jason έγραψε: 30 Ιουν 2019, 21:01 https://www.fourfourtwo.com/features/fo ... page=0%2C4
νο 44 στον κόσμο τον έχουν λέμε οι εγγλέζοι και ο εθνι μας βάζει φωτος κάτι άπλυτους απ την ίο
Ο κόκορας που χάθηκε ρε, του βγάλατε τα συκώτια δεν τον αφήσατε να χαρεί νταμπλ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΟΚ
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: ΠΑΟΚ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
σας τα ελεγα 1 χρονο πριν και ορισμενοι κοροιδευαν

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Πανηγυρίζει η Ελλάδα σήμερα! Χαίρομαι που επανήλθε το χρώμα στο πρόσωπό σας. Βέβαια, πλην των Ολυμπιακών, που η ρητορική τους είναι Παναθηναϊκού 2001, οι υπόλοιποι δεν ξέρω γιατί χαίρεστε αλλά ποιος είμαι εγώ που θα γιατρέψω τα αγιατρευτα;
Καλή διασκέδαση! Όσο προλαβαίνετε.
Καλή διασκέδαση! Όσο προλαβαίνετε.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΠΑΟΚ καταφερε να γινει η πιο αντιπαθητικη ομαδα στην Ελλαδα .
Tωρα συνεχιζει απτοητος και σε ευρωπαικο επιπεδο με αυτα τα uefamafia
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 30 Αύγ 2019, 09:15 Ο ΠΑΟΚ καταφερε να γινει η πιο αντιπαθητικη ομαδα στην Ελλαδα .
για να είμαστε ειλικρινείς του έλαχε ο δύσκολος αντίπαλος πρώτος, την στιγμή που ο γαύρος κάθε προκριματικό παίζει με χωριά
Χουργιατς έγραψε: 30 Αύγ 2019, 09:37ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 30 Αύγ 2019, 09:15 Ο ΠΑΟΚ καταφερε να γινει η πιο αντιπαθητικη ομαδα στην Ελλαδα .
για να είμαστε ειλικρινείς του έλαχε ο δύσκολος αντίπαλος πρώτος, την στιγμή που ο γαύρος κάθε προκριματικό παίζει με χωριά![]()
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Βασικά, αδιαφορεί όλη η Ελλαδα, αλλά να μη σου το χαλάσουμε.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
Ειδε κανεις τον παγουρα;Ο τζεισον μου ειπε θα δουλευει σε ενα ορυχειο στη Νοτια Αφρικη μεχρι τον Ιανουαριο,και δεν πιανει ιντερνετ εκει.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πονηρουλη ψαχνεις παρεα για να βλεπετε τον Γαυρο στο ΤΛ τον χειμωνα.GoBack έγραψε: 30 Αύγ 2019, 10:42 Ειδε κανεις τον παγουρα;Ο τζεισον μου ειπε θα δουλευει σε ενα ορυχειο στη Νοτια Αφρικη μεχρι τον Ιανουαριο,και δεν πιανει ιντερνετ εκει.
Σε φανταζομαι σε εναν καναπε με Τζεησον και Λαφκιωτη να τρωτε πιτσες και να βλεπετε Γαυρο στην Ευρωπη.Διπλα σας σε μια καρεκλα ο Γιαννοπουλος να τρωει κεφτεδακια απο το ΙΚΕΑνα πινει μπυρες απο τα Λιντλ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
4 ηττες 2 νικες θα κανει ο γαυρος.Παιξτο απο τωρα να κονομησεις
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Rocco Siffredi
Ειναι τραγικοι οι Σερβοι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 910 Απαντήσεις
- 33687 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης
-
- 42 Απαντήσεις