατικό !
Είναι ήδη μεταστατικό !
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Πρέπει να μπαναριστεί άμεσαNandros έγραψε:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 627 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
-
- 58 Απαντήσεις