Την καφετέρια στον ανεμόμυλο στην Παροικιά αν υπάρχει ακόμα. Και την Αντίπαρο.
Είναι και ο κολλητός μου Πάρο.
Είμαι στην καφετέρια κάτω απ' το δέντρο και κρυφακουω συζήτηση γιατρινας-νοσοκομας.Naida έγραψε: 31 Αύγ 2019, 16:54Την καφετέρια στον ανεμόμυλο στην Παροικιά αν υπάρχει ακόμα. Και την Αντίπαρο.
Άμα δεις ένα γομάρι, κουκλί με μουσάκι και να έχει μια ελαφίνα μελαχρινή δίπλα του είναι ο κολλητός μου και πρώην συγκάτοικος. Μη τους κρυφακούσεις, δέρνει άσχημα.Ορέστης 35 έγραψε: 31 Αύγ 2019, 16:57Είμαι στην καφετέρια κάτω απ' το δέντρο και κρυφακουω συζήτηση γιατρινας-νοσοκομας.Naida έγραψε: 31 Αύγ 2019, 16:54Την καφετέρια στον ανεμόμυλο στην Παροικιά αν υπάρχει ακόμα. Και την Αντίπαρο.
Ξέρω καράτε.Naida έγραψε: 31 Αύγ 2019, 17:03Άμα δεις ένα γομάρι, κουκλί με μουσάκι και να έχει μια ελαφίνα μελαχρινή δίπλα του είναι ο κολλητός μου και πρώην συγκάτοικος. Μη τους κρυφακούσεις, δέρνει άσχημα.Ορέστης 35 έγραψε: 31 Αύγ 2019, 16:57Είμαι στην καφετέρια κάτω απ' το δέντρο και κρυφακουω συζήτηση γιατρινας-νοσοκομας.Naida έγραψε: 31 Αύγ 2019, 16:54
Ορέστης 35 έγραψε: 31 Αύγ 2019, 17:29Ξέρω καράτε.Naida έγραψε: 31 Αύγ 2019, 17:03Άμα δεις ένα γομάρι, κουκλί με μουσάκι και να έχει μια ελαφίνα μελαχρινή δίπλα του είναι ο κολλητός μου και πρώην συγκάτοικος. Μη τους κρυφακούσεις, δέρνει άσχημα.Ορέστης 35 έγραψε: 31 Αύγ 2019, 16:57
Είμαι στην καφετέρια κάτω απ' το δέντρο και κρυφακουω συζήτηση γιατρινας-νοσοκομας.
Τι πίνεις;
enaon έγραψε: 31 Αύγ 2019, 20:58![]()
Μιλάμε για δράμα κανονικό, τύπισσα...- Casper - έγραψε: 31 Αύγ 2019, 18:56 Χθες είχα πάει για κολύμπι και με το που βγαίνω είχα αναπάντητη για έξοδο. Είχα 45 λεπτά σύνολο για να γυρίσω σπίτι, να κάνω μπάνιο (και λούσιμο μαλλιών) και να ετοιμαστώ. Πήγα να τα πιάσω κότσο για να γλυτώσω χρόνο και μου ράγισε το νύχι. Έτρεχε αίμα.
Ξαναπήγα για κολύμπι το πρωί γιατί λέω η θάλασσα θα το καυστηριάσει και θα του κάνει καλό, αλλά ένιωθα έντονα την ενόχληση και φοβόμουν κιόλας. Πήρα την νυχού, πήγα και ΤΙ ΠΟΝΟΣ. Ύδρωνα όσο ήμουν εκεί από το άγχος και τον πόνο και αυτή μου έλεγε "βαθιές ανάσες".![]()
Δεν μπορώωω. Ο πόνος του δοντιού και των νυχιών είναι από τους χειρότερους...