!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μυκονος : 920 ευρω η Μπριζολα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Μυκονος : 920 ευρω η Μπριζολα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2019, 08:03 Και την Ντομ Περινιόν κατά λάθος την παρήγγειλε ο δακρυσμένος; :lol:

Ή μήπως λειτουργεί κάποια συμμορία στη Μύκονο που απαγάγει αθώους, πτωχούς πλην τίμιους τουρίστες και υπό την απειλή όπλου τους αναγκάζει να κάνουν ακριβές παραγγελίες;
Μάλλον έχει αρχίσει να γίνεται αγαπημένη συνήθεια η κλάψα στα social για φουσκωμένους λογαριασμούς. Αδυνατώ να πιστέψω ότι κάποιος ήξερε να παραγγείλει όλα τα παραπάνω χωρίς να έχει δει κατάλογο. Μόνο αν ο κατάλογος δεν έχει τιμές θα θεωρήσω πως υπάρχει θέμα.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Sid Vicious έγραψε: 27 Αύγ 2019, 15:52 Ακόμη και με hangover και τρεις ώρες ύπνο παραμένω η φωνή της λογικής εδώ μέσα. Πάω στον καθρέφτη να με θαυμασω
Κέρδισες τα εισιτήρια για Μύκονο.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Sid Vicious έγραψε: 27 Αύγ 2019, 15:49
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 27 Αύγ 2019, 15:38 Οποιοσδηποτε παει στη μυκονο ειναι νουμερο. Οσο πλουσιος και να ειναι. Period
Πολύ αφοριστικο και απόλυτο αυτό άρα και λάθος. Δεν έχω πάει ποτέ Μύκονο αλλά από ότι έχω δει και ακούσει έχει τις ομορφιές της αλλά και την ποικιλία της (και σε μέρη και σε τιμές) . Και κάποιοι μπορεί να γουστάρουν και να περνάνε και όμορφα με τα ακριβά μέρη της Μυκόνου, δεν θα κριθούν από αυτό, αν γουστάρουν πολύ καλά κάνουν και μπράβο τους.
Δεκαετία του '60 είχαμε πάει οικογενειακώς Τήνο και μετά Μύκονο και γυρίσαμε με το επόμενο καράβι. Τίποτα το άξιο λόγου τότε. Μόνο τους ανεμόμυλους θυμάμαι.
Το '70 είχα πάει εκπαιδευτικό ταξίδι με το Ευγένιος Ευγενίδης σε Ίο, Μήλο και Κύθηρα. Τα ίδια χάλια και εκεί.
Εκείνη την εποχή εγκατέλειπαν τα νησιά λόγω φτώχειας και ανεργίας.
Ο τουρισμός έδωσε ζωή στα νησιά, αλλά κάπου το παραγάμησε. Όσοι δεν έχουν επαγγελματική σχέση με τον τουρισμό έχουν πρόβλημα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Μάγκες αν παραγγείλετε kobe beef ξέρετε αν όντως είναι τέτοιο, ή σας έσφαξαν τίποτ΄άλλο; Εδώ άλλοι τρων θράψαλο για καλαμαράκι, στο kobe θα κωλώσουν;
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ST48410 έγραψε: 27 Αύγ 2019, 15:43
Nandros έγραψε: 27 Αύγ 2019, 15:22 Αυτό είναι νόμιμη απόδειξη;

Εικόνα
.
Δεν ξέρω αν μου διέφυγε κάτι αλλά αυτό γράφει ξεκάθαρα στα αγγλικά και μάλλον και στα ελληνικά ότι δεν είναι νόμιμη απόδειξη. Άρα δεν κοροϊδεύουν κανένα. Σε αρκετά μαγαζιά συμβαίνει να μου έχουν φέρει πρώτα το χαρτί με την παραγγελία και μετά την απόδειξη. Στο συγκεκριμένο κατάστημα τα ποσά θα είναι συνήθως μεγάλα και εκ των πραγμάτων η πλειοψηφία θα πληρώνει με κάρτα. Άρα μάλλον δεν μπορούν να γλιτώσουν την έκδοση απόδειξης. Προκύπτει από κάπου ότι δεν του έδωσαν;
Τα POS δεν βγάζουν φορολογικές αποδείξεις. Βγάζουν απόδειξη κατάθεσης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 27 Αύγ 2019, 16:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Cavaliere έγραψε: 27 Αύγ 2019, 16:17 Μάγκες αν παραγγείλετε kobe beef ξέρετε αν όντως είναι τέτοιο, ή σας έσφαξαν τίποτ΄άλλο; Εδώ άλλοι τρων θράψαλο για καλαμαράκι, στο kobe θα κωλώσουν;
Τι να σου πω;
Πάντως αν είσαι αυτό:
https://www.instagram.com/p/B1ld77vgjAO ... e=ig_embed

και παραγγέλνεις Dom και Kobe beef, καλα να σου κάνουν να σου πιάνουν τον γκωλο
με την ευχή μου
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
ST48410

hellegennes έγραψε: 27 Αύγ 2019, 16:24 Τα POS δεν βγάζουν φορολογικές αποδείξεις. Βγάζουν απόδειξη κατάθεσης.
Σωστά. Αλλά δεδομένου ότι όπως εξήγησα πιστεύω ότι οι πλειοψηφία των πληρωμών τους θα είναι με κάρτες, δεν θα πρέπει να έχουν και αποδείξεις που να αντιστοιχούν σε αυτές τις καταθέσεις; Πως θα τις δικαιολογήσουν αλλιώς; Μπορείς να δεχθείς κατάθεση με κάρτα για τη οποία δεν θα έχεις χτυπήσει τίποτα;
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Beria έγραψε: 27 Αύγ 2019, 16:24και παραγγέλνεις Dom και Kobe beef, καλα να σου κάνουν να σου πιάνουν τον γκωλο
με την ευχή μου
Eixa κι εγώ μια κρυφοχαρά για τον Ούνο, αλλά δεν ήξερα αν ήταν Δικαιοσύνη ή ζήλεια που τη βγάζω με αλβανικά πιτόγυρα στα νησιά, και μαρίδα με Fix. Με έσωσες. Καλά του κάνανε.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Εν τω μεταξύ το νερό είναι ακριβότερο ενός καφέ. Από πού είναι, από την Κασταλία Πηγή;
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ST48410 έγραψε: 27 Αύγ 2019, 16:28
hellegennes έγραψε: 27 Αύγ 2019, 16:24 Τα POS δεν βγάζουν φορολογικές αποδείξεις. Βγάζουν απόδειξη κατάθεσης.
Σωστά. Αλλά δεδομένου ότι όπως εξήγησα πιστεύω ότι οι πλειοψηφία των πληρωμών τους θα είναι με κάρτες, δεν θα πρέπει να έχουν και αποδείξεις που να αντιστοιχούν σε αυτές τις καταθέσεις; Πως θα τις δικαιολογήσουν αλλιώς; Μπορείς να δεχθείς κατάθεση με κάρτα για τη οποία δεν θα έχεις χτυπήσει τίποτα;
Δεν υπάρχει ακόμα σύνδεση καταθέσεων με επιχειρηματική δραστηριότητα. Χτυπάει καμπανάκι μόνο αν είναι μεγάλες οι καταθέσεις. Ακόμα κι έτσι, πρέπει να γίνει έλεγχος μετά και δεν ξέρω κατά πόσο το διαθέσιμο προσωπικό επαρκεί για τον αριθμό ελέγχων που χρειάζεται. Γενικά αυτό είναι λίγο δύσκολο. Π.χ. πολλοί πελάτες μου πληρώνουν μία φορά τον μήνα μόνο, με κάρτα, και στην διάρκεια του μήνα τα γράφουν. Αυτού του είδους τις κινήσεις είναι δύσκολο να τις παρακολουθήσεις και να τις αντιστοιχίσεις με ταμειακές κινήσεις μεσοπρόθεσμα. Μόνο σε ετήσια ή εξαμηνιαία βάση μπορείς να το κάνεις ρεαλιστικά και αυτό κάνει πιο πολύπλοκη την κατάσταση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Ξερουμε ποιο ειναι το ρεκορ του σαν πυγμαχος?
Εχει κανει καμια νικη?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Ρε μαλάκες, κανείς ας δεν αγανακτεί με αυτή τη μερίδα, που μοιάζει με μπριζόλα στο μαντέμι από πατσατζίδικο;
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
ST48410

hellegennes έγραψε: 27 Αύγ 2019, 16:37 Δεν υπάρχει ακόμα σύνδεση καταθέσεων με επιχειρηματική δραστηριότητα. Χτυπάει καμπανάκι μόνο αν είναι μεγάλες οι καταθέσεις. Ακόμα κι έτσι, πρέπει να γίνει έλεγχος μετά και δεν ξέρω κατά πόσο το διαθέσιμο προσωπικό επαρκεί για τον αριθμό ελέγχων που χρειάζεται. Γενικά αυτό είναι λίγο δύσκολο. Π.χ. πολλοί πελάτες μου πληρώνουν μία φορά τον μήνα μόνο, με κάρτα, και στην διάρκεια του μήνα τα γράφουν. Αυτού του είδους τις κινήσεις είναι δύσκολο να τις παρακολουθήσεις και να τις αντιστοιχίσεις με ταμειακές κινήσεις μεσοπρόθεσμα. Μόνο σε ετήσια ή εξαμηνιαία βάση μπορείς να το κάνεις ρεαλιστικά και αυτό κάνει πιο πολύπλοκη την κατάσταση.
Δεν σκέφτηκα αυτό το ενδεχόμενο. Ωστόσο εκεί που εργάζομαι θεωρούσα ότι πρέπει ανά πάσα στιγμή να είμαι σε θέση να δικαιολογήσω την όποια κατάθεση γίνεται σε εταιρικό λογαριασμό με αντίστοιχο παραστατικό. Φυσικά οι κινήσεις μας είναι αρκετά περιορισμένες σε αριθμό σε σχέση με ένα τέτοιο κατάστημα και είναι πιο εύκολο. Ωστόσο όταν πάει έλεγχος στη Μύκονο και δεδομένου ότι οι πελάτες πληρώνουν την ώρα που τρώνε και όχι με τον μήνα, αν βρει κατάθεση χωρίς απόδειξη δεν δημιουργείται αυτομάτως πρόβλημα; Πως θα το δικαιολογούσαν;
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Και το γαριδάκι συμιακό είναι πολύ fair για Μύκονο. Μόνο 28 ευρώ; το 98 στη Σύμη πήγαμε να πάρουμε καταναλωτικό δάνειο για να πληρώσουμε στους Νησιώτες μια μερίδα.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Cavaliere έγραψε: 27 Αύγ 2019, 16:40 Ρε μαλάκες, κανείς ας δεν αγανακτεί με αυτή τη μερίδα, που μοιάζει με μπριζόλα στο μαντέμι από πατσατζίδικο;
Πόσοι πιστεύεις ότι έχουν δει από εμάς τέτοια μπριζόλα ψημένη για να ξέρουν πως πρέπει να μοιάζει; :)

Όντως, απαράδεκτο φαίνεται!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”