!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Check in και χρεωση
-
Ορέστης 35
Re: Check in και χρεωση
Πέμπτη έχει wet tshirt contest στο farout. Μπάρμαν είναι ο αδελφός του Γιάννη. Θα συνεννοηθούμε να χαμηλώσει την ένταση στα 80dba και θα κάνω επέλαση! Εγώ θα είμαι ο κριτής του διαγωνισμού. 
Ορέστης 35 έγραψε: 27 Αύγ 2019, 18:31 Πέμπτη έχει wet tshirt contest στο farout. Μπάρμαν είναι ο αδελφός του Γιάννη. Θα συνεννοηθούμε να χαμηλώσει την ένταση στα 80dba και θα κάνω επέλαση! Εγώ θα είμαι ο κριτής του διαγωνισμού.![]()
Τωρα που βρηκες κονε,σε βλεπω να πηγαινεις καθε χρονο!
Το εκανε ο αθεοφοβος. Μπραβο ορεστη. Μην τα παρατας!
Υγ. Θα μας εξηγησεις ρε τυπε πως καταλαβαινεις την διαφορα;;;;
Παρεπιπτοντως επρεπε να παρεις και το νουμερο (1) για τις αναγκες της (καθε) γαλλιδας.. 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pedro την 27 Αύγ 2019, 21:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αναφερόμουν στην υπέρβαση που έκανε
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Τρέμετε Dan Bilzerian και Gianluca Vacchi!Ορέστης 35 έγραψε: 27 Αύγ 2019, 18:31 Πέμπτη έχει wet tshirt contest στο farout. Μπάρμαν είναι ο αδελφός του Γιάννη. Θα συνεννοηθούμε να χαμηλώσει την ένταση στα 80dba και θα κάνω επέλαση! Εγώ θα είμαι ο κριτής του διαγωνισμού.![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Ορέστης 35
-
Ορέστης 35
Τι νομίζεις ότι εκανα; Το λαστιχένιο δάχτυλο είναι αυτοPedro έγραψε: 27 Αύγ 2019, 18:44Το εκανε ο αθεοφοβος. Μπραβο ορεστη. Μην τα παρατας!
Κατ μου λεει οτι εχει λαδωθει να ψηφισει τις γαλλιδες με ανταλλαγμα τριο..Feindflug έγραψε: 27 Αύγ 2019, 20:44Τρέμετε Dan Bilzerian και Gianluca Vacchi!Ορέστης 35 έγραψε: 27 Αύγ 2019, 18:31 Πέμπτη έχει wet tshirt contest στο farout. Μπάρμαν είναι ο αδελφός του Γιάννη. Θα συνεννοηθούμε να χαμηλώσει την ένταση στα 80dba και θα κάνω επέλαση! Εγώ θα είμαι ο κριτής του διαγωνισμού.![]()
Φαντάζεσαι να σκάσουν μύτη οι φοιτήτριες από πάνω που τον ταλαιπωρούν;Pedro έγραψε: 27 Αύγ 2019, 21:20Κατ μου λεει οτι εχει λαδωθει να ψηφισει τις γαλλιδες με ανταλλαγμα τριο..Feindflug έγραψε: 27 Αύγ 2019, 20:44Τρέμετε Dan Bilzerian και Gianluca Vacchi!Ορέστης 35 έγραψε: 27 Αύγ 2019, 18:31 Πέμπτη έχει wet tshirt contest στο farout. Μπάρμαν είναι ο αδελφός του Γιάννη. Θα συνεννοηθούμε να χαμηλώσει την ένταση στα 80dba και θα κάνω επέλαση! Εγώ θα είμαι ο κριτής του διαγωνισμού.![]()
![]()
Dein Herz, meine Gier
- Otto Weininger
Βλεπω ακούς τις συμβουλές μου.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Καταλαβα ρε συ. Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι το πως καταλαβαινεις την διαφορα στο αλβανικο και ελληνικο.Ορέστης 35 έγραψε: 27 Αύγ 2019, 21:19[/spoiler]Pedro έγραψε: 27 Αύγ 2019, 18:44Το εκανε ο αθεοφοβος. Μπραβο ορεστη. Μην τα παρατας!
Τι νομίζεις ότι εκανα; Το λαστιχένιο δάχτυλο είναι αυτο
Επισης,λεω να αγοραζες και αυτο στην ορωτη φωτο (που εβαλα) για να μην αφησεις ανικανοποιητη την καθε γαλλιδα..
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Μηπως να μαζέψουμε τίποτα λεφτά να μεινει για πάντα ιο?
Feindflug έγραψε: 27 Αύγ 2019, 21:21
Φαντάζεσαι να σκάσουν μύτη οι φοιτήτριες από πάνω που τον ταλαιπωρούν;
Εκει που πραγματικα θα επεφτα απο τον τριτο ειναι να δει ,εστω και εναν,απο τους νεζους απο πανω να πουλανε φωτακια,λαμπακια,ανεμηστιρακια...
-
Ορέστης 35
Βασικά έσκασαν μύτη αλβανες καθαρίστριες (στην Ίο οι Αλβανοί μιλούν με άλλη προφορα) και έσερναν βίαια τα κρεβάτια στις 12 το πρωί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση