Λεγεών έγραψε: 30 Αύγ 2019, 16:51Velvie λατρεία.Gherschaagk έγραψε: 30 Αύγ 2019, 13:58 Ρε χαμένα το γράφετε;;
Από τα 3 νικ που είχα εδώ μέσα το ένα ήταν Teal.
Ποιοι φίλοι και ποιοι διακοσμητές που μου κάνετε τους άσχετους και καλά;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χαζοεξομολογήσεις
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Χαζοεξομολογήσεις
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Έφαγα τον πρώτο μου πατσά στον Χρήστο, Λεωφόρο Δημοκρατίας, Αλεξανδρούπολη, σε ηλικία 19 χρονών. Ως τότε δεν είχα φάγει. Έμελλε να γίνει το αγαπημένο μου έδεσμα.
Ordem e Progresso.
Ναι ρε σχέση με κάτι κωλοπαίδια που υπάρχουν στον χώρο το είπα, συνήθως είναι αριστεράντζες αυτοί.Beria έγραψε: 30 Αύγ 2019, 16:52Μια γκαλερίστα (και τρελή ατομάρα μέχρι τα 90 της), όποτε άκουγε κάποιον να λέει "αυτός/'η είναι πολύ καλό παιδί" έλεγε και τι μας νοιάζει αν είναι καλός, οικοτροφείο θα ανοίξουμε;sys3x έγραψε: 30 Αύγ 2019, 16:48Ο Βαλάντης είναι πολύ καλό παιδί (τον γνώρισα ναι - στη δουλειά ε) κ έχει κ καλή φωνή,Spoiler
νύχτα έγραψε: 30 Αύγ 2019, 15:13 έχω πάει σε στριπτιζάδικο σε μια ερημιά έξω από το Κιλκίς
κάποτε εβδομαδιαίως έπινα οπωσδήποτε ένα ποτό σε νυχτερινό
μαγαζί, στο οποίο τραγουδούσε ο Βαλάντης ο στοασανσέρπουσυναντιόμαστε
κάνω τσίσα στο ντους κάθε φορά που πλένομαι
είμαι ερωτευμένηSpoiler
ήθελα να το γράψω πριν από σένα αυτό και να (ξανά)αφιερώσω αυτή τη κομματούνγκα στο Χουργιατς (νόμιζα ότι είναι γκόμενα όταν έκανα την πρώτη αφιέρωση)
![]()
![]()
![]()
Δεν συνεχίζω άλλο ον τόπικ γιατί θα μας βγει και το όνομα στο τέλος με εσάς εδώ πέρα μέσα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Χαζοεξομολόγηση ήταν.Gherschaagk έγραψε: 30 Αύγ 2019, 16:54Λεγεών έγραψε: 30 Αύγ 2019, 16:51Velvie λατρεία.Gherschaagk έγραψε: 30 Αύγ 2019, 13:58 Ρε χαμένα το γράφετε;;
Από τα 3 νικ που είχα εδώ μέσα το ένα ήταν Teal.
Ποιοι φίλοι και ποιοι διακοσμητές που μου κάνετε τους άσχετους και καλά;![]()
![]()
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ψήφισα ΠΑΣΟΚ το 90
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Μαλάκα, μεγάλο κάψιμο να ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ τότε. Λέμε, Κουτσόγιωργας. Εγώ ψήφισα Συνασπισμό τότες.
Ordem e Progresso.
Αυτό δεν είχει χαζοεξομολόγηση ρε συ
Αυτό είναι ανοίγω την καρδιά μου και καταθέτω τα πιο σκοτεινά μου μυστικά μπροστά σας
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Τελικά δεν ψήφιζε κανείς πασοκάρα σε αυτή τη χώρα, μόνο του έβγαινε.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
- Υπερκουλτουριάρης
Πέρσι μέσα στην νύχτα, είδα έναν τύπο, ζητιάνο, μάλλον τοξικομανή και αλκοολικό μαζί, να σταματάει την κυκλοφορία κομμάτια και να κάνει φασαρία και τσαμπουκά στο τίποτα, με ενα μπουκάλι ρετσίνα στο χέρι. Το κουπάκι με τα λεφτα του ήταν πεταμένα στον δρόμο. Έκατσα και μάζεψα ότι έβλεπα, 2ευρα,μονόευρα,μισόευρα. Θα ήταν κάνα κατοστάρικο χαλαρά. Αμφιταλαντεύτηκα ένα δευτερόλεπτο, γύρισα τον κοίταξα με σιχασιά, μετά τα έβαλα στην θέση τους και έφυγα.
Μετανιώνω και ντρέπομαι, που δεν μπορώ να ξεπεράσω την φύση μου, να ελέγξω την καλοσύνη μου, ακόμα και όταν πάει στον βρόντο.
Μετανιώνω και ντρέπομαι, που δεν μπορώ να ξεπεράσω την φύση μου, να ελέγξω την καλοσύνη μου, ακόμα και όταν πάει στον βρόντο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Υπερκουλτουριάρης την 30 Αύγ 2019, 17:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
βρέ καράβ να καραβώεισ'Feindflug έγραψε: 30 Αύγ 2019, 16:20 Με την δημοσίευση της νύχτας, μου ήρθε στο μυαλό να είναι ο Βαλάντης στα γόνατα στην μπανιέρα της κι αυτή να τον κατουράει!
![]()
![]()
![]()
γαμώ το μυαλόσου, Πορφύριε
κι εγώ ήμουν καλή νεαρά τότε
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Ήθελα να το πω. Δεν είναι μια επιπολαιότητα, μια τρελίτσα.. Είναι σα να λες, Ήμουν σε ναζιστική οργάνωση, και όταν βγήκα μπήκα σε cατανιστικές τελετές και σκότωνα παρθένες και έπινα αίμα σφαγμένης κότας αν αυτές από την Ινδονησία.Beria έγραψε: 30 Αύγ 2019, 17:06Αυτό δεν είχει χαζοεξομολόγηση ρε συ
Αυτό είναι ανοίγω την καρδιά μου και καταθέτω τα πιο σκοτεινά μου μυστικά μπροστά σας
Ordem e Progresso.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
πληρώθηκα όμωςCavaliere έγραψε: 30 Αύγ 2019, 17:05Μαλάκα, μεγάλο κάψιμο να ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ τότε. Λέμε, Κουτσόγιωργας. Εγώ ψήφισα Συνασπισμό τότες.
συγκεκριμένα ένα ταψί μουσακά
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Έλα ντε...Λεγεών έγραψε: 30 Αύγ 2019, 17:08 Τελικά δεν ψήφιζε κανείς πασοκάρα σε αυτή τη χώρα, μόνο του έβγαινε.