!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αλλοίωση πολιτεύματος με το νέο εκλογικό νόμο της ΝΔ
Αλλοίωση πολιτεύματος με το νέο εκλογικό νόμο της ΝΔ
Αλλοίωση του πολιτεύματος συνιστούν οι ψήφοι 2-2,5 εκατομμύριων ομογενών που προωθεί η ΝΔ στο νέο εκλογικό νόμο που θα καταθέσει τον Οκτώβριο. Οι περισσότεροι απ' αυτούς τους ομογενείς δεν έχουν καμιά σχέση με την Ελλάδα εδώ και δεκαετίες ενώ ψηφίζουν συντηρητικά. Επιπλέον η ενημέρωση που θα έχουν για τα ελληνικά ζητήματα θα προέρχεται από το Αθηναικό Πρακτορείο και τις ιστοσελίδες των μηντιοβαρώνων που ελέγχει η ΝΔ. Θυμόσαστε που έλεγε ο Βορίδης ότι θα λάβουμε τα μέτρα μας να μην ξαναβγεί η Αριστερά;
.
.
-
Δημοκράτης
Re: Αλλοίωση πολιτεύματος με το νέο εκλογικό νόμο της ΝΔ
Αρίστος έγραψε: 27 Αύγ 2019, 15:39 Αλλοίωση του πολιτεύματος συνιστούν οι ψήφοι 2-2,5 εκατομμύριων ομογενών που προωθεί η ΝΔ στο νέο εκλογικό νόμο που θα καταθέσει τον Οκτώβριο. Οι περισσότεροι απ' αυτούς τους ομογενείς δεν έχουν καμιά σχέση με την Ελλάδα εδώ και δεκαετίες ενώ ψηφίζουν συντηρητικά. Επιπλέον η ενημέρωση που θα έχουν για τα ελληνικά ζητήματα θα προέρχεται από το Αθηναικό Πρακτορείο και τις ιστοσελίδες των μηντιοβαρώνων που ελέγχει η ΝΔ. Θυμόσαστε που έλεγε ο Βορίδης ότι θα λάβουμε τα μέτρα μας να μην ξαναβγεί η Αριστερά;
.
Ρουφάτε ζαιοι
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Επιπλέον το πιθανότερο είναι ότι το ποσοστό εισόδου στη Βουλή για τα μικρά κόμματα θα πάει από το 3% στο 5%. Οπότε ακόμη και το ΚΚΕ δεν θα πρέπει να νοιώθει σίγουρο.
.
.
Δεν το πιστευω αλλα μακαρι να γινει ετσι.Αρίστος έγραψε: 27 Αύγ 2019, 15:39 Θυμόσαστε που έλεγε ο Βορίδης ότι θα λάβουμε τα μέτρα μας να μην ξαναβγεί η Αριστερά;
.
Σιγά μην ψηφίσουν 2.5 εκατομμύρια ομογενείς
Μιλάμε για μάξιμουμ 100.000 ψήφους
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ειστε ο ορισμος της απολυτης υποκρισιας.Κλαψουριζεται για τους μεταναστες αλλα θελεται το μελλων μας να το καθοριζουν υπηκοοι αλλων χωρων.Lord Brum έγραψε: 27 Αύγ 2019, 15:41Αρίστος έγραψε: 27 Αύγ 2019, 15:39 Αλλοίωση του πολιτεύματος συνιστούν οι ψήφοι 2-2,5 εκατομμύριων ομογενών που προωθεί η ΝΔ στο νέο εκλογικό νόμο που θα καταθέσει τον Οκτώβριο. Οι περισσότεροι απ' αυτούς τους ομογενείς δεν έχουν καμιά σχέση με την Ελλάδα εδώ και δεκαετίες ενώ ψηφίζουν συντηρητικά. Επιπλέον η ενημέρωση που θα έχουν για τα ελληνικά ζητήματα θα προέρχεται από το Αθηναικό Πρακτορείο και τις ιστοσελίδες των μηντιοβαρώνων που ελέγχει η ΝΔ. Θυμόσαστε που έλεγε ο Βορίδης ότι θα λάβουμε τα μέτρα μας να μην ξαναβγεί η Αριστερά;
.![]()
Ρουφάτε ζαιοι
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Beria έγραψε: 27 Αύγ 2019, 15:45 Σιγά μην ψηφίσουν 2.5 εκατομμύρια ομογενείς
Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο του “Πρώτο Θέματος” το νέο εκλογικό σύστημα που διαμορφώνει η κυβέρνηση προβλέπει εκλογικό μπόνους με βάση το ποσοστό του πρώτου κόμματος, πλαφόν 4%-5% για είσοδο ενός κόμματος στη Βουλή, αύξηση των εδρών στο Επικρατείας, δικαίωμα ψήφου σε 2.000.000 ομογενείς, ενώ καθιερώνεται η επιστολική ψήφος και για τους ετεροδημότες.
https://www.news247.gr/politiki/syriza- ... 90555.html
.
Δηλαδή μας λες ότι θα το ξαναρίξεις στα ponzi schemes για να βγαίνει ο επιούσιος μιας και ο σύριζα δεν ξαναβγαίνει;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Αμα ειναι να μην ξαναβγει η φασιστερα δε πα να ψηφιζουν και οι Εσκιμωοι...zteo έγραψε: 27 Αύγ 2019, 15:47Ειστε ο ορισμος της απολυτης υποκρισιας.Κλαψουριζεται για τους μεταναστες αλλα θελεται το μελλων μας να το καθοριζουν υπηκοοι αλλων χωρων.Lord Brum έγραψε: 27 Αύγ 2019, 15:41Αρίστος έγραψε: 27 Αύγ 2019, 15:39 Αλλοίωση του πολιτεύματος συνιστούν οι ψήφοι 2-2,5 εκατομμύριων ομογενών που προωθεί η ΝΔ στο νέο εκλογικό νόμο που θα καταθέσει τον Οκτώβριο. Οι περισσότεροι απ' αυτούς τους ομογενείς δεν έχουν καμιά σχέση με την Ελλάδα εδώ και δεκαετίες ενώ ψηφίζουν συντηρητικά. Επιπλέον η ενημέρωση που θα έχουν για τα ελληνικά ζητήματα θα προέρχεται από το Αθηναικό Πρακτορείο και τις ιστοσελίδες των μηντιοβαρώνων που ελέγχει η ΝΔ. Θυμόσαστε που έλεγε ο Βορίδης ότι θα λάβουμε τα μέτρα μας να μην ξαναβγεί η Αριστερά;
.![]()
Ρουφάτε ζαιοι
Θυμίζω ότι ο ίδιος ο Μητσοτάκης θα ελέγχει το Αθηναικό Πρακτορείο από το οποίο θα παίρνουν θέματα οι ιστοσελίδες και εφημερίδες των ομογενών.
.
.
https://www.voria.gr/article/emplekete- ... thanasakis
Ιδου το προτυπο του Ελληνα μεταναστη.Θελεται να αποφασιζει αυτος για το μελλων μας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Χουντα κανονικη
- Otto Weininger
Ναι έτσι είναι όλοι οι ομογενείς. Δεν τα πας καθόλου καλά στην προπαγάνδα, άστο για κάναν άλλο.zteo έγραψε: 27 Αύγ 2019, 15:53
https://www.voria.gr/article/emplekete- ... thanasakis
Ιδου το προτυπο του Ελληνα μεταναστη.Θελεται να αποφασιζει αυτος για το μελλων μας.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ετοιμασε τα πουλμαν με τους ΒορειοΜακεδονες του VMRO.Αδελφο κομμα σας ειναι θα βοηθουσε να μην ξαναβγει η αριστερα.Ju-87 έγραψε: 27 Αύγ 2019, 15:51Αμα ειναι να μην ξαναβγει η φασιστερα δε πα να ψηφιζουν και οι Εσκιμωοι...
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 244 Απαντήσεις
- 17955 Προβολές
-