Τωρα που το διευκρινησες σε καταλαβα.Εχεις δικιο.Antares έγραψε: 28 Αύγ 2019, 16:48 Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα ή δεν θέλεις να καταλάβεις ή δεν θέλεις να με προσβάλλεις αποκαλώντας με nuts.
Εμείς είμαστε γι' αυτά που γράφει το Ταλμούδ των γιδοβοσκών ένθεν κακείθεν. Δεν διοικούμε.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τελευταια μπλοφα
Re: Τελευταια μπλοφα
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Υδράργυρος έγραψε: 28 Αύγ 2019, 16:52Εχουν για παττακο τον γεωργιαδηπήζον bot έγραψε: 28 Αύγ 2019, 16:50αυτος ειναι ο φροντμαν.
Φαντασου ποσο μπαγλαμαδες ειναι.
Ουτε μια μαριονετα της προκοπης δεν εχουν

Ότι είμαι nuts προφανώς. Nuts, xenuts, εγώ δεν χαλάω τον χρόνο μου για να διαβάσω βλακείες.
Κανένας δεν μας προειδοποίησε γι΄αυτά τα πράματα. Ίσως να μην άφηναν καν να ιδρυθεί νεοελληνικό κράτος αν δεν μας κυβερνούσαν οι άλλοι apes μετά τους Οθωμανούς, ίσως να ήταν απαράβατος όρος.
Είθε οι θεοί των Ελλήνων να βοηθήσουν γιατί είναι κρίμα για τον κόσμο, για εμάς, τα παιδιά μας.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Antares γράψε το δικό σου βιβλίο, πιο ενδιαφέρον από της Βαρβιτσιώτη θα είναι
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Η Βαρβιτσιώτη που ξέρει τι έγινε σπίτι Βαρουφάκερ; 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- Μαυροβασίλης
αρχίζει από braz η απάντηση;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Ελα ντεεεεε ! Πως ειναι δυνατον να ξερει ; Fake news !
αυτο το βιβλιο διαβαζεται παρεα με το βιβλιο του πιπινη, να αφιερωσεις δυο τρεις μερες, να χορτασεις φεικ για ενα χρονο..
Εκτος αν εισαι συνδρομητης εδω στο φορουμ, εισαι χορτατος, διαβασε κατι αλλο καλυτερα..
Εκτος αν εισαι συνδρομητης εδω στο φορουμ, εισαι χορτατος, διαβασε κατι αλλο καλυτερα..
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Αργότερα, βγήκα έξω από το κτίριο για να επικοινωνήσω τηλεφωνικά με τον διευθυντή μου Αλέξη Παπαχελά. Τη στιγμή που μου έλεγε να κάνω μια βόλτα για να καθαρίσει το μυαλό μου και να επιστρέψω για να του στείλω το κείμενο, συνάντησα έναν από τους βασικούς Ευρωπαίους αξιωματούχους. Τον θυμάμαι να κάθεται και να κοιτά το κτίριο της Κομισιόν, η καύτρα από το τσιγάρο που κάπνιζε είχε ακουμπήσει τα δάχτυλά του. Κρατούσε έναν καφέ μισοτελειωμένο, τα μάτια του ήταν κόκκινα, με αγκάλιασε και μου είπε ότι μέσα συζητούσαν πώς θα έσωζαν τις υπόλοιπες χώρες. Με την ανησυχία αποτυπωμένη στο πρόσωπό του τον θυμάμαι να μου λέει ότι δεν μπορούσε να είναι παρών σε αυτήν τη συζήτηση.

- Otto Weininger
Πάντως ουδείς ζαιος δεν βγήκε να πει ούτε μισή κουβέντα για το βιβλίο.
Αντίθετα ο Βαρουφακης με όσα έχει πει κατά καιρούς έχει επιβεβαιώσει αρκετά από το βιβλίο. Όπως και ο Πρέσβης σε κάποια σημεία.
Ο λόγος είναι απλός. Είναι ο ίδιος για τον οποίο ουδέποτε τόλμησαν να διαψεύσουν το Μαρινακη για όσα είπε ότι του ζήτησαν.
Αντίθετα ο Βαρουφακης με όσα έχει πει κατά καιρούς έχει επιβεβαιώσει αρκετά από το βιβλίο. Όπως και ο Πρέσβης σε κάποια σημεία.
Ο λόγος είναι απλός. Είναι ο ίδιος για τον οποίο ουδέποτε τόλμησαν να διαψεύσουν το Μαρινακη για όσα είπε ότι του ζήτησαν.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Το διαψευδουμε ;enterprise-psi έγραψε: 28 Αύγ 2019, 17:24 Αργότερα, βγήκα έξω από το κτίριο για να επικοινωνήσω τηλεφωνικά με τον διευθυντή μου Αλέξη Παπαχελά. Τη στιγμή που μου έλεγε να κάνω μια βόλτα για να καθαρίσει το μυαλό μου και να επιστρέψω για να του στείλω το κείμενο, συνάντησα έναν από τους βασικούς Ευρωπαίους αξιωματούχους. Τον θυμάμαι να κάθεται και να κοιτά το κτίριο της Κομισιόν, η καύτρα από το τσιγάρο που κάπνιζε είχε ακουμπήσει τα δάχτυλά του. Κρατούσε έναν καφέ μισοτελειωμένο, τα μάτια του ήταν κόκκινα, με αγκάλιασε και μου είπε ότι μέσα συζητούσαν πώς θα έσωζαν τις υπόλοιπες χώρες. Με την ανησυχία αποτυπωμένη στο πρόσωπό του τον θυμάμαι να μου λέει ότι δεν μπορούσε να είναι παρών σε αυτήν τη συζήτηση.
![]()
οπως δε βγηκε και ο σαμαρας να διαψευσει αυτα που αναφερονται στο βιντεο. καλη η κοοτσανα σου. αυτοτρομπονιασμα περιοπης..Otto Weininger έγραψε: 28 Αύγ 2019, 17:29 Πάντως ουδείς ζαιος δεν βγήκε να πει ούτε μισή κουβέντα για το βιβλίο.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Έχει κάνει απειρες συνεντεύξεις , οπότε δεν αμφισβητώ την συγγραφέα, αλλά δεν χάνω ευκαιρία να πικαρω τον under και την ομάδα το κόμμα του 
Αρα δεν διαψευδουμε ;enterprise-psi έγραψε: 28 Αύγ 2019, 17:35 Έχει κάνει απειρες συνεντεύξεις , οπότε δεν αμφισβητώ την συγγραφέα, αλλά δεν χάνω ευκαιρία να πικαρω τον under και την ομάδα το κόμμα του![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση