!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χαζοεξομολογήσεις
Re: Χαζοεξομολογήσεις
Μπαίνω καμιά φορά στο phorum.com.gr και διαβάζω τι γράφουν.
Πεθαίνω ν' απαντήσω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Πάπστε πχια esys.
Πάρτε έναν κατάλογο pantone να μιλάμε με κώδικες.
-
xameno kormi
πιτσιρικας γύρω στα 12-13 πριν τους εμο ειχα μπουκαρει βραδυ μετα τις 12 σε νεκροταφειο για να αποδειξω στους αλλους οτι δεν φοβομουν
- Υπερκουλτουριάρης
Υπέροχο άλμπουμ. Το αγαπημένο μου τραγούδιPapa John έγραψε: 30 Αύγ 2019, 19:34
Θυμάμαι στα 16 μου που ήθελα να βρω μανδύα γιατί είχα ενθουσιαστεί με το λουκ των Incredible String Band στο εξώφυλλο του The Hangman's Beautiful Daughter.
Να είσαι καλά που μου το θύμισες!
Το καλοκαίρι μόνο με το μποξεράκι συνήθως.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 30 Αύγ 2019, 14:10ούτε για μέσα στο σπίτι ,πχ για να πλένεις τα μπαλκόνια;sys3x έγραψε: 30 Αύγ 2019, 14:08 Οκ, ον τόπικ, έχω πάρει παλιά και μια ροζ ντίκις πόλο τησέρτ (στις εκπτώσεις) αλλά δεν το φόρεσα (σχεδόν) ποτέ.
(εγώ έτσι κάνω )
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ακομη εξακολουθω να πιστευω οτι ο συσεξ ειναι η συσεξ...
-
- Casper -
Στα 15 μου έκανα γραπτή εξομολόγηση σε κάποιον. Μου έδωσαν το τηλέφωνό του (αυτό κι' αν ήταν τύχη, μεγάλη ιστορία πώς το βρήκα). Αρχικά στο φβ και έπειτα μιλούσαμε στο κινητό. Μετά από κάμποσες φορές δηλαδή που τον έπαιρνα απλά για να ακούω την φωνή του και εγώ δεν έβγαζα άχνα. Ήτανε διάσημος. Είχε και εκπομπή. Μετά όμως με παρακαλούσε να μιλήσω και κλείσαμε "ραντεβού" τηλεφωνικά. Του έγραφα και ποιήματα. Τον συγκινούσα. 
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Το έχει πει ότι είναι μια κάποια μορφή λεσβίας.
Θελω να το χαζοεξομολογησει εδα!
Το έχω πάθει κ γω αυτό ρε, δεν είναι τπτ, μόνο που εγώ δεν το ξεπέρασα ακόμη, ακόμη σκέφτομαι ότι θα μπορούσαμε να είμαστε σε μια παραλία με το Χουργιατς να κάνουμε γουόρντράβινγκ με τα νόουτμπουκ μας και μετά με τον φραπέ ένα ωραίο μάπινγκ με τα σπασμένα εσεσάηντι μας, να συζητάμε κάτω από το ηλιοβασίλεμα ποια μας δυσκόλεψαν πιο πολύ και γιατί, να μαλώνουμε για βιμ ή ήμακς, αχ αχ αχ, πουτάνα θάλασσα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
εγω μικρη πετουσα τουβλα στις οροφες των αυτοκινητων της γειτονιας, ποτε δεν με ανακαλυψαν ευτυχως
Εξαιρετικό άλμπουμ,για μένα παραμένει το καλλίτερό τους.Δεν ξεχωρίζω κάποιο κομμάτι,τα γουστάρω όλα το ίδιο.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 30 Αύγ 2019, 23:35Υπέροχο άλμπουμ. Το αγαπημένο μου τραγούδιPapa John έγραψε: 30 Αύγ 2019, 19:34
Θυμάμαι στα 16 μου που ήθελα να βρω μανδύα γιατί είχα ενθουσιαστεί με το λουκ των Incredible String Band στο εξώφυλλο του The Hangman's Beautiful Daughter.
Να είσαι καλά που μου το θύμισες!
Ήταν το αγαπημένο γκρουπ του Robert Plant.