Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
don't speak έγραψε: 28 Αύγ 2019, 19:59
Υπάρχουν και οι παρά φύσιν επιλογές
Θα μεινωμε παρθένες για πάντα δηλαδή;
δεν μπορω να το πιστεψω οτι δυσκολευεστε να βρειτε αντρα.
το σεξ το εχετε στα σιγουρα οποτε θελετε. με το σεξ ερχετε και η γνωριμια.
καποια στιγμη θα βρειτε ενα ταιρι
don't speak έγραψε: 28 Αύγ 2019, 19:59
Υπάρχουν και οι παρά φύσιν επιλογές
Θα μεινωμε παρθένες για πάντα δηλαδή;
Τι να το κάνουμε το ταίρι; Αφού μπορούμε να έχουμε απεριόριστο σεξ και παγωτάκια.
Πραγματικά κάτι "μοντέρνοι" και καλά άντρες που δέχονται να κερατώνονται είναι beta cuck bitches και θύματα. Άμα είναι να κερατώνεσαι, αντί να κάνεις σχέση βρες καλύτερα μια πόρνη. Πιο φτηνά θα σου βγει.
Τι να το κάνουμε το ταίρι; Αφού μπορούμε να έχουμε απεριόριστο σεξ και παγωτάκια.
ε, πρεπει να εχεται και εναν να σας ακουμπα τον μισθο καθε τελος του μηνος
να σας ανοιγει την πορτα
να σας γεμιζει το ποτηρι νερο
να σας παει βολτες να κουβαλα τις σακκουλες με τα ψωνια....
να σας παει για μπανιο
να καρφωνει την ομπρελα στην παραλια..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bolek την 28 Αύγ 2019, 21:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Antigeist έγραψε: 28 Αύγ 2019, 21:36
Πραγματικά κάτι "μοντέρνοι" και καλά άντρες που δέχονται να κερατώνονται είναι beta cuck bitches και θύματα. Άμα είναι να κερατώνεσαι, αντί να κάνεις σχέση βρες καλύτερα μια πόρνη. Πιο φτηνά θα σου βγει.
Μπορείς να κάνει σχέση και να γουστάρει να κερατώνεται. Τι να κάνουμε;
Parrot έγραψε: 28 Αύγ 2019, 20:19
Οι μοιχοί και οι μοιχαλίδες πρέπει να τιμωρούνται με την εσχάτη των ποινών, και οι ψυχές τους να παγώνουν για πάντα στην κόλαση.
Είμαι κατά της θανατικής ποινής και δεν πιστεύω ότι υπάρχει κόλαση, αλλά διαφωνώ που σταμάτησε να θεωρείται ως επιβαρυντικό στοιχείο της πλευράς που την έχει κάνει σε περιπτώσεις διαζυγίου. Αν κάποιος κερατώνει το διαζύγιο να βγαίνει σε βάρος του.
Δηλαδή αν η άλλος δέρνει την γυναίκα του και τα παιδιά του κι αυτή του ρίξει ένα κέρατο πρέπει να βγει εις βάρος της το διαζύγιο; Γιατί; Επειδή έθιξε τον εγωισμό του ανδρός;
Πρώτον: Μη το βλέπεις ως πόλεμο των φύλων, οι άνδρες κι οι γυναίκες παραντουρίζουν για την πρωτιά στο σπορ, οπότε δεν υπάρχει λόγος να υποθέτεις ότι υπονοώ ευνοϊκότερη μεταχείριση στους άνδρες.
Δεύτερον: Έχεις δίκιο, το να βγαίνει αυτόματα εις βάρος του μοιχού ή της μοιχαλίδας το διαζύγιο είναι υπερβολή, όμως να είναι ισχυρό επιβαρυντικό στοιχείο εις βάρος του/της.
Μια μικρή παρέμβαση στο θέμα
Μοιχεία η απιστία ΔΕΝ είναι το να έχω εγώ η η γυναίκα μου σχέσεις με άλλες γυναίκες η άντρες απιστία είναι το να κοροϊδεύει ο ένας τον άλλον
Εάν εγώ πω στην γυναίκα μου ότι εκτός από αυτήν έχω σχέση και με άλλες γυναίκες αυτή η το δέχεται και συμβιβάζεται η με χωρίζει
Το ίδιο ισχύει και αντίστροφα
Εάν η γυναίκα μου μου φανερώσει ότι εκτός από μένα έχει και άλλη σχέση έχω δύο επιλογές
Η το δέχομαι και συμβιβάζομαι είτε χωρίζω
ε, πρεπει να εχεται και εναν να σας ακουμπα τον μισθο καθε τελος του μηνος
να σας ανοιγει την πορτα
να σας γεμιζει το ποτηρι νερο
να σας παει βολτες να κουβαλα τις σακκουλες με τα ψωνια....
να σας παει για μπανιο
να καρφωνει την ομπρελα στην παραλια..
Να οδηγήσει κιόλας όσο εμείς απολαμβάνουμε και φωτογραφίζουμε την διαδρομή.
Να σταματήσει να πάει να πάρει και τους καφέδες.
Να κουβαλήσει και την τσάντα με τις πετσέτες και την ομπρέλα γιατί ο δικός μας ο ώμος είναι καμμένος από την ηλιοθεραπεία και τσούζει.
Και δε θα μας χαλάσει χατίρι σε ποια θάλασσα να πάμε Και δεν αποσκοπεί στο να πηδήξει στο τέλος αφού είναι φίλος αφού
Κι έχουμε κι όλο το ελεύθερο να κάνουμε και απεριόριστο σεξ με άλλον. Και να μην ξεχνάμε και τα παγωτάκια.
Antigeist έγραψε: 28 Αύγ 2019, 21:36
Μπορείς να κάνει σχέση και να γουστάρει να κερατώνεται. Τι να κάνουμε;
Η μπορει να έχει μια ελεύθερη σχέση με την γυναίκα που είναι παντρεμένος η να θεωρούν τον γάμο τους ως τυπικό θέμα και να μην χωρίζουν λόγω παιδιών η οικονομικών και κοινωνικών ζητημάτων και ο καθένας να ζει την δική του ζωή , προσέχοντας απλά το να μην γίνει κοινωνικό ζήτημα
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 28 Αύγ 2019, 21:45
Μια μικρή παρέμβαση στο θέμα
Μοιχεία η απιστία ΔΕΝ είναι το να έχω εγώ η η γυναίκα μου σχέσεις με άλλες γυναίκες η άντρες απιστία είναι το να κοροϊδεύει ο ένας τον άλλον
Εάν εγώ πω στην γυναίκα μου ότι εκτός από αυτήν έχω σχέση και με άλλες γυναίκες αυτή η το δέχεται και συμβιβάζεται η με χωρίζει
Το ίδιο ισχύει και αντίστροφα
Εάν η γυναίκα μου μου φανερώσει ότι εκτός από μένα έχει και άλλη σχέση έχω δύο επιλογές
Η το δέχομαι και συμβιβάζομαι είτε χωρίζω
Αλλά αν δεν ρωτάει ο ένας ή ο άλλος;
Πρέπει να πεις;
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 28 Αύγ 2019, 21:46
Απιστία θεωρείται το να κοροϊδεύεις να εξαπατας τον σύντροφό σου , δεν έχει σχέση με το εάν έχει σεξουαλική αποκλειστικότητα η όχι
Χωριά που σηκώνει μεγάλη συζήτηση το γιατί θεωρούμε ως απιστία μόνο την σεξουαλική σχέση και όχι την συναισθηματική αποξένωση ..
Υπάρχει και η απιστία στον εαυτό μας, στα θέλω μας.
Η μια απιστία αντιβαίνει στην άλλη.