Belisarius έγραψε: 31 Αύγ 2019, 15:13
Otto Weininger έγραψε: 31 Αύγ 2019, 14:03
Λέει ότι έφαγε κουτουλια και μάλιστα τόσο δυνατή, που το κεφάλι του έφυγε πίσω με τέτοια φορά που χτύπησε την μύτη του άλλου που στεκόταν πίσω.
Να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Σημάδι υπάρχει;
Στη προπόνηση τρώω συχνά πυκνά ισχυρές κουτουλιές, γονατιές στο κεφάλι κτλ. Συχνά δεν υπάρχει εμφανές σημάδι μετά. Δε ξέρω αν μπορεί να προκύψει κάτι έπειτα από ιατρική εξέταση.
Από την άλλη φαντάζομαι πως αν φάει μια ελαφριά χαζοκουτουλιά κάποιος μη συνηθισμένος (πόσο μάλλον θηλυπρεπής) θα νομίζει ότι πέθανε.
Η ύπαρξη ή μη του σημαδιού δεν λέει κάτι από μόνη της (όπως επίσης και ένας ισχυρισμός).
Δεν ξέρω τι εννοείς εσύ όταν λες "κουτουλια" αλλά αν την ώρα που μιλάς σου ρίξω μια κουτουλια αρκετά δυνατή ώστε το κεφάλι σου να φύγει πίσω και να χτυπήσει την μύτη του άλλου, δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρξει σημάδι. Πόσο μάλλον σε κανέναν από τους δύο σας.
Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι η το ζεύγος ήθελε να προκαλέσει ξέροντας ότι θα πετύχει καφρο ματατζη. Πέρασε χέρι χέρι από μπροστά τους, οι άλλοι σχολίασαν και εκείνοι γύρισαν να ζητήσουν τον λόγο. Ο ματατζης του τσαμπουκαλευτηκε και με τις απαραίτητες υπερβολές, ψευτιές και σάλτσες το αφήγημα είναι ότι έφαγε κουτουλια.
Δεν μου κάνει εντύπωση. Εδώ ο Κασιδιαρης έδωσε χαστούκι στην Κανέλλη σε πανελλήνια μετάδοση και με το βίντεο να έχει παίξει 84838392 φορές και όμως υποστήριζαν ότι της έδωσε μπουνιά και έδειχναν ανύπαρκτη μελάνια (την οποία την "έβλεπαν" όλοι οι παρευρισκόμενοι ενώ δεν υπήρχε).
Οπότε φαντάσου χωρίς μάρτυρες τι σάλτσα πέφτει.