στα τσιπράκια του
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι ανακοινωνει ο Κυριακος στη βουλη σε μια ωρα;
Re: Τι ανακοινωνει ο Κυριακος στη βουλη σε μια ωρα;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Θα συμφωνούσα αν ο συριζα ήταν στο 15-20% όπως έπρεπε για την καταστροφή που έφερε. Με συριζα στο 32% δεν υπάρχει περίπτωση να ρισκάρω να τα φέρω για να μου τα φάνε οι ζαίοιunder έγραψε: 26 Αύγ 2019, 21:34Δεν υπαρχει λογος πλεον.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Στο εξωτερικό είσαι και έχει τόσο μικρά επιτόκια; Φέρτα στην Ελλάδα και αν δεις ότι πάει να αλλάξει η πολιτική κατάσταση τα ξαναβγαζεις.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ναι, εκτός ελλάδος. Και καλά τα δικά μου. Έχουν παρκάρει ότι είχαν και δεν είχαν διάφοροι συγγενείς και τα έχω έγνοιαΜπεκρής έγραψε: 26 Αύγ 2019, 21:54Στο εξωτερικό είσαι και έχει τόσο μικρά επιτόκια; Φέρτα στην Ελλάδα και αν δεις ότι πάει να αλλάξει η πολιτική κατάσταση τα ξαναβγαζεις.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Απεδείχθη ότι όποιος τα κράτησε στην Ελλάδα κέρδισε. Δεν τόλμησαν να αγγίξουν τις καταθέσεις.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Αύγ 2019, 21:59Ναι, εκτός ελλάδος. Και καλά τα δικά μου. Έχουν παρκάρει ότι είχαν και δεν είχαν διάφοροι συγγενείς και τα έχω έγνοιαΜπεκρής έγραψε: 26 Αύγ 2019, 21:54Στο εξωτερικό είσαι και έχει τόσο μικρά επιτόκια; Φέρτα στην Ελλάδα και αν δεις ότι πάει να αλλάξει η πολιτική κατάσταση τα ξαναβγαζεις.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
αν διαλυθεί η ευρωζώνη, σενάριο που συγκεντρώνει καλές πιθανότητες,
τα ευρώ θα μετατραπούν στο νόμισμα της κάθε χώρας. Καλύτερα να έχει κανείς μάρκο Γερμανίας ή φράγκο Λουξεμβούργου παρά νέες δραχμές.
Οι ελληνικές τράπεζες ας ψάξουν άλλους τρόπους να ανακεφαλαιοποιηθούν και ας σταματήσουν να μαζεύουν ακίνητα
τα ευρώ θα μετατραπούν στο νόμισμα της κάθε χώρας. Καλύτερα να έχει κανείς μάρκο Γερμανίας ή φράγκο Λουξεμβούργου παρά νέες δραχμές.
Οι ελληνικές τράπεζες ας ψάξουν άλλους τρόπους να ανακεφαλαιοποιηθούν και ας σταματήσουν να μαζεύουν ακίνητα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εκ των υστέρων, ναι. Αλλά τέτοιο ρίσκο δεν το παίρνεις, εάν έχεις την δυνατότηταΜπεκρής έγραψε: 26 Αύγ 2019, 22:03Απεδείχθη ότι όποιος τα κράτησε στην Ελλάδα κέρδισε. Δεν τόλμησαν να αγγίξουν τις καταθέσεις.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Αύγ 2019, 21:59Ναι, εκτός ελλάδος. Και καλά τα δικά μου. Έχουν παρκάρει ότι είχαν και δεν είχαν διάφοροι συγγενείς και τα έχω έγνοιαΜπεκρής έγραψε: 26 Αύγ 2019, 21:54
Στο εξωτερικό είσαι και έχει τόσο μικρά επιτόκια; Φέρτα στην Ελλάδα και αν δεις ότι πάει να αλλάξει η πολιτική κατάσταση τα ξαναβγαζεις.
Σωστό. Οι πιο κερδισμένοι είναι όσοι σκέφτηκαν και αγόρασαν ακίνητα την περίοδο 12-14.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Αύγ 2019, 22:19Εκ των υστέρων, ναι. Αλλά τέτοιο ρίσκο δεν το παίρνεις, εάν έχεις την δυνατότηταΜπεκρής έγραψε: 26 Αύγ 2019, 22:03Απεδείχθη ότι όποιος τα κράτησε στην Ελλάδα κέρδισε. Δεν τόλμησαν να αγγίξουν τις καταθέσεις.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Αύγ 2019, 21:59
Ναι, εκτός ελλάδος. Και καλά τα δικά μου. Έχουν παρκάρει ότι είχαν και δεν είχαν διάφοροι συγγενείς και τα έχω έγνοια
- hellegennes
Για ταινία του Μπόλιγουντ;dna replication έγραψε: 26 Αύγ 2019, 22:13 αν διαλυθεί η ευρωζώνη, σενάριο που συγκεντρώνει καλές πιθανότητες
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- Υδράργυρος
dna replication έγραψε: 26 Αύγ 2019, 23:10 πες τα
https://www.euro2day.gr/specials/opinio ... iasma.html

- Υδράργυρος
Η ευρωζωνη ειναι πολυ πιο ευθραυστη απ οτι νομιζουν καποιοιdna replication έγραψε: 26 Αύγ 2019, 23:10 πες τα
- Dwarven Blacksmith
Αυτοί οι κάποιοι πάντως δεν είστε εσείς, σύμφωνα με σας θα είχε διαλυθεί εδώ και δεκαετίες.Υδράργυρος έγραψε: 26 Αύγ 2019, 23:21Η ευρωζωνη ειναι πολυ πιο ευθραυστη απ οτι νομιζουν καποιοιdna replication έγραψε: 26 Αύγ 2019, 23:10 πες τα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Όσο υπάρχει ζωή υπάρχει και ελπίδα 
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Υδράργυρος έγραψε: 26 Αύγ 2019, 23:19dna replication έγραψε: 26 Αύγ 2019, 23:10 πες τα
https://www.euro2day.gr/specials/opinio ... iasma.html![]()
Ήδη έχω τρελές σηκωμαρες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 144 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith