Διάβασα αν ψοφήσει θα τον φάω.- Casper - έγραψε: 31 Αύγ 2019, 22:12Έγινε κάτι πιο σοβαρό. Χάσαμε τον Κάσπερ μου (κουνελάκι). Φάγαμε το σπίτι, την αυλή, τους δρόμους. Τελικά μου ήρθε φλασιά πως παίζει να πήγε στην τρύπα κάτω από το τζάκι (κοίταξα πριν αλλά όχι βαθιά και δεν πήγε το μυαλό μου). Από το πρωί τον είχα παρατηρήσει πως δεν είχε όρεξη, σαν να ήταν άρρωστος, ούτε έτρωγε ούτε κινόταν. Έμεινε ακίνητος εκεί για ώρες και τώρα του βάλαμε νερό με σύρριγγα. Αν ψοφήσει θα πεθάνωFeindflug έγραψε: 31 Αύγ 2019, 21:28Μιλάμε για δράμα κανονικό, τύπισσα...- Casper - έγραψε: 31 Αύγ 2019, 18:56 Χθες είχα πάει για κολύμπι και με το που βγαίνω είχα αναπάντητη για έξοδο. Είχα 45 λεπτά σύνολο για να γυρίσω σπίτι, να κάνω μπάνιο (και λούσιμο μαλλιών) και να ετοιμαστώ. Πήγα να τα πιάσω κότσο για να γλυτώσω χρόνο και μου ράγισε το νύχι. Έτρεχε αίμα.
Ξαναπήγα για κολύμπι το πρωί γιατί λέω η θάλασσα θα το καυστηριάσει και θα του κάνει καλό, αλλά ένιωθα έντονα την ενόχληση και φοβόμουν κιόλας. Πήρα την νυχού, πήγα και ΤΙ ΠΟΝΟΣ. Ύδρωνα όσο ήμουν εκεί από το άγχος και τον πόνο και αυτή μου έλεγε "βαθιές ανάσες".![]()
Δεν μπορώωω. Ο πόνος του δοντιού και των νυχιών είναι από τους χειρότερους...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Casper -
sys3x έγραψε: 31 Αύγ 2019, 23:08Διάβασα αν ψοφήσει θα τον φάω.- Casper - έγραψε: 31 Αύγ 2019, 22:12Έγινε κάτι πιο σοβαρό. Χάσαμε τον Κάσπερ μου (κουνελάκι). Φάγαμε το σπίτι, την αυλή, τους δρόμους. Τελικά μου ήρθε φλασιά πως παίζει να πήγε στην τρύπα κάτω από το τζάκι (κοίταξα πριν αλλά όχι βαθιά και δεν πήγε το μυαλό μου). Από το πρωί τον είχα παρατηρήσει πως δεν είχε όρεξη, σαν να ήταν άρρωστος, ούτε έτρωγε ούτε κινόταν. Έμεινε ακίνητος εκεί για ώρες και τώρα του βάλαμε νερό με σύρριγγα. Αν ψοφήσει θα πεθάνω![]()
![]()
φερ ηνάφ, δε το συνεχίζω (ναι έχει κι άλλο).

Έχεις ήδη κακή άποψη για μένα νομίζω, δε θέλω να στη χαλάσω. Νο οφενς ε.

.
.
Αλλωστε,γιατι να παει χαμενο;sys3x έγραψε: 31 Αύγ 2019, 23:15 φερ ηνάφ, δε το συνεχίζω (ναι έχει κι άλλο).
![]()
Δλδ σε φαση ελα ,βγαλτην εξω να τραβηξω μια φωτο για την ναδαϊ
κανενα προβλημα,να δει το κοριτσι ποσο προικισμενοι ειμαστε
βγαλε κι ετσι,κι ετσι,κι αλλιως,και απο πανω
-
- Casper -
Whaaat?sys3x έγραψε: 31 Αύγ 2019, 23:15 φερ ηνάφ, δε το συνεχίζω (ναι έχει κι άλλο).
![]()
Αυτό πάλι πως σου ήρθε;
Σε μπερδευει με τον κασπερ- Casper - έγραψε: 31 Αύγ 2019, 23:35Whaaat?sys3x έγραψε: 31 Αύγ 2019, 23:15 φερ ηνάφ, δε το συνεχίζω (ναι έχει κι άλλο).
![]()
![]()
Αυτό πάλι πως σου ήρθε;
-
- Casper -
Έκανα 3 δευτερόλεπτα να το καταλάβωPedro έγραψε: 31 Αύγ 2019, 23:37Σε μπερδευει με τον κασπερ- Casper - έγραψε: 31 Αύγ 2019, 23:35Whaaat?sys3x έγραψε: 31 Αύγ 2019, 23:15 φερ ηνάφ, δε το συνεχίζω (ναι έχει κι άλλο).
![]()
![]()
Αυτό πάλι πως σου ήρθε;![]()
Αλλά εκτός απ' αυτό, από την μέρα που μπήκα εδώ, και ως guwes και ως casper, πολλοί νόμιζαν/νομίζουν ακόμα πως είμαι άντρας. Δεν διαλέγω και τα πιο γυναικεία ψευδώνυμα μάλλον.
Καλα,εγω ακομα ποστευω οτι ο συς ειναι η συς- Casper - έγραψε: 31 Αύγ 2019, 23:42Έκανα 3 δευτερόλεπτα να το καταλάβω
Αλλά εκτός απ' αυτό, από την μέρα που μπήκα εδώ, και ως guwes και ως casper, πολλοί νόμιζαν/νομίζουν ακόμα πως είμαι άντρας. Δεν διαλέγω και τα πιο γυναικεία ψευδώνυμα μάλλον.
Εσυ κανεις καρα μπαμ οτι εισαι ζυναικα..
Ναι αλλά δεν μπορείς να είσαι και σίγουρος όμως γιατί θα ήμουνα λεσβία μάλλον, αλλά δεν είμαι, είμαι παγιδευμένη πσυχή.Pedro έγραψε: 31 Αύγ 2019, 23:45Καλα,εγω ακομα ποστευω οτι ο συς ειναι η συς- Casper - έγραψε: 31 Αύγ 2019, 23:42Έκανα 3 δευτερόλεπτα να το καταλάβω
Αλλά εκτός απ' αυτό, από την μέρα που μπήκα εδώ, και ως guwes και ως casper, πολλοί νόμιζαν/νομίζουν ακόμα πως είμαι άντρας. Δεν διαλέγω και τα πιο γυναικεία ψευδώνυμα μάλλον.![]()
Εσυ κανεις καρα μπαμ οτι εισαι ζυναικα..
.
.
Εισαι αυτο που ηταν ο συγχωρεμενος φιλος μου πανουσης..sys3x έγραψε: 31 Αύγ 2019, 23:48
Ναι αλλά δεν μπορείς να είσαι και σίγουρος όμως γιατί θα ήμουνα λεσβία μάλλον, αλλά δεν είμαι, είμαι παγιδευμένη πσυχή.
Λαμβανω την ενεργεια σου ..
Ναι ρε, αλλά δε γαμάω γαμώτο.
Δ Ε. Γ α. Μ Α ω
.
.
Λαθος το βλεπεις φιλη συς..δεν γαμας,γιατι δεν μπορεις..πρεπει να αρχισεις να πιστευεις οτι δεν σε γα...*•$% νε. Τοτε,θα δεις και μοναχος σου,οτι θα ανοιξουν καινουριοι «οριζοντες» στην ψυχη (σωμα) σου.
Ολα εχουν να κανουν με την οπτικη γωνια..
Μάλλον δεν κατάλαβες καλά, δε γαμάω λέμε, τώρα αν εννοείς αυτές τις περιπτώσεις που έρχονται από πάνω σου και κυριολεκτικά στον κάνουν ρόπαλο πάω μπάσο, είσαι μεγάλου παίκτου.Pedro έγραψε: 31 Αύγ 2019, 23:57Λαθος το βλεπεις φιλη συς..δεν γαμας,γιατι δεν μπορεις..πρεπει να αρχισεις να πιστευεις οτι δεν σε γα...*•$% νε. Τοτε,θα δεις και μοναχος σου,οτι θα ανοιξουν καινουριοι «οριζοντες» στην ψυχη (σωμα) σου.
Ολα εχουν να κανουν με την οπτικη γωνια..![]()
.
.
Οπως και να εχει το γαμησαμε!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις