όχι απλά σας τρολάρει ο έθναρος, αλλά έχει κάνει και save όλες τις φωτό για να τη βγάζει ζάχαρη τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Και καθίστε εσείς να πιστεύετε ότι είναι μιγκτάου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jolly Roger την 30 Αύγ 2019, 13:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Jolly Roger έγραψε: 30 Αύγ 2019, 13:00
"υπερβολικά ψηλή" και είναι 1,68.
όχι απλά σας τρολάρει ο έθναρος, αλλά έχει κάνει και save όλες τις φωτό για να τη βγάζει ζάχαρη τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Και καθίστε εσείς να πιστεύετε ότι είναι μιγκτάου.
περισσοτερο ττα δικα σου 10αρια παικταρα μου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Jolly Roger έγραψε: 30 Αύγ 2019, 13:00
"υπερβολικά ψηλή" και είναι 1,68.
περισσοτερο ττα δικα σου 10αρια παικταρα μου
το ξέρω αλάνι μου, άλλωστε εγώ σε ψυχολόγησα πρώτος από όλους σε αυτό το θρεντ. Δεν είναι τυχαίο ότι τα πιο πολλά εξάρια σου είναι δικές μου. :
ασε βλεπω και βιντεο του Οτις τωρα και αναζωογονουμαι
εκείνο το δίωρο το προεκλογικό που μου είχες στείλει σε πμ εντωμεταξύ ακόμα να το δω. Πού θα πάει, κάποτε θα βρω δυο ελεύθερες ώρες και για τον Παναγιωτάρα!