!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
- Φινγκόλφιν
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
Αμύγδαλα και γενικότερα ξηροί καρποί, μαύρο ψωμί, φασόλια. Ναι, δεν πίνονται αυτά, αλλά μπορείς να τα περάσεις στο μίξερ αν θες αναγκαστικά κάτι υγρό.
-
mec
Βρίσκω και κάτι πλάκες 200γρ που είναι μέσα δημητριακά, αλλά με περιτύλιγμα σοκολάτα. Χορταίνεις μια χαρά.
Πάντως σκέτη σοκολάτα μέχρι 40% κακάο είναι οκ για μένα, παραπάνω δεν παλεύεται, γιατί πικρίζει πολύ.
Όχι δε θέλω κάτι υγρό αναγκαστικά απλά δε τα έχω στη διάθεσή μου αυτά.Φινγκόλφιν έγραψε: 24 Μάιος 2018, 16:34 Αμύγδαλα και γενικότερα ξηροί καρποί, μαύρο ψωμί, φασόλια. Ναι, δεν πίνονται αυτά, αλλά μπορείς να τα περάσεις στο μίξερ αν θες αναγκαστικά κάτι υγρό.
Με γεια το χρωματάκι σου πάει τέλεια!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
mec_ έγραψε: 24 Μάιος 2018, 16:35Βρίσκω και κάτι πλάκες 200γρ που είναι μέσα δημητριακά, αλλά με περιτύλιγμα σοκολάτα. Χορταίνεις μια χαρά.
Πάντως σκέτη σοκολάτα μέχρι 40% κακάο είναι οκ για μένα, παραπάνω δεν παλεύεται, γιατί πικρίζει πολύ.
Προς την υγείας προσανατολίζομαι
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Φινγκόλφιν
- Μέλη που αποχώρησαν
Ευχαριστώ.Naida έγραψε: 24 Μάιος 2018, 16:36Όχι δε θέλω κάτι υγρό αναγκαστικά απλά δε τα έχω στη διάθεσή μου αυτά.
Με γεια το χρωματάκι σου πάει τέλεια!
-
mec
Αμα γκομενίζεις πολύ ή είναι ατού για τη δουλειά, βάλε.Daje έγραψε: 24 Μάιος 2018, 08:03 Να βαλω η να μην βαλω μαλλια?
Εχει αναγκη αυτο το υπεροχο και ασυλληπτα εξυπνο μυαλο να συνοδευεται απο περισσοτερα μαλλια η οχι?
Γκομενισμα σε φορουμ πιανεται?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
mec
Αμα υπάρχει και συνέχεια εκτός φόρουμ, ε μάλλον ναι. Αλλιώς δεν χρειάζεται.
Εψαχνα στο δίκτυο ( υπερκουλτουριάρης 30+ ) μήπως εχουν σωθεί τα μεγαλουργήματα του για τούς /τις 30 + και έπεσα πάνω σε αυτό το μυστήριο για το οποίο υπάρχει προειδοποίηση ασφαλείας ..
Phorum .gr - oden.gr .
Tίν τούτο ;
https://www.google.gr/search?q=%CF%85%C ... e&ie=UTF-8
Phorum .gr - oden.gr .
Tίν τούτο ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Έρχεται ΣΚ με "άδεια" γενική 
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ειναι redirect, αυτός που έχει το dreamers.gr έχει βάλει το oden.gr να κοιτάει στο phorum.grΑγις έγραψε: 24 Μάιος 2018, 17:41Spoiler
Εψαχνα στο δίκτυο ( υπερκουλτουριάρης 30+ ) μήπως εχουν σωθεί τα μεγαλουργήματα του για τούς /τις 30 + και έπεσα πάνω σε αυτό το μυστήριο για το οποίο υπάρχει προειδοποίηση ασφαλείας ..
Phorum .gr - oden.gr .
Tίν τούτο ;![]()
η προειδοποίηση λέει οτι το oden και το phorum δεν είναι το ίδιο όνομα, αφού δεν είναι.
Ακούω αυτό (στο ριπίτ) και σκέφτομαι πως θα ψηνόμουν να κάνω μια εκπομπή τέτοιου στυλ που πιθανόν να γούσταρε πολύ η νύχτα ...
...ή ακόμη καλύτερα ότι θα'θελα να άκουγα μια δική της εκπομπή σε αυτό το στυλ, τώρα
δε νομίζω όμως πως θα γίνει τίποτα από τα δύο απόψε, ας γυρίσω στη ρουτίνα μου
enterprise-psi έγραψε:Το κράτος, θα έπρεπε να ενθαρρύνει το σεξ, μπας και μειωθεί ο ενιαίος συντελεστής κομπλεξικότητας.
- Βινόσαυρος
Να κάνετε συμπαραγωγη
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Φινγκόλφιν
- Μέλη που αποχώρησαν
Ψιλομάπα το ριμάστερ του Dark Souls.