Τεσπα. Συνεχισε τον χαβαλε,να μην στο χαλαω..
Αρρωςτε.
έλα βαρετέ πούλο ,get a life.Pedro έγραψε: 31 Αύγ 2019, 23:36 Τωρα,εσυ,που βρισκεις το αστειο να ποτιζεις ουζο γατια,σκυλια και να πετας φωτοβολιδες σε ευφλεκτα υλικα...ενας θεος και ο κομφουκιος ξερει.
Τεσπα. Συνεχισε τον χαβαλε,να μην στο χαλαω..
Αρρωςτε.![]()
Ατίθασο νιάτο ήταν.
Αντε. Θα σου πω τι εκανα στην σαλονικα πιτσιρικας.
Εσυ γκερ μπυ φαινεσαι για τυπισσα μπουζουκτσουGherschaagk έγραψε: 31 Αύγ 2019, 23:39Ατίθασο νιάτο ήταν.
Μια φορά με πότισαν μπόμπα. Με το που κατάλαβα τι ήταν παρήγγειλα και δεύτερο ποτό. Το ίδιο. Τα κατέβασα και τα 2. Δεν είχα ξανακάνει τέτοιο κεφάλι. Όλα πηγαινοερχόνταν γύρω μου. 4 ώρες μετά ξερνούσα τα άντερά μου. Δυστυχώς του το είπα και δεν μας ξαναείδαν στο μαγαζί.![]()
Εννοείται, το μαλλί του Σταυρού Ζούμπα εγώ το έχω πληρωμένο. Από την πρώτη ως την τελευταία τρίχα.Pedro έγραψε: 31 Αύγ 2019, 23:43Εσυ γκερ μπυ φαινεσαι για τυπισσα μπουζουκτσουGherschaagk έγραψε: 31 Αύγ 2019, 23:39Ατίθασο νιάτο ήταν.
Μια φορά με πότισαν μπόμπα. Με το που κατάλαβα τι ήταν παρήγγειλα και δεύτερο ποτό. Το ίδιο. Τα κατέβασα και τα 2. Δεν είχα ξανακάνει τέτοιο κεφάλι. Όλα πηγαινοερχόνταν γύρω μου. 4 ώρες μετά ξερνούσα τα άντερά μου. Δυστυχώς του το είπα και δεν μας ξαναείδαν στο μαγαζί.![]()
![]()
Gherschaagk έγραψε: 31 Αύγ 2019, 23:46
Εννοείται, το μαλλί του Σταυρού Ζούπα εγώ το έχω πληρωμένο. Από την πρώτη ως την τελευταία τρίχα.
Ειπαμε..δεν ειμαστε ρατσισται.. δεν κανομε διακρισεις. Κανομε ριψη αυγων σε ολους αλυπητα!
Ακριβώς. Και το ένα και το άλλο. Είμαι σκυλού και για πολλά χρόνια την έβγαζα κάθε βράδυ στην Πάολα.Pedro έγραψε: 31 Αύγ 2019, 23:49Gherschaagk έγραψε: 31 Αύγ 2019, 23:46
Εννοείται, το μαλλί του Σταυρού Ζούπα εγώ το έχω πληρωμένο. Από την πρώτη ως την τελευταία τρίχα.![]()
Αυτη,πραγματι,ηταν,ισως ...η πιο χαζο εξομολογηση![]()
Εμενα δεν μαρεσαν ποτε τα μπουζουκια,ειχα παει μια φορα με φιλους στα 19.Gherschaagk έγραψε: 31 Αύγ 2019, 23:55Ακριβώς. Και το ένα και το άλλο. Είμαι σκυλού και για πολλά χρόνια την έβγαζα κάθε βράδυ στην Πάολα.Pedro έγραψε: 31 Αύγ 2019, 23:49Gherschaagk έγραψε: 31 Αύγ 2019, 23:46
Εννοείται, το μαλλί του Σταυρού Ζούπα εγώ το έχω πληρωμένο. Από την πρώτη ως την τελευταία τρίχα.![]()
Αυτη,πραγματι,ηταν,ισως ...η πιο χαζο εξομολογηση![]()
Ημουν 22-23 και εκανα πολυ παρεα με εναν 40αρη αξιωματικο της αεροποριας, ο οποιος ταυτοχρονα ηταν τελειωμενη μπαροβια μορφη και .... χαοτικος πανκης.Gherschaagk έγραψε: 31 Αύγ 2019, 23:39
Έτσι, παραισθησιογόνο που σε έφτιαχνε όμορφα. Βέβαια λίγες ώρες μετά το ξέρασα. Καλύτερα ίσως γιατί το πρωί ήμουν τζετ.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 01 Σεπ 2019, 00:03Ημουν 22-23 και εκανα πολυ παρεα με εναν 40αρη αξιωματικο της αεροποριας, ο οποιος ταυτοχρονα ηταν τελειωμενη μπαροβια μορφη και .... χαοτικος πανκης.Gherschaagk έγραψε: 31 Αύγ 2019, 23:39
Παμε σε ενα πανκ παρτυ στα πανεπιστημια. Ειχε παγκο ενας τυπας, μπυρα 1 ευρω, ουισκι 2. Μας λεει στα ισια, μπομπα ειναι αλλα γαματη,εγω την εφτιαξα,πινω κι ολας!
Βαραμε κανα 2 ουισκια,τετοια φτιαξει δεν εχω ζησει! Σαν παραισθησιογονο που σου εφερνε χαρα για την ζωη. Κατεληξα στο γρασιδι ξαπλωμενος και μια απλυτη που δεν μου αρεσε( το θυμαμαι καθαρα) ,αλλα καλο κοριτσι φαινοταν,ειχε το κεφαλι μου στα γονατα της και μου χαιδευε τα μαλλια![]()
Θυμαμαι την βραδια να τελειωνει σε ενα μπαρακι, οπου παραγγελνω ενα ουισκυ bell's, προφανως καθαρο. Ηταν σαν να με συνεφερε εντελως, να ξενερωσα, πικρος καφες.
Στηρίζουμε κανγκουριά απ όπου κι αν προέρχεται.Pedro έγραψε: 31 Αύγ 2019, 23:54Ειπαμε..δεν ειμαστε ρατσισται.. δεν κανομε διακρισεις. Κανομε ριψη αυγων σε ολους αλυπητα!![]()