!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Al Bogdani και τοξική αρρενωπότητα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Re: Al Bogdani και τοξική αρρενωπότητα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

Otto Weininger έγραψε: 01 Σεπ 2019, 09:38 Με εξαίρεση οσα είπε για τις γουικαζ, στα υπόλοιπα είναι σωστός.
Ω ναι. Ειδικά το "είμαστε φυσιολογικοί άνθρωποι". :smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
John Dear

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Dear »

foscilis έγραψε: 01 Σεπ 2019, 12:32
Beria έγραψε: 01 Σεπ 2019, 10:11 Ο Μπογδάνος είναι Βαρουφάκης cannibalistically developed
Είναι εξίσου φαλλικος νάρκισσος με τον Γιάνη, μείον την μόρφωση και την αστική καταγωγή
και τη σεξουαλική ζωή θα έλεγα.
sys3x έγραψε: 01 Σεπ 2019, 12:58 Επίσης σωστή η παρατήρηση για την σεξουαλική δραστηριότητα σε σχέση με βαρουφάκερ.
Δεν καταλαβαίνω γιατί το λέτε. Που ξέρετε ότι ο Βαρουφάκης δεν τραβάει 10 μαλακίες τη μέρα;
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

John Dear έγραψε: 01 Σεπ 2019, 13:45
Beria έγραψε: 01 Σεπ 2019, 10:11 Ο Μπογδάνος είναι Βαρουφάκης cannibalistically developed
Είναι εξίσου φαλλικος νάρκισσος με τον Γιάνη, μείον την μόρφωση και την αστική καταγωγή
sys3x έγραψε: 01 Σεπ 2019, 12:58 Επίσης σωστή η παρατήρηση για την σεξουαλική δραστηριότητα σε σχέση με βαρουφάκερ.
Δεν καταλαβαίνω γιατί το λέτε. Που ξέρετε ότι ο Βαρουφάκης δεν τραβάει 10 μαλακίες τη μέρα;
Στον καθρέφτη του;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
John Dear

Καλά εκτός απ' τον καθρέφτη ο Βαρουφάκης τυχαίνει να έχει και

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Nero έγραψε: 01 Σεπ 2019, 13:34

παίδες, δε θέλω να σας σοκάρω αλλά αυτή η σβουνιά είχε βρει γυναίκα κάποια στιγμή και μάλιστα κατάφερε να τον παντρευτεί(δε γνωρίζω πως).
Εγώ νομίζω ότι ήταν μια πάρα πολύ ντροπιαστική στιγμή για το lgbtq κίνημα, ιδιαίτερα την l συνιστώσα.
Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Beria έγραψε: 01 Σεπ 2019, 13:47
John Dear έγραψε: 01 Σεπ 2019, 13:45
Στον καθρέφτη του;
Καλά ναι ρε, ποιος φυσιολογικός άθρωπος δε το χει κάνει αυτό με τον καθρέπτη του;
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Παρταλι έγραψε: 01 Σεπ 2019, 10:29 ειναι απλα το σπασικλακι που καρφωνε συμμαθητες του και του κολλουσαμε μασημενες μπιγκμπαμπολ στα μαλλια (στην ριζα) και τον κλαναμε στο στομα

Πρεπει να ησουν πολυ αθλιος τοτε. Ελπιζω τωρα που μεγαλωσες να τα αναφερεις ολα αυτα με ντροπη και οχι καμαρι, να εισαι καλυτερος.

Ο Μπογδανος ειναι περσονα. Απο χιπστερ σημιτικος ποταμισιος, το γυρισε στο alt right.
Γενικα τον συμπαθω,εδω τα λεει και σωστα.
Άβαταρ μέλους
John Dear

Τι σωστό είπε;
Παρταλι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παρταλι »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 01 Σεπ 2019, 14:43
Παρταλι έγραψε: 01 Σεπ 2019, 10:29 ειναι απλα το σπασικλακι που καρφωνε συμμαθητες του και του κολλουσαμε μασημενες μπιγκμπαμπολ στα μαλλια (στην ριζα) και τον κλαναμε στο στομα

Πρεπει να ησουν πολυ αθλιος τοτε. Ελπιζω τωρα που μεγαλωσες να τα αναφερεις ολα αυτα με ντροπη και οχι καμαρι, να εισαι καλυτερος.

Ο Μπογδανος ειναι περσονα. Απο χιπστερ σημιτικος ποταμισιος, το γυρισε στο alt right.
κι εσυ καρφωνες στον απουσιολογο?
Άβαταρ μέλους
sys3x

John Dear έγραψε: 01 Σεπ 2019, 14:45 Τι σωστό είπε;
Καλά ρε μλκς, κανένας σας δεν έχει ούτε καν μυρωδιά από βίγκαν λεσβίες;

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Παρταλι έγραψε: 01 Σεπ 2019, 14:51
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 01 Σεπ 2019, 14:43

κι εσυ καρφωνες στον απουσιολογο?
Την απουσιολόγο κι αυτό αν ήταν ωραίο νακιμού μόνο.

.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

sys3x έγραψε: 01 Σεπ 2019, 15:00
Αφού λοιπόν ρωτάς την προηγούμενη Τετάρτη έτυχε να πιω μπύρες με τη σύζυγο και δυο Νεοζηλανδές που είχαν έρθει Αθήνα για το συνέδριο της IFLA και η μία ήταν βίγκαν λεσβία όπως διαπιστώσαμε επειδή είπε "όχι ευχαριστώ είμαι βίγκαν" όταν της προσφέραμε λουκάνικα που τα έκλανε.

Τις βρήκα πολύ γαμώ τα άτομα. Μάλιστα για τη βίγκαν ήμουν σίγουρος ότι ήταν τραβέλι αλλά τελικά ήταν όντως γυναίκα που έχει γεννήσει τρία παιδιά και η κουραδοφορτηγατζόφατσα ήταν απλά αποτέλεσμα Μάορι καταγωγής. Συζητήσαμε κυρίως για έναν κοινό μας φίλο κοπμιουτερά στο Ωκλαντ (που η γυναίκα του είναι φίλη με τη γκόμενά της, εξ ου και κατάλαβα το "λεσβία") και για διάφορα κατορθώματα των παιδιών μας που έχουν παρόμοιες ηλικίες.

Τώρα ο Μπογδάνος από τη συν-νικήτρια του στο βραβείο Χρυσή Ντουλάπα 2014 δεν ξέρω τι εντύπωση έχει.
Άβαταρ μέλους
John Dear

Δεν έτυχε να γνωρίσω βίγκαν λεσβία. Μόνο σκέτους βίγκαν ή σκέτες λεσβίες και άντρες gay. Οι περισσότεροι είναι γαμώ τα άτομα. Μόνο μία λεσβία έτυχε να γνωρίσω που είναι σκατόψυχη και κομπλεξικιά. Μετά από λίγο καιρό έμαθα ότι ψηφίζει και νέα δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
sys3x

foscilis έγραψε: 01 Σεπ 2019, 15:10
Αφού λοιπόν ρωτάς την προηγούμενη Τετάρτη έτυχε να πιω μπύρες με τη σύζυγο και δυο Νεοζηλανδές που είχαν έρθει Αθήνα για το συνέδριο της IFLA και η μία ήταν βίγκαν λεσβία όπως διαπιστώσαμε επειδή είπε "όχι ευχαριστώ είμαι βίγκαν" όταν της προσφέραμε λουκάνικα που τα έκλανε.

Τις βρήκα πολύ γαμώ τα άτομα. Μάλιστα για τη βίγκαν ήμουν σίγουρος ότι ήταν τραβέλι αλλά τελικά ήταν όντως γυναίκα που έχει γεννήσει τρία παιδιά και η κουραδοφορτηγατζόφατσα ήταν απλά αποτέλεσμα Μάορι καταγωγής. Συζητήσαμε κυρίως για έναν κοινό μας φίλο κοπμιουτερά στο Ωκλαντ (που η γυναίκα του είναι φίλη με τη γκόμενά της, εξ ου και κατάλαβα το "λεσβία") και για διάφορα κατορθώματα των παιδιών μας που έχουν παρόμοιες ηλικίες.

Τώρα ο Μπογδάνος από τη συν-νικήτρια του στο βραβείο Χρυσή Ντουλάπα 2014 δεν ξέρω τι εντύπωση έχει.
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω εμπειρία με αλλοδαπές βλ αλλά μόνον με ντόπιες, βέβαια το δείγμα σου είναι αρκετά μικρό για να βγάλεις μερικά ασφαλή συμπεράσματα οπότε κράτα μερικές πισινές καλύτερα (γνώμημου ε).
Τούτο λεχθέντος να σε πω για μένα τώρα, εμένα το δείγμα μου είναι αρκετά μεγάλο μιας και η μία αγέλη-γκομενοπαρέα αποτελείται δυναμικά από μέχρι και 15 γκομενάκια, δεν είναι όλες στραπονιάρες αλλά είναι πάνω κάτω οι περισσότερες, επίσης ναι οι περισσότερες είναι γαμωατομάκια αλλά αρκετές με πολλά κόμπλεξ στις αποσκευές τους. Εντύπωση ιδιαίτερη με κάνει ότι μόνον σε αυτήν την παρέα έχει πολλές ναρεσμού σε αντίθεση με άλλες παρέες που έχω μπλεχτεί που οι περισσότερες ήταν από μπάχλες έως σαύρες και όχι λόγω καταγωγής αυτό, ιδιαίτερα οι μπουτς οι οποίες φέρονται πολύ χειρότερα στις γκόμενες τους από τον τελευταίο αλκοολικό Σλάβο φαλλοκράτη. Μπορώ να σε πω πολλά παραδείγματα μπατ άη νταηγκρές, μόνο αυτό (ίσως και ένα ακόμη αν θέλεις όχι όμως τώρα, ήδη υπερβάλλω σε χαρακτήρες/ποστ), πριν κάνα χρόνο σε να παρτάκι έπαιζα μουσική (ντητζεηλίκι), ε σε κάποια φάση άρχισα να βάζω και τίποτα γι αυτές (για κάποιο λόγο όλη την ώρα ακούνε μπίγαλη, Μαντώ και διάφορα άλλα παρακμιακά της εποχής) αλλά στο πιο ποιοτικό, με την έπεσε λοιπόν μία καλούτσικη (πάντα σε σχέση) από αυτές όταν η δικιά της είχε πάει στην τουαλέτα, ήταν κωλοτρυπίδα εννοείται και γω κράτησα χαρακτήρα γιατί αν έπαιζε τίποτα η δικιά της ήταν κάτι χειρότερο από μπάζο και σίγουρα δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω κάτω από τέτοιες συνθήκες. Όταν λοιπόν βγήκε η μπουτς από το μπάνιο και την είδε να τρίβεται πάνω μου την άρπαξε από το μαλλί την πέταξε με στις τουαλέτες και καλύτερα να μην συνεχίσω. Θέλω να πω, πολλές από αυτές είναι κανονικά φασιστοειδή και δεν θα είχα και κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αν δεν μοστράρανε την πάρτη τους σαν κάτι το προοδευτικό και καλά.
Όβερ εντ άουτ.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”