Είναι μεταλλικό νερό.Cavaliere έγραψε: 27 Αύγ 2019, 17:50 Folks, κάτι δεν μου αρέσει. Σε μαγαζί που το νερό κάνει 16 ευρώ, ο φρέσκος χυμός δεν κάνει 9, και διπλός καφές δεν κάνει 8 ευρώ, ούτε το συμιακό κάνει 28. Κάτι παίζει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μυκονος : 920 ευρω η Μπριζολα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Μυκονος : 920 ευρω η Μπριζολα
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Σωστή παρατήρηση αλλά δεν θα πρόκειται για απλό μπουκάλι νερό. Μήπως κανένα Perrier ή κάτι ανάλογο;Cavaliere έγραψε: 27 Αύγ 2019, 17:50 Folks, κάτι δεν μου αρέσει. Σε μαγαζί που το νερό κάνει 16 ευρώ, ο φρέσκος χυμός δεν κάνει 9, και διπλός καφές δεν κάνει 8 ευρώ, ούτε το συμιακό κάνει 28. Κάτι παίζει.
Στο μεταξύ, μπαίνω στο gazzetta να διαβάσω πώς εξελίσσεται με τον Ίβιτς και τον μέλλοντα προπονητή της ΑΕΚ, βλέπω, Τι είναι το kobe και γιατί κοστίζει τόσο; Τώρα όλα με αυτό θα ασχολούνται, θα σου λέει η Κική από τις Κροκεές, Δεν με πήγες μια φορά για ένα kobe , βρε Γκίκα.
Ordem e Progresso.
- Otto Weininger
Ναι, βρε παιδάκι μου, αλλά το μεταλλικό νερό έχει σχεδόν διπλάσιο από τον φρέσκο χυμό;
Ordem e Progresso.
- hellegennes
Το σχολίασα εγώ, απ' την αρχή.Papa John έγραψε: 27 Αύγ 2019, 17:47 Δεν θα σχολιάσει κανείς ότι στο χαρτί γράφει "...does not constitutes..." ;![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Gherschaagk έγραψε: 27 Αύγ 2019, 17:08
Το χεντρικς ρε σεις σε κάβα πόσο να έχει; Στο Σκρουτζ το έχει περί τα 40 ευρώ. Στο μαγαζί του το χρέωσαν 120. Το μπουκάλι φαντάζομαι αλλά και πάλι μου φαίνεται πολύ....
Πάντως ήπιε τ' άντερά του ο τύπος.
Cavaliere έγραψε: 27 Αύγ 2019, 17:55 Στο μεταξύ, μπαίνω στο gazzetta να διαβάσω πώς εξελίσσεται με τον Ίβιτς και τον μέλλοντα προπονητή της ΑΕΚ, βλέπω, Τι είναι το kobe και γιατί κοστίζει τόσο; Τώρα όλα με αυτό θα ασχολούνται, θα σου λέει η Κική από τις Κροκεές, Δεν με πήγες μια φορά για ένα kobe , βρε Γκίκα.
Τα γράφω αυτά να ξέρετε .Ju-87 έγραψε: 27 Αύγ 2019, 18:01Gherschaagk έγραψε: 27 Αύγ 2019, 17:08
Το χεντρικς ρε σεις σε κάβα πόσο να έχει; Στο Σκρουτζ το έχει περί τα 40 ευρώ. Στο μαγαζί του το χρέωσαν 120. Το μπουκάλι φαντάζομαι αλλά και πάλι μου φαίνεται πολύ....
Πάντως ήπιε τ' άντερά του ο τύπος.![]()
Κι όποιον- όποιαν βλέπετε ,να τους δίνετε στεγνά,θα έχει και μπόνους .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 27 Αύγ 2019, 18:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και πάλι. Αν υποθέσουμε πως χρεώνεις ένα San Pellegrino, τα αρχίδια μου κουνιούνται είναι, αλλά τέσπα, γιατί βάζεις τον χυμό μόνο 9, και τον διπλό εσπρέσο μόνο 8; Κι όπως είπα και το συμιακό είναι φτηνό, εκτός αν έχει μόνο ένα γαριδάκι.ST48410 έγραψε: 27 Αύγ 2019, 17:52Σωστή παρατήρηση αλλά δεν θα πρόκειται για απλό μπουκάλι νερό. Μήπως κανένα Perrier ή κάτι ανάλογο;
Ordem e Progresso.
- hellegennes
Γιατί είναι πιθανό να έχει κόψει απόδειξη γι' αυτά.Cavaliere έγραψε: 27 Αύγ 2019, 18:04Και πάλι. Αν υποθέσουμε πως χρεώνεις ένα San Pellegrino, τα αρχίδια μου κουνιούνται είναι, αλλά τέσπα, γιατί βάζεις τον χυμό μόνο 9, και τον διπλό εσπρέσο μόνο 8; Κι όπως είπα και το συμιακό είναι φτηνό, εκτός αν έχει μόνο ένα γαριδάκι.ST48410 έγραψε: 27 Αύγ 2019, 17:52Σωστή παρατήρηση αλλά δεν θα πρόκειται για απλό μπουκάλι νερό. Μήπως κανένα Perrier ή κάτι ανάλογο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Πολύ σκληρό για την σχάρα. Δεν ξέρω πώς θα είναι στην κατσαρόλα.Gherschaagk έγραψε: 27 Αύγ 2019, 17:44 Εγώ πάντως αν μπορούσα να αντικαταστήσω το μοσχάρι με βουβάλι θα ήμουν ευχαριστημένη. Δυστυχώς δε μπορώ κι ας είναι μια βόλτα μακριά η Κερκίνη.
Αλλά το μπιφτέκι του είναι unπαίχτable!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Για κατσαρόλα λέω.Nandros έγραψε: 27 Αύγ 2019, 18:19Πολύ σκληρό για την σχάρα. Δεν ξέρω πώς θα είναι στην κατσαρόλα.Gherschaagk έγραψε: 27 Αύγ 2019, 17:44 Εγώ πάντως αν μπορούσα να αντικαταστήσω το μοσχάρι με βουβάλι θα ήμουν ευχαριστημένη. Δυστυχώς δε μπορώ κι ας είναι μια βόλτα μακριά η Κερκίνη.
Αλλά το μπιφτέκι του είναι unπαίχτable!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
ρε ταγάρια αριστεροί, η Μύκονος έχει ξεφύγει κλίμακα από την ψησταριά του χωριού σας.
Η ταξική ταξινόμηση από την εποχή των κουπονιών του Κοινωνικού Τουρισμού των Πασόκων, αδειούχος πελάτης εναντίον λαμόγιου μαγαζάτορα,
δεν υπάρχει και για να μην τα πολυλογούμε τωρα ο Κακός είναι ο Πελάτης
γυρνάτε σελίδα επιτέλους
Η ταξική ταξινόμηση από την εποχή των κουπονιών του Κοινωνικού Τουρισμού των Πασόκων, αδειούχος πελάτης εναντίον λαμόγιου μαγαζάτορα,
δεν υπάρχει και για να μην τα πολυλογούμε τωρα ο Κακός είναι ο Πελάτης
γυρνάτε σελίδα επιτέλους
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 587 Προβολές
-