στα καλά πόστα δεν έβαλε ούτε σαμαρικους ούτε καραμανλικους έβαλε κυρίως κεντροαριστερούς και κεντρώους νεοφιλελεύθερους από ποτάμι, πασοκ, δράση.Αρίστος έγραψε: 01 Σεπ 2019, 10:14Jack Shephard έγραψε: 01 Σεπ 2019, 10:11Αρίστος έγραψε: 01 Σεπ 2019, 10:04 Ναι τα ιδια ελεγε και ο Καραμανλης για να μην του χρεωθουν οσα ελεγε ο Αντωναρος και ο Μιχαλος.
Ξεκαρφωμα λεγεται.
.
Ρε εκεί!
Ανοίγει νήμα, τον πίνει (ο ορισμός) αλλά εκεί![]()
![]()
![]()
Όσο υποστηρίζει ο Άδωνις τον Κυριάκο όλα αυτά τα χρόνια δεν τον έχει υποστηρίξει η οικογένεια του. Αλλά θα παίζει θέατρο όπως ο Σαμαράς. Και ροκανίζουν τον πρωθυπουργό που ούτε δύο μήνες πριν διέλυσε για 3η φορά τον Τσίπρα εντός 2019.
Εκεί!
Για να δουμε πως θα τα πας στο κουιζ.
Βγηκε ο Κουλης με ψηφους της σαμαρικης πτερυγας σε βαρος της καραμανλικης;
ΝΑΙ η ΟΧΙ;
Εβαλε ο Κουλης κυριως καραμανλικους στα καλα ποστα και αφησε εκτος του σαμαρικους με το που εγινε κυβερνηση;
ΝΑΙ η ΟΧΙ;
Ειχε υποσχεθει στο Σαμαρα τη θεση του Επιτροπου η την ΠτΔ;
ΝΑΙ η ΟΧΙ;
Θα ησουν ευχαριστημενος αν ησουν ο Σαμαρας σημερα;
Ναι η ΟΧΙ;
.
αφού οι δεξιοί είναι βλάκες και θέλουν να κυβερνιούνται από αυτούς καλά έκαναν και ψήφισαν νδ και όχι χα. τώρα να φάνε τους λαθρομετανάστες της κυβέρνησης που ψήφισαν χωρίς περιττές γκρίνιες. εγώ τα έχω γράψει και τα έχω πει πολλές φορές πριν τις εκλογές.
το μόνο που θα κάνουν είναι να διώξουν τους αναρχικούς που το ευχαριστιέμαι, αλλά δεν είναι φυσικά το πιο σημαντικό. το μεταναστευτικό είναι.