!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καταγγελία για βίαιη ομοφοβική επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Καταγγελία για βίαιη ομοφοβική επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Θύμα βίαης oμοφοβικής επίθεσης από άνδρες των ΜΑΤ καταγγέλλει ότι έπεσε εχθές το βράδυ ο Νίκος Σοφιανός, ένας από τους ιδιοκτήτες του περιοδικού Antivirus. Ο ίδιος περπατούσε με τον σύντροφό του, Δημήτρη, κοντά στο αρχαιολογικό μουσείο, όταν ο αστυνομικός άρχισε να κάνει ομοφοβικά σχόλια, κοροϊδεύοντάς τους.

Ο ίδιος περπατούσε με τον σύντροφό του, Δημήτρη, κοντά στο αρχαιολογικό μουσείο, όταν ο αστυνομικός άρχισε να κάνει ομοφοβικά σχόλια, κοροϊδεύοντάς τους. Η καταγγελία Περπατούσαμε εχθές το βράδυ με τον συντροφό μου προς το Εξάρχεια. Γύρω στις 11.30 περάσαμε από την οδό Βασιλέως Ηρακλείου, πιασμένοι χέρι χέρι. Εκεί, στα πλαϊνά της εισόδου του αρχαιολογικού μουσείου ήταν σταθμευμένη μια κλούβα των ΜΑΤ, με δύο φρουρούς που κάθονταν απ΄έξω. Εμείς ενώ προχωρούσαμε πιασμένοι χέρι χέρι, ακούσαμε κάποια στιγμή έναν απ΄αυτούς να λέει: «Κοίτα, τώρα περνούν κάτι παλικάρια, άλλο πράγμα.

Προσπερνώντας τους, ακούσαμε πάλι τον ίδιο αστυνομικό να λέει ειρωνικά: «Άντρακλες σκέτοι». Εκείνη τη στιγμή, γυρνάω και τον ρωτάω: «Συγγνώμη, σ΄εμάς αναφέρεστε;». Εκείνος με τσαμπουκά μου απαντά «ναι ρε, υπάρχει κάποιο πρόβλημα». «Αν αναφέρεστε σ΄εμάς, μάλλον υπάρχει», του απαντώ εγώ κι εκείνος εντελώς ξαφνικά μου ρίχνει μια κουτουλιά. Από το χτύπημα το κεφάλι μου έγειρε χτυπώντας με δύναμη τη μύτη του συντρόφου μου, που καθόταν πίσω μου.

Στη συνέχεια, αφού μας δήλωσε ότι δεν του αρέσουν οι φάτσες μας, μας είπε να τσακιστούμε να φύγουμε από εκεί. Το επανέλαβε κι ο 2ος αστυνομικός, ο οποίος άπλωσε το πόδι του μπροστά μου για να μου βάλει τρικλοποδιά. Ευτυχώς με κράτησε ο συντροφός μου και δεν έπεσα. Περπατήσαμε γρήγορα μακριά τους σε κατάσταση ΣΟΚ. Λίγο αργότερα, έχοντας βρει κάπως την ψυχραιμία μας, πήραμε τηλέφωνο την αστυνομία για να καταγγείλλουμε το περιστατικό.

«Δεν θα τους περάσει...» Σήμερα το πρωί, οι δύο άντρες βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα ακολουθώντας όλες τις διαδικασίες για να αναγνωριστούν οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί. Και οι δύο, παρά το σοκ, δηλώνουν αποφασισμένοι και ζητούν την τιμωρία των αστυνομικών.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Σοφιανός στο Antivirus: «Ενάμιση χρόνο που κυκλοφορώ με τον σύντροφό μου δεν έχω δεχθεί το παραμικρό σχόλιο από κανέναν. Και δέχθηκα τώρα από αστυνομικούς. Φαίνεται πως αυτοί είναι τελικά που ακούν τις προτροπές μίσους του Αμβρόσιου για να μας μαυρίσουν. Είναι απίστευτο να κινδυνεύουμε απ΄αυτούς που είναι εκεί έξω για να μας προστατεύουν. Είναι απίστευτο που στην Ελλάδα του 2019 δεχόμαστε επίθεση από την αστυνομία επειδή απλά κυκλοφορούμε με τον/ην σύντροφό μας, που βιώνουμε βία επειδή είμαστε ΛΟΑΤΚΙ+, πρόσφυγες ή οτιδήποτε δεν αναγνωρίζεται ως κανονικότητα».

https://www.lifo.gr/now/greece/249627/k ... is-athinas
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Καταγγελία για βίαιη ομοφοβική επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

ο Νίκος Σοφιανός, ένας από τους ιδιοκτήτες του περιοδικού Antivirus δήλωσε χαρακτηριστικά στο Antivirus μπλα μπλα μπλα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Manolis

Re: Καταγγελία για βίαιη ομοφοβική επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Manolis »

Υπάρχουν πολλά θέματα με την ελληνική αστυνομία.Και μόνο που έδινε τόσο υψηλά ποσοστά στη χρυσή αυγή.Τώρα προφανώς όλοι αυτοί έχουν μεταναστεύσει στη ΝΔ.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Όταν λέει ότι περπατούσε με το σύντροφό του, εννοεί κομμουνιστή?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 31 Αύγ 2019, 02:32 ο Νίκος Σοφιανός, ένας από τους ιδιοκτήτες του περιοδικού Antivirus δήλωσε χαρακτηριστικά στο Antivirus μπλα μπλα μπλα
γιαννακη νεα καθηκοντα?
απαξιωνεις τον βαξεβανη διπλα, εδω αυτους που φαγαν ξυλο..
τι παιζει αυξησουλα? θα τρως πιο πολυ ξυλο τωρα ε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 31 Αύγ 2019, 09:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

ο Νίκος Σοφιανός, ένας από τους ιδιοκτήτες του περιοδικού Antivirus αφου εκανε καταγγελια στο antivirus στην συνεχεια εκανε καταγγελια και στον ΑΝΤ1 φορωντας μπλουζακι antivirus

https://streamable.com/90spp
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Αν είναι αλήθεια τότε οι μπάτσοι πρέπει να ελεγχθούν.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Αμας φας κουτουλια στην μουρη ,φαινεται .
Το πω πω τι κολαρα έχεις ειναι ομοφοβικο σχολιο?
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

lonelyrider έγραψε: 31 Αύγ 2019, 03:01 Όταν λέει ότι περπατούσε με το σύντροφό του, εννοεί κομμουνιστή?
Ποιος ξέρει, ίσως χωρίς το ομμ..
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
burnt reynolds

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από burnt reynolds »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 31 Αύγ 2019, 03:48 ο Νίκος Σοφιανός, ένας από τους ιδιοκτήτες του περιοδικού Antivirus αφου εκανε καταγγελια στο antivirus στην συνεχεια εκανε καταγγελια και στον ΑΝΤ1 φορωντας μπλουζακι antivirus
δεν είσαι απλά ένας σέρλοκ,είσαι ένας σέρλοκ παιδαγωγός.δίνεις τα στοιχεία που καταρίπτουν την καταγγελία με ένα τρόπο που θα μπορούσε να θεωρηθεί πούστικος από τους κακοπροαίρετους για να βάλεις το μυαλό μας να δουλέψει.είσαι αστέρι,μπράβο
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Πολύ σωστά έπραξε ο αστυνομικός.
Αντί να του πουν ευχαριστώ για το κοπλιμεντο που τους έκανε,αυτοί τσαμπουκαλευτηκαν και από πάνω.
Ο ορισμός του ρατσισμού εναντίον του ένστολου μόνο και μόνο λόγω της ιδιότητας του.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Λεγεών έγραψε: 31 Αύγ 2019, 06:49 Αν είναι αλήθεια τότε οι μπάτσοι πρέπει να ελεγχθούν.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Lord Brum έγραψε: 31 Αύγ 2019, 08:39 Τους καημένους τους πουστηδες
Στο άμεσο μέλλον με τους ισλαμιστές στην αθήνα θα έχουν πολλά προβλήματα ειδικά στις μετακινήσεις τους
θα παρακαλάνε να έχουν και εναν αστυνομικό κοντά τους για φύλακα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Εδωσε πολύ αέρα ο Χρυσοχοϊδης και η κυβέρνηση στους μπάτσους να το παίζουν εξουσία. Δεν τα υπολόγισε καλά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”