Ναι, γιατί η απόδειξη που βγάζει το POS, εκτός κι αν είναι συνδεδεμένο με την ταμειακή (συνήθως δεν είναι), δεν είναι φορολογική απόδειξη. Δικαιολογούν όμως το τραπέζι και την κίνηση, γιατί σε μαγαζιά που είναι αναμενόμενο να είναι γεμάτα, φουλ σεζόν, περιμένεις έναν λίγο-πολύ δεδομένο αριθμό κινήσεων την ημέρα.Cavaliere έγραψε: 27 Αύγ 2019, 18:57Και αν ο πελάτης πληρώσει με κάρτα τελικά, αυτό έχει νόημα;hellegennes έγραψε: 27 Αύγ 2019, 18:54Δηλαδή παρουσιάζει ένα ανώδυνο ποσοστό σε αποδείξεις σε έναν ογκώδη λογαριασμό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μυκονος : 920 ευρω η Μπριζολα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Μυκονος : 920 ευρω η Μπριζολα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
κανω summon τον Ερμής για να μας πει ποσο στοιχιζει στο λεκανοπεδιο μια Kobe
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Και αν εγώ του ζητήσω τη νόμιμη απόδειξη;hellegennes έγραψε: 27 Αύγ 2019, 19:03Ναι, γιατί η απόδειξη που βγάζει το POS, εκτός κι αν είναι συνδεδεμένο με την ταμειακή (συνήθως δεν είναι), δεν είναι φορολογική απόδειξη. Δικαιολογούν όμως το τραπέζι και την κίνηση, γιατί σε μαγαζιά που είναι αναμενόμενο να είναι γεμάτα, φουλ σεζόν, περιμένεις έναν λίγο-πολύ δεδομένο αριθμό κινήσεων την ημέρα.
Ordem e Progresso.
Κομοτηνή έφαγα.
Τους λέω να πάω να πάρω απ' το σούπερμάρκετ να φάμε, και μου λένε ποιό σούπερ μάρκετ, έχουμε απ' το χωριό.
Εξαιρετικοί άνθρωποι στην Κομοτηνή, πραγματικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Θα αναγκαστεί να την κόψει. Μικρό το κακό, αν είναι συστηματικός φοροφυγάς. Μπορεί επίσης να ακυρώσει την απόδειξη. Αν δεν το κάνει συστηματικά, δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο σε μια ακυρωμένη απόδειξη.Cavaliere έγραψε: 27 Αύγ 2019, 19:06Και αν εγώ του ζητήσω τη νόμιμη απόδειξη;hellegennes έγραψε: 27 Αύγ 2019, 19:03Ναι, γιατί η απόδειξη που βγάζει το POS, εκτός κι αν είναι συνδεδεμένο με την ταμειακή (συνήθως δεν είναι), δεν είναι φορολογική απόδειξη. Δικαιολογούν όμως το τραπέζι και την κίνηση, γιατί σε μαγαζιά που είναι αναμενόμενο να είναι γεμάτα, φουλ σεζόν, περιμένεις έναν λίγο-πολύ δεδομένο αριθμό κινήσεων την ημέρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ο Σαρήμπογιας έχει εξαιρετικό καβουρμά, κατά την γνώμη μου.Kauldron έγραψε: 27 Αύγ 2019, 19:06Κομοτηνή έφαγα.
Τους λέω να πάω να πάρω απ' το σούπερμάρκετ να φάμε, και μου λένε ποιό σούπερ μάρκετ, έχουμε απ' το χωριό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ενδιαφέρον ακούγεται, δε γνώριζα τη μάρκα. Τελευταία είχα φάει ένα σκαλωματάκι με κρητικό σύγκλινο. Σα μπέηκον σε χοντρή φέτα ένα πράγμα.hellegennes έγραψε: 27 Αύγ 2019, 19:18Ο Σαρήμπογιας έχει εξαιρετικό καβουρμά, κατά την γνώμη μου.Kauldron έγραψε: 27 Αύγ 2019, 19:06Κομοτηνή έφαγα.Cavaliere έγραψε: 27 Αύγ 2019, 18:50 Γαμάει ο καβουρμάς. Ο καλύτερος στην Ελλάδα υπάρχει στην Κομοτηνή, και στις Σέρρες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Κι ο παστουρμάς του είναι πολύ ωραίος και ελαφρύς. Δεν θα τον βρεις σε ΣΜ. Πηγαίνει μόνο σε μικρά μαγαζιά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Ηράκλειτος
- †
Το 2013 στη Γερμανία σταματήσαμε στην Autobahn σε ένα μαγαζί στυλ Olympus Plaza. Το μισόλιτρο εμφιαλωμένο νερό είχε 2.5€ και η μπίρα 1,5€.Cavaliere έγραψε: 27 Αύγ 2019, 18:00Ναι, βρε παιδάκι μου, αλλά το μεταλλικό νερό έχει σχεδόν διπλάσιο από τον φρέσκο χυμό;
God.exe is missing. Universe will restart.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
οπω εγραψα κα πιο πριν αυτο δεν ειναι κομπε ,απλα του επιασαν τον κωλο και γελανε ακομα ,το 99% των κομπε ειναι μαιμου ,ισως ενας να φερνει στην ευρωπη (και σιγα μην αγοραζε ο μπαρμπα ντινος απο την μυκονο) ,τα κομπε στην αμερικη εφταναν το 2014 (νομιζω) να ταισουν 77 αμερικανους και υπηρχαν σε 8-9 εστιατοριο στην Αμερικη ,προς το 2016 εκαναν εισαγωγη γυρω στα 1200 κιλα (αμα ψαξετε στο γκουκλ θα βρειτε) τον χρονο και κοστιζε 20 δολαρια τα 28 γραμμαρια
Νερά εγώ αγοράζω από το σουπερμάρκετ, κι έχω στο πορτ μπαγκάζ, δεν παίρνω από Raststation.Ηράκλειτος έγραψε: 27 Αύγ 2019, 19:42 Το 2013 στη Γερμανία σταματήσαμε στην Autobahn σε ένα μαγαζί στυλ Olympus Plaza. Το μισόλιτρο εμφιαλωμένο νερό είχε 2.5€ και η μπίρα 1,5€.![]()
Ordem e Progresso.
Ο τζες έχει ένα site κι έχει βάλει κάτι Ασιάτες να κόβουν έναν ολόκληρο κόκκινο τόνο, ντεμέκ να κάνουν σούσι. Σε λίγο θα βάλει και φωτογραφία να κυνηγάνε στον Ταΰγετο λαγό για στιφάδο.perseus έγραψε: 27 Αύγ 2019, 19:45 οπω εγραψα κα πιο πριν αυτο δεν ειναι κομπε ,απλα του επιασαν τον κωλο και γελανε ακομα ,το 99% των κομπε ειναι μαιμου ,ισως ενας να φερνει στην ευρωπη (και σιγα μην αγοραζε ο μπαρμπα ντινος απο την μυκονο) ,τα κομπε στην αμερικη εφταναν το 2014 (νομιζω) να ταισουν 77 αμερικανους και υπηρχαν σε 8-9 εστιατοριο στην Αμερικη ,προς το 2016 εκαναν εισαγωγη γυρω στα 1200 κιλα (αμα ψαξετε στο γκουκλ θα βρειτε) τον χρονο και κοστιζε 20 δολαρια τα 28 γραμμαρια
Ordem e Progresso.
- wooded glade
Δεν αποκλείεται βέβαια ο θείος να έχει κάνει και φορολογικές παραβάσεις.
Μπορεί να μην έχει κόψει αποδείξεις, μπορεί να έχει μουτζούρες-κορρεκτίνες στα βιβλία του, μπορεί ακόμα και να έχει βγάλει τραπέζια στο πεζοδρόμιο του δήμου. Μπορεί και να μην έχει κάνει αλλά άμα θέλει η ΑΑΔΕ κάτι του βρίσκει.
Όμως το συγκεκριμένο ήταν νόμιμο.
Αν ήταν παράνομο από πλευράς ληστείας των πελατών δεν την ενδιαφέρει την ΑΑΔΕ ενώ σε υπερπλειάδα παρομοίων περιπτώσεων οι κ.κ. ζαίοι του πχόρουμ μας γράφουν εδώ "μπράβο, hurrah, να γίνονται ληστείες εις βάρος των πελατών, στη Μύκονο, στο Καλαμάκι, στην Κοκκινιά".
Μπορεί να μην έχει κόψει αποδείξεις, μπορεί να έχει μουτζούρες-κορρεκτίνες στα βιβλία του, μπορεί ακόμα και να έχει βγάλει τραπέζια στο πεζοδρόμιο του δήμου. Μπορεί και να μην έχει κάνει αλλά άμα θέλει η ΑΑΔΕ κάτι του βρίσκει.
Αν ήταν παράνομο από πλευράς ληστείας των πελατών δεν την ενδιαφέρει την ΑΑΔΕ ενώ σε υπερπλειάδα παρομοίων περιπτώσεων οι κ.κ. ζαίοι του πχόρουμ μας γράφουν εδώ "μπράβο, hurrah, να γίνονται ληστείες εις βάρος των πελατών, στη Μύκονο, στο Καλαμάκι, στην Κοκκινιά".
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Βεβαιως και εχει κανει παρανομία δεν υπαρχει κομπε ριμπαι,παραπλανει τον καταναλωτηwooded glade έγραψε: 27 Αύγ 2019, 21:34 Δεν αποκλείεται βέβαια ο θείος να έχει κάνει και φορολογικές παραβάσεις.
- Μαυροβασίλης
perseus έγραψε: 27 Αύγ 2019, 19:45 οπω εγραψα κα πιο πριν αυτο δεν ειναι κομπε ,απλα του επιασαν τον κωλο και γελανε ακομα ,το 99% των κομπε ειναι μαιμου ,ισως ενας να φερνει στην ευρωπη (και σιγα μην αγοραζε ο μπαρμπα ντινος απο την μυκονο) ,τα κομπε στην αμερικη εφταναν το 2014 (νομιζω) να ταισουν 77 αμερικανους και υπηρχαν σε 8-9 εστιατοριο στην Αμερικη ,προς το 2016 εκαναν εισαγωγη γυρω στα 1200 κιλα (αμα ψαξετε στο γκουκλ θα βρειτε) τον χρονο και κοστιζε 20 δολαρια τα 28 γραμμαρια
ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΤΙΜΙΟ ΞΥΛΟ!!!Cavaliere έγραψε: 27 Αύγ 2019, 20:02 Ο τζες έχει ένα site κι έχει βάλει κάτι Ασιάτες να κόβουν έναν ολόκληρο κόκκινο τόνο, ντεμέκ να κάνουν σούσι. Σε λίγο θα βάλει και φωτογραφία να κυνηγάνε στον Ταΰγετο λαγό για στιφάδο.
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 587 Προβολές
-