!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΠΑΟ

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
elchav

Re: ΠΑΟ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Mύστη, μοιράσου μαζί μας τις απόρρητες πληροφορίες που μοιράζεστε όλοι οι οπαδοί της ΑΕ Ποντίων μέσα σε ένα Uber, πηγαίνοντας να δείτε την αγαπημένη σας ομάδα, εκτός έδρας... :8)
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

elchav έγραψε: 25 Μάιος 2018, 16:17 Mύστη, μοιράσου μαζί μας τις απόρρητες πληροφορίες που μοιράζεστε όλοι οι οπαδοί της ΑΕ Ποντίων μέσα σε ένα Uber, πηγαίνοντας να δείτε την αγαπημένη σας ομάδα, εκτός έδρας... :8)
Το εργο το εχω ξαναδει στον Ηρακλη οποτε ξερω και ποια θα ειναι η συνεχεια.Οτι γινεται απο εδω και στο εξης ειναι επιλογη του λαου του ΠΑΟ και δεν δινω δεκαρα τσακιστη να προειδοποιησω κανεναν.Απλα εκει που ημουν εισαι. :8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Σίγουρα, είμαι στη Σούπερλιγκ :lol: :8)
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

Rocco Siffredi έγραψε: 25 Μάιος 2018, 14:00
τρεχα γυρευε
Στη συγκεκριμένη συνέντευξη, καλά τα λέει ο Ταϋλανδός, τουλάχιστον δείχνει μια σοβαρότητα.

Το θέμα είναι η μεθόδευση ώστε να μην μπούνε χρήματα για ακόμα μια χρονιά + το γενικότερο ρίσκο να πέσει αγωνιστικά του χρόνου ο Παναθηναϊκός.

Αυτή τη στιγμή πάντως δεν υπάρχει και άλλη λύση οπότε αναγκαστικά περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει από ...του παραχρόνου.
zteo

http://www.sdna.gr/podosfairo/ellada/ar ... ise-i-fifa
Δυσαρεσκεια σε ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ για την αποφαση.Εχετε να πειτε τιποτα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

καμια δυσαρεσκεια.
Η Φιφα_Ουεφα ρωτηθηκε και απαντησε,οτι ειναι εσωτερικο θεμα και γι'αυτο αποχωρησε.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
zteo

Thor1 έγραψε: 25 Μάιος 2018, 17:35 καμια δυσαρεσκεια.
Η Φιφα_Ουεφα ρωτηθηκε και απαντησε,οτι ειναι εσωτερικο θεμα και γι'αυτο αποχωρησε.
Ο Χούμπελ μάλιστα, φέρεται να είπε ότι τα πρωταθλήματα θα πρέπει να τελειώνουν με τους όρους που αρχίζουν και ότι αυτές οι ποινές θα πρέπει να είναι για δύο χρόνια τουλάχιστον, ώστε να μην υπάρχουν ομάδες που θεωρούν ότι αδικούνται αν αλλάξουν του χρόνου οι ποινές και γίνουν βαρύτερες ή ελαφρύτερες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Thor

zteo έγραψε: 25 Μάιος 2018, 17:38
Ο Χούμπελ μάλιστα, φέρεται να είπε ότι τα πρωταθλήματα θα πρέπει να τελειώνουν με τους όρους που αρχίζουν και ότι αυτές οι ποινές θα πρέπει να είναι για δύο χρόνια τουλάχιστον, ώστε να μην υπάρχουν ομάδες που θεωρούν ότι αδικούνται αν αλλάξουν του χρόνου οι ποινές και γίνουν βαρύτερες ή ελαφρύτερες.

SDNA,αυτο τα λεει ολα.
zteo

Thor1 έγραψε: 25 Μάιος 2018, 17:47
zteo έγραψε: 25 Μάιος 2018, 17:38

SDNA,αυτο τα λεει ολα.
Εσυ τι πιστευεις οτι η Ουεφα ειναι ευχαριστημενη που με αλλον ΚΑΠ αρχισες το πρωταθλημα και με αλλον τελειωσες?Τοτε λοιπον ευχαριστημενοι ηταν και οταν σηκωνε τα πετσινα ο Γαυρος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

εμ τι ήταν
Άβαταρ μέλους
Thor

zteo έγραψε: 25 Μάιος 2018, 17:57
Εσυ τι πιστευεις οτι η Ουεφα ειναι ευχαριστημενη που με αλλον ΚΑΠ αρχισες το πρωταθλημα και με αλλον τελειωσες?Τοτε λοιπον ευχαριστημενοι ηταν και οταν σηκωνε τα πετσινα ο Γαυρος.
η ΕΠΟ δεν κανει τιποτα,αν δεν παρει πρωτα αδεια απ'την ΟΥΕΦΑ.
zteo

Thor1 έγραψε: 25 Μάιος 2018, 18:03
Πεφτεις σε αντιφαση.Την μια λες οτι η Ουεφα δεν ασχολητε και οτι ειναι εσωτερικο θεμα της ΕΠΟ.Αρα η αποφαση ειναι ευθυνη της ΕΠΟ.Απο την αλλη λες οτι η ΕΠΟ εκτελει εντολες της Ουεφα αρα η Ουεφα εδωσε εντολη να αλλαχτει ο κανονισμος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

η ουεφα στο κομματι που την αφορα μας απεκλεισε
τωρα τις ποινες για υποβιβασμους κλπ τις καθοριζει η καθε ομοσπονδια δεν ειναι δουλεια της ουεφα

τα "εγκυρες πηγες" και τα "φερεται να ειπε" ειναι δημοσιογραφικες πιπες
zteo

Rocco Siffredi έγραψε: 25 Μάιος 2018, 19:00 η ουεφα στο κομματι που την αφορα μας απεκλεισε
τωρα τις ποινες για υποβιβασμους κλπ τις καθοριζει η καθε ομοσπονδια δεν ειναι δουλεια της ουεφα

τα "εγκυρες πηγες" και τα "φερεται να ειπε" ειναι δημοσιογραφικες πιπες
Ακριβως η Ουεφα δεν μπορει να παρεμβει στα της ΕΠΟ.Οποτε η ευθυνη αλλαγης του κανονισμου ανηκει στην ΕΠΟ.Αυτο δεν σημαινει οτι αρεσε στην Ουεφα οτι κουρελιαστηκε ο ΚΑΠ.Το ζητημα ειναι οτι θα εκφρασει την δυσαρεσκεια της απεναντι στις Ελληνικες ομαδες στο κομματι που την αφορα. :8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Thor

zteo έγραψε: 25 Μάιος 2018, 18:11
Thor1 έγραψε: 25 Μάιος 2018, 18:03
Πεφτεις σε αντιφαση.Την μια λες οτι η Ουεφα δεν ασχολητε και οτι ειναι εσωτερικο θεμα της ΕΠΟ.Αρα η αποφαση ειναι ευθυνη της ΕΠΟ.Απο την αλλη λες οτι η ΕΠΟ εκτελει εντολες της Ουεφα αρα η Ουεφα εδωσε εντολη να αλλαχτει ο κανονισμος.
σε καμια αντιφαση δεν πεφτω.
Η ΕΠΟ ρωταει παντα την ουεφα πριν κανει κατι,ετσι εκανε και δω.
Η απαντηση της ουεφα ηταν,καντε ο,τι θελετε.
Το καταλαβες τωρα ή θα πρεπει να ορισουμε και οικοδομικο συντελεστη;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”