!!! DEVELOPMENT MODE !!!

IQOS

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
kurgan

Re: IQOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kurgan »

κάτι σαν να αρχίζεις τα σκατά για να κόψεις τα γλυκά μου φαίνεται η φάση
Παρταλι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παρταλι »

kurgan έγραψε: 29 Αύγ 2019, 17:05 κάτι σαν να αρχίζεις τα σκατά για να κόψεις τα γλυκά μου φαίνεται η φάση
στο περιπου
βεβαια στην περιπτωσις μου παιζει σοβαροτατη πνευμονοπαθεια και αδυναμος χαρακτηρας οποτε, κατι ειναι κι αυτο....
kurgan

έλλειψη επιθυμίας είναι.όλα κόβονται
Παρταλι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παρταλι »

πιο ευκολα η ζου παρα το τσιγαρο
kurgan

μη λέμε μαλακίες
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Το αφεντικό μου έχει κάνει δική του ερμηνεία της Αυστραλέζικης νομοθεσίας και βγαίνει έξω για κανονικό τσιγάρο, αλλά όταν είναι μέσα στο γραφείο του ρουφάει αυτή τη μαλακία γιατί κατά τη γνώμη του δε μετράει. Και βρωμάει το γαμημένο.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

don't speak έγραψε: 08 Αύγ 2019, 22:50 Το iquos έχει κανονικό καπνό. Τα όποια προβλήματα από τον καπνό, τη νικοτίνη δηλαδή θα την έχεις.
Γλιτώνεις τα προβλήματα από την καύση του χαρτιού που κυρίως κάνουν κακό στον πνεύμονα.
Είναι ζεστός ο καπνός του σε σχέση με το απλό τσιγάρο.
δεν έχει κανονικό καπνό, όχι τσιγάρου δηλαδή, δεν μπορείς να τον ανάψεις και να καεί, δοκίμασε να δεις τι θα συμβεί, αφού πρώτα βγάλεις το αλουμίνιο βέβαια. Δεν υπάρχει καύση καπνού όπως την εννούμε, η θερμοκρασία είναι χαμηλότερη, η αίσθηση καψίματος οφείλεται στο πλαστικό του φίλτρου που λιώνει μέσα. Είναι υβριδικό ουσιαστικά, εξατμιστής υγρού κυρίως.

Αν μυρίζει απλά δεν είναι καλά καθαρισμένο, το καπάκι παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό. Βράστε το στο μπρίκι με νερό και λίγο οινόπνευμα για λίγα λεπτά και μετά στην βρύση, δεν καθαρίζει με το βουρτσάκι μόνο.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

enaon έγραψε: 29 Αύγ 2019, 20:54
don't speak έγραψε: 08 Αύγ 2019, 22:50 Το iquos έχει κανονικό καπνό. Τα όποια προβλήματα από τον καπνό, τη νικοτίνη δηλαδή θα την έχεις.
Γλιτώνεις τα προβλήματα από την καύση του χαρτιού που κυρίως κάνουν κακό στον πνεύμονα.
Είναι ζεστός ο καπνός του σε σχέση με το απλό τσιγάρο.
δεν έχει κανονικό καπνό, όχι τσιγάρου δηλαδή, δεν μπορείς να τον ανάψεις και να καεί, δοκίμασε να δεις τι θα συμβεί, αφού πρώτα βγάλεις το αλουμίνιο βέβαια. Δεν υπάρχει καύση καπνού όπως την εννούμε, η θερμοκρασία είναι χαμηλότερη, η αίσθηση καψίματος οφείλεται στο πλαστικό του φίλτρου που λιώνει μέσα. Είναι υβριδικό ουσιαστικά, εξατμιστής υγρού κυρίως.

Αν μυρίζει απλά δεν είναι καλά καθαρισμένο, το καπάκι παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό. Βράστε το στο μπρίκι με νερό και λίγο οινόπνευμα για λίγα λεπτά και μετά στην βρύση, δεν καθαρίζει με το βουρτσάκι μόνο.
Τέτοιο κάνεις κ συ;
Γω δεν την πάλεψα, σε 2-3 μήνες ξανακύλησα στον κανονικό καπνό, παρόμοια φάση με το ηλ. τσιγάρο δλδ έπαθα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
enaon

κάνω και αυτό και καπνό, ό,τι βολεύει στην περίσταση, αν είχαν ένα υπερπυκνωτή αντί για λιθίου μέσα ώστε να φορτίζει σε δευτερόλεπτα αντί λεπτά θα ήταν φοβερό.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

enaon έγραψε: 29 Αύγ 2019, 21:05 κάνω και αυτό και καπνό, ό,τι βολεύει στην περίσταση, αν είχαν ένα υπερπυκνωτή αντί για λιθίου μέσα ώστε να φορτίζει σε δευτερόλεπτα αντί λεπτά θα ήταν φοβερό.
Δε θα σε πω ψέμματα αλλά αυτό το έχω σκεφτεί κ γω.
:D

Έχεις καθόλου εμπειρία με τα ντράη χερμπ βέηπς; αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα με αυτά να αντικαταστήσω το κανονικό κάπνισμα αλλά δεν μπορώ να βρω πολλές πληροφορίες γι αυτή την φάση συγκεκριμένα, αντιθέτως απ ότι φαίνεται πρέπει να είναι πολύ καλή εναλλακτική για μαμπέτι αλλά όπως είπα σε αυτή την φάση με ενδιαφέρει μιά καλή εναλλακτική του καπνίσματος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
enaon

οχι μου μοιάζουν πολύ μπέρδεμα όλα αυτά, αν μπλέξω μάλλον θα κόψω το κάπνισμα και δεν θέλω ακόμα. :lol:
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

sys3x έγραψε: 29 Αύγ 2019, 20:58 Γω δεν την πάλεψα, σε 2-3 μήνες ξανακύλησα στον κανονικό καπνό
αυτό το φοβάμαι κι εγώ για τον εαυτό μου γαμώτο
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
enaon

δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις νύχτα, το κόστος κτήσης οκ, αλλά δίνουν πολλά πακετάκια δώρο, φθηνό είναι ουσιαστικά. Το μόνο πραγματικά σπαστικό είναι οτι τις φορές που για κάποιο λόγο θα ήθελες να κάνεις 2-3 τσιγάρα στο μισάωρο, τεχνικά δεν μπορεί να το καλύψει.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

το δίνουν δοκιμαστικά δωρεάν για ένα μήνα

απλώς εγώ δεν είμαι καθόλου γκατζετάκιας, αυτό με αποθαρρύνει κυρίως
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

νύχτα έγραψε: 29 Αύγ 2019, 21:16
sys3x έγραψε: 29 Αύγ 2019, 20:58 Γω δεν την πάλεψα, σε 2-3 μήνες ξανακύλησα στον κανονικό καπνό
αυτό το φοβάμαι κι εγώ για τον εαυτό μου γαμώτο
Εγώ προτιμώ να μην ξανακαπνισω πάρα να κάνω κανονικό τσιγάρο.

Δεν το δέχεται οργανισμός μου με τίποτα πλέον. Και αυτό έγινε από τον πρώτο μήνα, όχι τώρα που έκλεισα χρόνο σχεδόν.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”