ποιός θά μπορούσε να τούς βρεί, αυξάνονται οί κλώνοι μέ Γ.Π μόνο άν επέμβουν CIA,DIA,NSA,NKVD,GGB....Αγις έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 10:53 Το '' διπλος λογαριασμος '' δεν αγγιζει καν την εκταση του φαινομενου .
τζέρτζελο νά γίνεται
ποιός θά μπορούσε να τούς βρεί, αυξάνονται οί κλώνοι μέ Γ.Π μόνο άν επέμβουν CIA,DIA,NSA,NKVD,GGB....Αγις έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 10:53 Το '' διπλος λογαριασμος '' δεν αγγιζει καν την εκταση του φαινομενου .
Καλοκαίρι έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 14:25Δεν λέω να μην ανοίξεις νήμα. Απλά έκανα αυτές τις 2 παρατηρήσεις.Γραφικός έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 16:26Έχεις δίκιο. Μετάνιωσα που άνοιξα αυτό το νήμα.stavmanr έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 11:24 Νομίζω ότι αυτό το νήμα είναι προβληματικό για δύο λόγους:
α) προσβάλλεται ο εκάστοτε χρήστης που αναφέρεται ως διπλοπρόφιλο
β) προσβάλλεται ο συντονισμός ως ανεπαρκής ή και ως φορέας υπόνοιας συγκάλυψης

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τώρα το είδα αυτό! Για δέστε ποιος μιλάει!stavmanr έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 11:24 Νομίζω ότι αυτό το νήμα είναι προβληματικό για δύο λόγους:
Οσους θελω θα συκοφαντησω. Ξυδακι.Nandros έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 16:58Τώρα το είδα αυτό! Για δέστε ποιος μιλάει!stavmanr έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 11:24 Νομίζω ότι αυτό το νήμα είναι προβληματικό για δύο λόγους:
1/ Στο παλιό είχες συκοφαντήσει 5-6 μέλη για πολυπρόφιλα - αθέους και ενθέους - επειδή σου την πέσαμε για τις παπαριές που έγραφες.
2/ Παρά την επιβεβαίωση του συντονισμού περί του αντιθέτου, εσύ συνέχισες τις συκοφαντίες, αλλά με πλάγιο τρόπο!
Ξου ρε!
Απαντώ στον στραβομανούρα.nick έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 17:07Οσους θελω θα συκοφαντησω. Ξυδακι.Nandros έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 16:58Τώρα το είδα αυτό! Για δέστε ποιος μιλάει!stavmanr έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 11:24 Νομίζω ότι αυτό το νήμα είναι προβληματικό για δύο λόγους:
1/ Στο παλιό είχες συκοφαντήσει 5-6 μέλη για πολυπρόφιλα - αθέους και ενθέους - επειδή σου την πέσαμε για τις παπαριές που έγραφες.
2/ Παρά την επιβεβαίωση του συντονισμού περί του αντιθέτου, εσύ συνέχισες τις συκοφαντίες, αλλά με πλάγιο τρόπο!
Ξου ρε!
Οχι δεν εισαι.
Πορφυριε καλα τους τα λες.