Naida έγραψε: 25 Μάιος 2018, 09:41
Καλέ που να το ξέρεις. Μόνη μου το σκέφτηκα.
Α, μπράβο. Αυτά είναι! Έτσι εξασφαλίζεται και ότι δεν θα κάνει μαμουνιές κανείς, να ψάχνει στα ιντερνέτια για τη λύση (όχι ότι πιστεύω πως κανείς απ' αυτούς που ασχολούμαστε θα το έκανε βέβαια, το εννοώ).
Λοιπόν, η δική μου θεωρία.
Ο τύπος έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τον κυνηγάνε λογαριασμοί, τράπεζες, ο Τσακαλώτος... οι πάντες.
Έχει μαλλιάσει η γλώσσα του, να λέει στη φαμίλια "ρεεεε, κάντε λίγο οικονομία, δεν βγαίνουμε" αλλά αυτοί τίποτα, τον χαβά τους.
Μόλις γυρνάει στο σπίτι, τους βλέπει όλους να ασχολούνται με κάτι που καταναλώνει ρεύμα. Στο μεταξύ, πήρε τον εκκαθαριστικό που περίμενε να έρθει εδώ και δυο μήνες (εδώ λίγο μπερδεύτηκα, επειδή δεν έχω ΔΕΗ εδώ και χρόνια και παίρνω λογαριασμό κάθε μήνα

) και βλέπει ότι έχει φτάσει στα ουράνια το ποσό. Βγαίνει στο μπαλκόνι να πάρει λίγο αέρα, και ανακαλύπτει ότι ο γείτονας προθυμοποιήθηκε να αλλάξει τη λάμπα που η γυναίκα του τον έπρηζε μήνες τώρα να αλλάξει, αλλά ο ίδιος δεν το έκανε σκόπιμα, για να γλυτώσει έστω λίγη κατανάλωση.
Τώρα, το γιατί πέθανε;... Μάλωσε με τον γείτονα και έπεσε; Ήταν ατύχημα;... θα δείξει, φαντάζομαι.