!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ε, ρε τι έχουν να δουν τα μάτια μας..

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Re: Ε, ρε τι έχουν να δουν τα μάτια μας..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 31 Αύγ 2019, 13:11
Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Αύγ 2019, 13:08 Δεν υφίσταται διαφορά Μπογδάνου με μέσο Τραμπικό/ημιΤραμπικό.
Μπορεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι οκέι να του την πέφτει όχλος για σούτια
στημενο ειναι ρε βλητο, δε βλεπεις που χουν καψει το μπαγκραουντ, που κουνανε την καμερα σα να γυρνανε το μπλερ γουιτσ προτζεκτ. που κοβουν το κεφαλι του συνεντευξιαζομενου?
μπαγλαμα?
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

πήζον bot έγραψε: 31 Αύγ 2019, 13:14 στημενο ειναι ρε βλητο, δε βλεπεις που χουν καψει το μπαγκραουντ, που κουνανε την καμερα σα να γυρνανε το μπλερ γουιτσ προτζεκτ. που κοβουν το κεφαλι του συνεντευξιαζομενου?
μπαγλαμα?
Να πω στο παιδί να φέρει άλλο ένα καραφάκι και μια ποικιλία;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ την 31 Αύγ 2019, 13:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 31 Αύγ 2019, 13:13
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 31 Αύγ 2019, 13:10
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 31 Αύγ 2019, 13:06

Μπορούσε να συμβεί στον οιονδήποτε. (Η νυν πάντως είναι γλυκύτατη και καλλονή)
Ακριβως. Μονο που αλλοι το δεχονται και αλλοι σκυλιαζουν γιατι πληγωνεται ο εγωισμος τους. Σε ποια κατηγορεια κατατασσεις τον βλακα?
Τύπε δεν είμαι ο θέραπίστ του για να γνωρίζω τί γίνεται στο κεφάλι του. Εικάζω ότι τα ίδια μυαλά κουβαλούσε και πριν το τραυματικό συμβάν. Εσύ πρέπει να ψάξεις γιατί θεωρείς αυτή την παλιά ιστορία σχετική, και τί νομίζεις ότι επιτυγχάνεις επαναλαμβάνοντάς την
Απλα θεωρω υποχρεωση μου να υπερασπιζομαι μερικες ομαδες απο καθε λογης εγωκεντρικα σουργελα.

Αφου και συ συμφωνεις οτι ο τυπος δε κανει.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 31 Αύγ 2019, 13:16 Να πω στο παιδί να φέρει άλλο ένα καραφάκι και μια ποικιλία;
ή τρωω ή πινω. ποτε μαζι.
να πεις στο παιδι να σου φερει το τεξτμπουκ του στημενου ρεπορταζ να διαβασεις
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 31 Αύγ 2019, 13:16
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 31 Αύγ 2019, 13:10

Ακριβως. Μονο που αλλοι το δεχονται και αλλοι σκυλιαζουν γιατι πληγωνεται ο εγωισμος τους. Σε ποια κατηγορεια κατατασσεις τον βλακα?
Τύπε δεν είμαι ο θέραπίστ του για να γνωρίζω τί γίνεται στο κεφάλι του. Εικάζω ότι τα ίδια μυαλά κουβαλούσε και πριν το τραυματικό συμβάν. Εσύ πρέπει να ψάξεις γιατί θεωρείς αυτή την παλιά ιστορία σχετική, και τί νομίζεις ότι επιτυγχάνεις επαναλαμβάνοντάς την
Απλα θεωρω υποχρεωση μου να υπερασπιζομαι μερικες ομαδες απο καθε λογης εγωκεντρικα σουργελα.

ΟΚ, αλλά έχω την ένσταση ότι μπορεί (και πρέπει!) να γίνει πολύ πιο του δε πόιντ κριτική για το συγκεκριμένο ζήτημα, από τα βαξεβανιλίκια για τις πρώην και, κυρίως, τις χυδαιότητες για την επίθεση των αριστερών τραμπούκων που δέχθηκε
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 31 Αύγ 2019, 13:22
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 31 Αύγ 2019, 13:16

ΟΚ, αλλά έχω την ένσταση ότι μπορεί (και πρέπει!) να γίνει πολύ πιο του δε πόιντ κριτική για το συγκεκριμένο ζήτημα, από τα βαξεβανιλίκια για τις πρώην και, κυρίως, τις χυδαιότητες για την επίθεση των αριστερών τραμπούκων που δέχθηκε
Ελα ρε ΣΑ. Ο τυπος προκαλει για να ασχολουνται μαζι του. Αν δεν του εδινε κανεις σημασια, θα ειχε φουνταρει απο κανα μπαλκονι.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Αύγ 2019, 13:08 Δεν υφίσταται διαφορά Μπογδάνου με μέσο Τραμπικό/ημιΤραμπικό.
Μπορεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι οκέι να του την πέφτει όχλος για σούτια
Δεν είναι οκ το πέσιμο σε κανέναν, από οποιονδήποτε όχλο. Ποτέ κι για κανέναν λόγο.

Μη γίνεσαι μαλακας
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Beria έγραψε: 31 Αύγ 2019, 13:45
Δεν είναι οκ το πέσιμο σε κανέναν, από οποιονδήποτε όχλο. Ποτέ κι για κανέναν λόγο.

Μη γίνεσαι μαλακας
Όσο τελεμές και να είναι η μπογδάνα ο πίνκυ έχει απόλυτο δίκιο με το πόηντ του (με το οποίο και εσύ συμφωνάς) απέναντι ειδικά σε κάτι αριστεράντζες μημουάπτου δικαιωματιστές που κατά τα άλλα χάνουν πόντους από το καλσόν τους σε αντίστοιχα σκηνικά με αντίστοιχα σούργελα της αριστερής διανόησης (λελ), οπότε κακώς νομίζω τον εγκαλείς (τον πίνκυ).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

Είναι μεγάλο φάουλ να εμπλέκονται τα προσωπικά του Μπογδάνου. Και φυσικά ήταν καραγκιόζης και πριν τις πρώην και νυν γκόμενες - συζύγους του.

Όμως, είναι original. Αυτό που βλέπετε ον κάμερα, αυτό τρώτε στην μάπα και οφ κάμερα. Δεν προσποιείται (αλαφροΐσκιωτος, ωραίο, του ταιριάζει γάντι).
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

sys3x έγραψε: 31 Αύγ 2019, 14:06

Μη γίνεσαι μαλακας
Όσο τελεμές και να είναι η μπογδάνα ο πίνκυ έχει απόλυτο δίκιο με το πόηντ του (με το οποίο και εσύ συμφωνάς) απέναντι ειδικά σε κάτι αριστεράντζες μημουάπτου δικαιωματιστές που κατά τα άλλα χάνουν πόντους από το καλσόν τους σε αντίστοιχα σκηνικά με αντίστοιχα σούργελα της αριστερής διανόησης (λελ), οπότε κακώς νομίζω τον εγκαλείς (τον πίνκυ).
Μια χαρά τον εγκαλώ γιατί ξέρει πολύ καλά ότι είμαι αντίθετος με οποιοδήποτε προπηλακισμό, αλλά πουλάει αντιαριστεριλίκι σε μένα :)

Κι επίσης ζ' ακιουζ διότι έχει χάσει το στυλ του και γουστάρει μπογδανους
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Παρταλι έγραψε: 31 Αύγ 2019, 11:59
Pedro έγραψε: 31 Αύγ 2019, 00:38 Πιστευα οτι παντα ηταν φαλακρας...ειχε (εχει) μαλλια (μαλλι);
κλασικος ρεφορμιστης

[img]https://i.postimg.cc/k4drp2Yh/mpog ... .jpg[/img]
Βλέπει κύκλους εδώ;
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Μπογδαναρος. Ποιοι τον λένε γραφικό? Οι υποστηρικτές του καρανικα, της χαράς Καφαντάρη, της Παπακώστα, της Ελένης αυλωνιτου, του Μπαλάφα, της χοντρής ομπρελοκρατουσας και πενθουσας αγγλικου και του φλαμπουραρης.βρε ουστ καραγκιοζηδες.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Beria έγραψε: 31 Αύγ 2019, 15:43
sys3x έγραψε: 31 Αύγ 2019, 14:06

Μη γίνεσαι μαλακας

Κι επίσης ζ' ακιουζ διότι έχει χάσει το στυλ του και γουστάρει μπογδανους
Σε αυτό το τελευταίο πάω μπάσο αν και είμαι της άποψης στηρίζουμε την κανγκουριά από όπου κι αν προέρχεται, προσοχή όμως, όχι την επιτηδευμένη αλλά την πούρα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

πήζον bot έγραψε: 31 Αύγ 2019, 12:58 Δεν πιστευουμε ποτε μα ποτε μπογδανο, ουτε για ξυλο ουτε για τιποτα. παραμυθας. εδω ταχα μου κλαιει.
γκρέιτ καμερα γουορκ :smt005: . σκοτεινο στα ματια και μισοκομμενο το κεφαλι. Πιο στημενο και απο ματσ του ολυμπιακου.
Νταξει, νδ ειναι ο ανθρωπος, απατεωνας ειναι προαπαιτουμενο

τι είναι αυτό ρε το συλλεκτικό? σε ποιο κανάλι έδινε παράσταση συνέντευξη
Manolis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Manolis »

Lord Brum έγραψε: 31 Αύγ 2019, 15:57 Μπογδαναρος. Ποιοι τον λένε γραφικό? Οι υποστηρικτές του καρανικα, της χαράς Καφαντάρη, της Παπακώστα, της Ελένης αυλωνιτου, του Μπαλάφα, της χοντρής ομπρελοκρατουσας και πενθουσας αγγλικου και του φλαμπουραρης.βρε ουστ καραγκιοζηδες.
Δεν είναι καθόλου γραφικός.
Εικόνα
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”