Αντικειμενική πραγματικότητα είναι πάρε DNA και δες αν έχει xy χρωμοσώματαHighlander έγραψε: 01 Σεπ 2019, 02:13Έτσι λες εσύ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καταγγελία για βίαιη ομοφοβική επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας
Re: Καταγγελία για βίαιη ομοφοβική επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Καταγγελία για βίαιη ομοφοβική επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας
Στο DNA θα δει αν έχει Υ χρωμόσωμα;Lord Brum έγραψε: 01 Σεπ 2019, 16:31 Αντικειμενική πραγματικότητα είναι πάρε DNA και δες αν έχει xy χρωμοσώματα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Οκ κατάλαβες τι θέλω να πω είναι το 23 ζεύγος χρωμοσωμάτων XX η xyenterprise-psi έγραψε: 01 Σεπ 2019, 16:34Στο DNA θα δει αν έχει Υ χρωμόσωμα;Lord Brum έγραψε: 01 Σεπ 2019, 16:31 Αντικειμενική πραγματικότητα είναι πάρε DNA και δες αν έχει xy χρωμοσώματα![]()
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ορίστε;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 31 Αύγ 2019, 02:32 ο Νίκος Σοφιανός, ένας από τους ιδιοκτήτες του περιοδικού Antivirus δήλωσε χαρακτηριστικά στο Antivirus μπλα μπλα μπλα
Παραμιλάς;
Κανόνισε να πας παρέα ε;Σπύρος έγραψε: 31 Αύγ 2019, 08:11Ποιος ξέρει, ίσως χωρίς το ομμ..lonelyrider έγραψε: 31 Αύγ 2019, 03:01 Όταν λέει ότι περπατούσε με το σύντροφό του, εννοεί κομμουνιστή?
https://www.tovima.gr/2019/08/30/societ ... n-politon/
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν το τρώει ωμό ή ψημένο.John Dear έγραψε: 01 Σεπ 2019, 17:39
Κανόνισε να πας παρέα ε;
https://www.tovima.gr/2019/08/30/societ ... n-politon/
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
-
Εμπεδοκλής
Άλλος ένας με κάποιας μορφής σύνδρομο εδώ μέσα. Αν βλέπεις παντού ομοφυλόφιλους έχεις κάποιο πρόβλημα...Λεγεών έγραψε: 31 Αύγ 2019, 21:45Σκαταντράκι είσαι και το εχεις παραδεχτεί πολλές φορες, αλλά για πες μας, γκαβλώνεις λιγάκι όταν μιλάς για πούστηδες και ψωλές; Αισθάνεσαι καλά με αυτό που είσαι;Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Αύγ 2019, 18:34Πολλά απαγορεύονται από ότι φαίνεται. Υπάρχει ένας πολιτικορεκτικός φασισμός που αν πεις άρρωστο τον κουνιστό που ονειρεύεται ψωλές στον κώλο του κινδυνεύεις να φυλακιστείς.enterprise-psi έγραψε: 31 Αύγ 2019, 16:33
Η αμάθεια δυστυχώς δεν απαγορεύεται, αλλά το να λες τους ομοφυλόφιλους αρρώστους απαγορεύεται. Κανόνισε την πορεία σού.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ποια ειναι η απορια σου ακριβως;John Dear έγραψε: 01 Σεπ 2019, 17:34Ορίστε;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 31 Αύγ 2019, 02:32 ο Νίκος Σοφιανός, ένας από τους ιδιοκτήτες του περιοδικού Antivirus δήλωσε χαρακτηριστικά στο Antivirus μπλα μπλα μπλα![]()
Παραμιλάς;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- hellegennes
Το να τους σχολίασε είναι πολύ πιθανό. Αλλά τα υπόλοιπα τα κόβω για παραμύθια της Χαλιμάς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Τον άλλον. Άντρας είναι.Ασέβαστος έγραψε: 31 Αύγ 2019, 12:59σωστο. και οχι κουτουλια της πλακας, αλλα διπλετα, εκανε σποντα και πετυχε και τον αλλο την αλλη. το αλλο.perseus έγραψε: 31 Αύγ 2019, 07:52 Αμας φας κουτουλια στην μουρη ,φαινεται .
Το πω πω τι κολαρα έχεις ειναι ομοφοβικο σχολιο?
ασιχτιρ, ουτε πως να το γραψουμε δεν ξερουμε
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν είναι αλήθεια. Η ομοφυλοφιλία έχει δεκαετίες που δεν θεωρείται διαταραχή αλλά βιολογική συνέπεια και έχει ποτάμι από μελέτης και τεράστια ιστορία μελέτης. Ούτε καν ισχύει ότι έπαιρναν απαλλαγή στον στρατό μέχρι πριν λίγα χρόνια. Μπορεί αυτό να συνέβαινε το 1940.Otto Weininger έγραψε: 31 Αύγ 2019, 17:25Μα δεν ξεσκιζεται όλη μέρα να γράφει. Ούτε μίσος δείχνει.foscilis έγραψε: 31 Αύγ 2019, 17:15Lord Brum έγραψε: 31 Αύγ 2019, 16:44 Οι πουστηδες πάσχουν από παραφιλια είναι εξίσου ανώμαλο με το να θες να πηδάς αντικείμενα. Πριν λίγα χρόνια οι πουστηδες που έπαιρναν απαλλαγή από το στρατό.αναγραφονταν ως ψυχοπαθολογίας προσωπικότητες με ομοφυλοφιλικές τάσεις. Αυτό άλλαξε λόγω lobbying που έκαναν οι ίδιοι τόσο στην πολιτική όσο.και στην επιστήμη. Δεν ηθελαν να τους λένε ανώμαλους και άλλαξαν τον ορισμό.του τι ειναι ανωμαλία.
Έγραψε κάτι που είναι αλήθεια. Ή έτσι θεωρούσαν πριν λίγα χρόνια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κι αν εγχειριστεί τι είναι;hellegennes έγραψε: 02 Σεπ 2019, 03:01Τον άλλον. Άντρας είναι.Ασέβαστος έγραψε: 31 Αύγ 2019, 12:59σωστο. και οχι κουτουλια της πλακας, αλλα διπλετα, εκανε σποντα και πετυχε και τον αλλο την αλλη. το αλλο.perseus έγραψε: 31 Αύγ 2019, 07:52 Αμας φας κουτουλια στην μουρη ,φαινεται .
Το πω πω τι κολαρα έχεις ειναι ομοφοβικο σχολιο?
ασιχτιρ, ουτε πως να το γραψουμε δεν ξερουμε
Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
-
alexandroso
Ναι, ξύπνησε το πρωί και μια που δεν είχε τίποτα να κάνει είπε να κάνει μια ψευδή καταγγελία κατά αστυνομικών την οποία ήδη ερευνά ο εισαγγελέας.hellegennes έγραψε: 02 Σεπ 2019, 02:54Το να τους σχολίασε είναι πολύ πιθανό. Αλλά τα υπόλοιπα τα κόβω για παραμύθια της Χαλιμάς.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
πότε θα βάλεις ένα άβαταρ ρε συ αλεκς.
-
alexandroso
Πήγα να βάλω μια φορά, δεν τα κατάφερα, τα παράτησα. Πάω να ξαναδοκιμάσω...
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 1074 Προβολές
-