!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Highlights της ημερας μας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Highlights της ημερας μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

κάτι άλλο καταλαβαίνουμε σαν ντουλάπα μάλλον, γι'αυτό το άλλαξα μάλλον, διαίσθηση. :lol:
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Άσε τη ντουλάπα, τι φωτογράφησες τότε θα πεις;
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

enaon έγραψε: 28 Αύγ 2019, 02:43
Ορέστης 35 έγραψε: 28 Αύγ 2019, 02:40 Δεν τόλμησα ποτέ να πάω το φιλμ, το πέταξα
εγώ είχα νευριάσει λίγο γιατί δεν ήταν μόνο ο φωτογράφος κόκκινος, ήταν όλοι που δούλευαν εκεί άρα τις είχαν δει, ήθελα να τους βρίσω λίγο αλλά οκ, κρατήθηκα. :lol:
περασα κι εγω απο αυτο το σταδιο, και μετα πηρα πολαροιντ. :8)
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
enaon

Πες γιατί έχει σημασία και θα σου πω με χαρά και λεπτομέρειες αν θες. Με είχε ενοχλήσει που ένοιωθε ότι έχει λόγο σε κάτι που είδε ενώ δεν είχε λόγο κλπ.
Ασέβαστος έγραψε: 28 Αύγ 2019, 08:25 περασα κι εγω απο αυτο το σταδιο, και μετα πηρα πολαροιντ. :8)
δεν ήταν το ίδιο πάντως, είχε πλάκα που δεν έβλεπες τότε τι τραβάς, τεσπα. :lol:
don't speak

Έχω περιέργεια να δω τι μπορεί να ήταν αυτό που τους έκανε να κοκκινίσουν κιόλας.
Θα μου πεις άλλες εποχές.
Αλλά το πήρε είδηση ο ένας και τις έδειχνε στους άλλους; αν τις θεωρήσεις ας πούμε too much, κάθεσαι και τις δείχνεις;

Το ότι τσαντίστηκες δεν το συζητώ, λογικό μου φαίνεται.
don't speak

Τις σκανάρεις; :roll:
Άβαταρ μέλους
enaon

καλά κατάλαβα δηλαδή, για τεχνικούς λόγους ρωτάς, να δεις αν λέω σαχλαμάρες. :lol:

είχα πάρει μία μηχανή φοβερή ρώσικη, δεν θυμάμαι την μάρκα πλέον, τεσπα έβγαζε φοβερές φωτογραφίες, είχαμε βγάλει πόζες που θα θέλαμε να υπήρχαν χωρίς να υπολογίζουμε οτι θα τις δει κάποιος, ήταν σοκαρίστηκες αν ήθελες γιατί είχαν λεπτομέρεια, τελείως φυσικές στην πραγματικότητα την δική μας τότε. Το ήξερα οτι ίσως τις δει, το είχαμε συζητήσει με την κοπέλα μου τότε, είχαμε πεί οτι οκ δεν πειράζει, σοβαρός άνθρωπος είναι, το πολύ πολύ να δει μία και να καταλάβει και να μην δεί τις άλλες. Ε, δεν ήταν. :lol:
don't speak

Α ήσασταν πολύ μπροστά
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

τέτοια έκαναν οι χίππιδες εκείνες τις εποχές αφού :smt005:
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
don't speak

enaon
zenith η μηχανή;
Άβαταρ μέλους
enaon

όλοι ήμασταν πολύ μπροστά στις αρχές μας νομίζω, μετά κάτι έγινε όπως πάντα μάλλον. :lol:

εγώ πάντως δεν ήμουν χίπης νομίζω, απλά είχα περιέργεια εποικοδομητική κλπ όπως οι περισσότεροι τότε νομίζω. Γενικά στην αρχή έμοιαζε πιο πολύ με παιχνίδι και χαρά νομίζω, μετά έγινε τμήμα του βιοπορισμού το σεξουαλικό κομμάτι, όταν μεγαλώσαμε κάπως και το βλέπαμε σαν τμήμα του δεσμού που ίσως πάει για πιο σοβαρά κλπ.

ναι ζενίθ, μπράβο ρε ντόντ :)
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Πισίνα ή θάλασσα; :p2:
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Ορέστης 35 έγραψε: 28 Αύγ 2019, 06:09
aLiCat έγραψε: 28 Αύγ 2019, 03:14 Η μόνη περίπτωση το φιλμ να παρέμενε ιδιωτικό, ήταν να το εμφανίζατε μόνοι σας.

Όσο για την πεοθηλάζουσα (γερακίσια όραση έχεις Ορέστη από τόσο μακριά να βλέπεις λεπτομέρειες και δη νύχτα) δεν νομίζω να το διασκεδάσει, όταν η "χαρούμενη στιγμή" της παρέας, βγει φόρα-παρτίδα στα σόσιαλ.
Εικόνα
Δεν είδα λεπτομέρειες αλλά στάσεις σωματος.

Εν τω μεταξύ δε μπορούσα να θυμηθώ που είχα γράψει τον ΑΜΚΑ και πήρα τη μάνα μου να μου πει και με ξαναπήρε το βράδυ να ρωτήσει τι επαθα και δε με πιστευε ότι έκοψα το δάχτυλο μου, επέμενε ότι κάτι άλλο, πιο ένοχο, είχα κάνει, και στη φωνή της φαινόταν ότι θέλει να επιστρέψω για να μην κάνω κάτι κακό.

Ίσως γι αυτό να φοβήθηκα, ο φόβος να είχε βάση την ενοχή, ιδού ερχόταν η τιμωρία μου για τα αμαρτωλά πράματα που έκανα και χρειάστηκα το ΑΜΚΑ.
Απενοχοποιήσου λοιπόν.

Φιλική συμβουλή: Και (επιτέλους)κόψε τον ομφάλιο λώρο με τη μαμά. Αν μη τι άλλο, θα δεις την αυτοπεποίθησή σου να ανεβαίνει (και όλο και περισσότερα καλά πράγματα να σου συμβαίνουν). :)
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

enaon έγραψε: 28 Αύγ 2019, 07:09 δεν γίνεται αυτό που λες Ορέστη και δεν είναι θέμα νομίζω κοριτσιών, είναι αγοριών πιο πολύ. Δεν ήμασταν δυνατοί αρκετά για να κάνουμε τους επόμενους δυνατούς αρκετά ώστε αυτό που περιγράφεις να έχει συμβεί αλήθεια, αν υποθέσουμε ότι είναι στην φύση μας βέβαια.

Πάντως έχει πλάκα που είσαι αισιόδοξος άνθρωπος κατά βάθος. :lol:
Κοιμήσου αγγελούδι μου...
Άβαταρ μέλους
enaon

μακάρι Ορέστη, πλάκα έχει αυτό που περιγράφεις, χαρούμενο μοιάζει μάλλον, θα χαρώ να είναι όπως τα λες.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”