Πάντως του Νέρο του αρέσουν τα κορίτσια με ζουμερά αυτά τα δύο τα οποία έχουν και κάτι γρομπαλάκια σε μπεζ, σομόν, σκούρο μπεζ, πιο σκούρο μπεζ, καφέ χρώμα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Gherschaagk έγραψε: 27 Αύγ 2019, 14:52
Πάντως του Νέρο του αρέσουν τα κορίτσια με ζουμερά αυτά τα δύο τα οποία έχουν και κάτι γρομπαλάκια σε μπεζ, σομόν, σκούρο μπεζ, πιο σκούρο μπεζ, καφέ χρώμα.
δε με απασχολεί τόσο μέγεθος, όσο το σχήμα, αν με καταλαβαίνεις. Τα πορνόβυζα που κρέμονται μέχρι να γόνατα συνήθως τα βρίσκω αποκρουστικά
επίσης σε περίπτωση που δεν έγινε φανερό έχω ένα θέμα με τις φυσικές κοκκινομάλλες
δε με απασχολεί τόσο μέγεθος, όσο το σχήμα, αν με καταλαβαίνεις. Τα πορνόβυζα που κρέμονται μέχρι να γόνατα συνήθως τα βρίσκω αποκρουστικά
επίσης σε περίπτωση που δεν έγινε φανερό έχω ένα θέμα με τις φυσικές κοκκινομάλλες
Αυτό το είδος που θεωρείς αποκρουστικό δεν το γνωρίζω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αυτό το είδος που θεωρείς αποκρουστικό δεν το γνωρίζω.
τρόπους του λέγειν τα γόνατα αν και υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις. Εννοώ τον αμερικάνικο τύπο βυζίου που είναι και ο κυρίαρχος τύπος στο πορνό κλπ
καμιά φορά τα μικρά και εύσχημα είναι πολύ καλύτερα. Θέλω να αναδεικνύουν όλο το υπόλοιπο ρε παιδί μου, όχι να το καλύπτουν και να σε υποχρεώνουν να κοιτάς μόνο αυτά. Αυτό εξυπηρετείται και με το μέγεθος αλλά περισσότερο με το σχήμα